Şimdi Ara

TTNET, 3G Mobil İnternet kampanyasını başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
14.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  •  


    Türkiye'nin en büyük internet sağlayıcı TTNET, TTNET WiFi adını verdiği mobil internet kampanyasının ardından 3G hizmetiyle de mobil internet kullanımına yeni bir boyut getiriyor.
     
    Son dönemlerde akıllı telefon,tablet ve diğer taşınabilir cihazlarla mobil internetin önemi ve gerekliliği su götürmez bir gerçek haline geldi. GSM operatörleri ve internet sağlayıcıları da bu yönde hazırladıkları kampanya ve tariflerle kullanıcılara cazip data paketleri sunmaya başladı. TTNET'te hazırlamış olduğu 3G Mobil İnternet kampanyasıyla pazarda fiyatıyla iddialı bir yer edinecek gibi görünüyor zira TTNET,  12 aylık taahhür karşılığı kullanıcılara aylık 19 TL'ye 4GB kotalı mobil internet ve SINIRSIZ TTNET WiFi dakikası sunuyor.
     
    Bu hizmetten faydalanmak için TTNET ADSL abonesi olmak gerekmiyor, 3G altyapısı AVEA tarafından hazırlanan TTNET 4GB 3G Mobil İnternet kampanyasının paket fiyatına 3G mobil modeminde dahil olduğunu belirtmekte fayda var.









  • TTnet yerine avea taraftar daha iyi en azından takımın golleri ile upload miktarını karşılar kullanan. Ttnetin tek avantajı ttnet wifi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    12 aylık taahhür karşılığı kullanıcılara aylık 19 TL'ye 4GB kotalı mobil internet ve SINIRSIZ TTNET WiFi dakikası sunuyor.


    Ttnetin 3G si, diğer şirketlerin(vodafone, turkcell) tarifeleriyle aynıysa veya vodafone ve turkcell den daha iyiyse bence pazara iyi bir giriş yapabilirler; diğer 3G ll şirketlerin(vodafone, turkcell) tarifelerini pek bilmiyorum ama bence 12 ay boyunca 4 gb ve 19 tl şu an için iyi gözüküyor. Şayet Ttnetin 3G si, diğer 3G li şirketlerin(vodafone, turkcell) sundukları tarifeleriyle aynıysa veya onlarınkinden fiyat ve kota olarak kötüyse bence iyi değil ve Ttnetin bu hamlesinin de pek tutulacağını sanmıyorum
  • ben aveanın kazıgını yedim kullanmadıgım 2 ayda bile ilginçtir limiti geçtim. işimde sınırsız internetim var ne video nede program indirdim 200-150-90 gibi faturalarla karşılaştım son 3 ay hiç girmeden limiti geçme başarısını kazandın. aboneliğin 9 ayında kullanmayı bırakıp sadece faturaları ödedim. btk avea hiç bir şekilde başvurularımda düzgün. sonuçlanmadı. ilk 4-5 ay normal geliyor yarı geçinde faturayı dayıyorlar.
  • Kota doldurma sorununuzun olmayacağından emin olabilirsiniz;-) çoğu yerde hizmeti Edge hızıyla alacaksınız. Her ne hikmetse avea altyapısını kullanan ttnet avea nın 3g çektiği yerlerde bile edge hızıyla bağlanıyor
  • 19+5Tl gibi ucret odeyeceksiniz her ay. Kanmayin...
  • seni sevmiyorum ttnet
  • O ücret 19 olmaz her türlü onu 30-40 yaparlar.Bir şey ücreti koyarlar adil kullanım kota cart curt derler o fiyatı bulur.
  • aldık 500 mb lık int vodem le ilk 6 ay 2 lira geldi sevindik ama tlefona taktım 3g watch dogla takıpte etmekteyım 6 ay doldu 8 lira gelmesı gereklı 10 un üstüne çıktı bile en son 22 kusru geldı dayanamadım gittim iptale bayisine gittim müşteri hizmetlerini arayınız dediler paralıya ne sorsam müşteri hizmetlerini arayınız intten aradım iptal ettim bayiye gittim kapandıgını ve sizden onay beklındıgını soyledım tamam ....tlf acıldı 2 3 gun sonra neden kapatıyorsunuz diye ..fatura yüksek geliyor ee kotayı geçmişsiniz ben takip ediyorum geçmedim diyorum halada geçilmiş denilmekte tamam geçtik varsayalım hani beni haberdar edilme yasal hakkım oda yok 1 defa geldı yada 2 gerısınde geçtiklerimde yok haber onlara göre bana haber eden yok takiplememe göre geçmedim ama faturam yuksek gelmekte kavga gürültü kapatıldı 140 lirada ödedim ......kısa öz AVEA MI AMA DERİM BAŞKA TARİFEYE GEÇECEKTİM BU OLAY OLMASA KAYBETTİ 1 KİŞİ HATTA EŞİMİN HATTINIDA AVEA YAPACAKTIM LAFTA 20 LİRAYA BENDE ALACAKTI HER AY 40 LİRA AMA BİTTİ VODOFONDAN DEVAM AYLIK 8 LİRALIK İNTTE VAR SINIRSIZ GERÇİ BAĞLANTI HAVA GAZI 100 MB DAN SONRA AMA EN AZINDAN GEÇTİNİZ ÖDEYİN DİYECEK YALANCILAR YOK




