< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 28 Mart 2018; 3:20:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 28 Mart 2018; 3:20:15 > |
Selamlar tekrar.çok önemli degil ama son 2 hafta ikişi tavsiye istemiş.hiç alakam olmayan insanlara yönlendirdim cigaz almalari için tatif bile edemiyecegm kuşkulu sorular vs.beni aracı aradan komisyon alıyorum tarzında yaklaştılar ;) cihazda 550tl ;) yani nediyeyim.doslar sizleri seviyorum cvp yazanlara tesekkurler.edifier kıymetini bilene kullanmasını bilene parasına göre edsane cihazdır.hayırlı geceler
|
Selamlar arkadaşlar.sadece bu sayfadan yıllar içinde en az 100kişiye bilgi tavsiye yol göstererek yardimci oldum.çogunla gorusuyorum hâla.karşılıksız çıkarsız.ama ara ara bazı kişilere biseyler yazıp soru veya herhangi seyler yazıyorum önce selam sabah iletip.selamsız sabahsız itici şupheli kısa cevaplar yada değişik tepkiler.Ne yabani insanlarsınız anlamadım nasıl tiplersiniz.burada sonucta bu işe gönül vermiş insanlarin olması lazım.Bence bu insanlar kendi menfaatlerinin disinda biseyle ilgilenmedikleri için bu tarz yabanilikler yapıyorlar.inşallah denk gelmem bir daha.Hepinize selamlar
|
Merhaba,
Edifier'in bildiğim kadarı ile M3600D ve Luna'sı haricinde THX sertifikalı sistemleri mevcut değil. THX sertifikası biraz kompleks bir konu, şöyle ki ''Ben ses sistemi ürettim, Lucas Amcalara bir yollayalım bakalım, THX sertifikasına layık olmuş mu?'' gibi bir durum söz konusu olmuyor. Önceleri sadece sinema odaları gibi geniş hacimli alanlar için verilen bu sertifika daha sonrasında serbest pazarda da pahalılık, nadirlik ve kalite ürettiklerini iddia eden firmaların popülerleştirmesi ile farklı dallara ayrıldı. THX sertifikası alabilmek için Lucas şirketi ile beraber, 5 farklı sertifikadan hangisinin alınmak istendiği bir ses sistemi üretileceğinin projesi çiziliyor ve bu projeye uygun olarak ses sistemi üretiliyor. Haliyle bu da üretime ekstradan giren bir ton mühendislik aşaması ve maliyete neden oluyor. Çok doğal olarak da Edifier gibi Çin merkezli bir ses sistemi firmasının, ürettiği her sisteme THX sertifikası almak gibi bir niyeti de olmuyor, olamıyor. Amaç tamamen maliyet odaklı. Şu da ayrı bir konu; ''Ben THX sertifikalı bir sistem aldım, koydum odaya, THX sertifikasına layık bir ses alıyorum.'' durumu oluşmuyor. Hoparlörlerin konumu, oynatılan medya dosyası, oda hacmi ve yalıtımı gibi bir çok zincirleme konu var. O yüzden Bence; profesyonel bir şekilde sinema odası yapmayacak iseniz; THX öncelikli, olmazsa olmaz, elzem bir sertifika değildir; ses sistemi alırken bakılacak öncelikli bir etken değildir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|