  • bu arada unutmayın ttnet avea alt yapsısında kazık yeme potansiyeliniz yüksek malesef sütten ağzzı yanan biri yim haberiniz olsun
  • Bu ttnet reklama harcadığı parayı altyapıya harcasa 8Mbit diye aldığım internet eve 3mbit gelmez, Sürekli kesilen internete 75 lira(55Lira net,20 lira kullanmadığım fişi çekik telefon parası) ödemek zorunda kalmazdım. İnsanların çaresizliğinden faydalanan, ülkenin ADSL tekeli...
  • Arkadaşlar TTNET kesilmesinden şikayet ettikleri mesajları burada sıklıkla okurdum. Çok nadir başıma gelirdi. Gaziantep'te yaşıyorum ama şu son bir ay TTNET bana da yeter dedirtiyor. Vaadettiği hızı bilmiyorum, ancak nerdeyse günde ortalama 2 saat kesinti garantiliyor. En azından bun da bir istikrar sağlamış. Bir de devlet neden kendi aycell hisselerini TELEKOM'a devretti anlamıyorum.
  • Uzak durun. Hiçbiryerde 3g ile bağlanamıyorum. Bir sayfayı yarım saatte açıyor bazen açamadan bağlantı gidiyor. Hiç memnun değilim. Tekrar vodafone almayı düşünüyorum.
  • tam olarak hangi il ve ilçede kullanıyorsunuz? bir de bu 3G sisteminin full olarak nerelerde çektiğini nasıl öğrenebiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cingozzz

    Uzak durun. Hiçbiryerde 3g ile bağlanamıyorum. Bir sayfayı yarım saatte açıyor bazen açamadan bağlantı gidiyor. Hiç memnun değilim. Tekrar vodafone almayı düşünüyorum.

    Merhaba, talebiniz ile ilgili sizinle görüşebilmemiz için numaranızı mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.
  • Şener şen kaşlarını boyamış. Çok kötü görünüyor Bu reklamı görüp kullanan olurmu bilmem.
  • • Mobil İnternet kullanımız için TTNET Mobil Data Hattı aktivasyonundan doğan toplam 47,2 TL'lik Hat Açılış vergileri 12 ay taksitle TTNET Mobil 3G Mobil İnternet faturanıza yansıtılacaktır. Ayrıca telsiz kullanım ücreti her ay faturanıza 1,1 TL olarak yansıtılacaktır.
  • TT net resmi bir kazıkçı ve hergün mağdurları artıyor.devletin artık kendine çeki düzen verip ,görevini yerine getirip telefon ve internet şirketlerini hizaya zokması gerekiyor .
  • sevinidiricidirki artık ttnet le ilgilibişey görünce ilgimizi çekmiyor. her yerdegördüğümüz için aynı yalanlar diyerek gözümüz gönlümüz işe yaramaz etiketini bastığından ilgilenmiyoruz bile.bende sırf bunu yazmakla ilgilendim yoksa ne kampanyaları nede tariflerini umursamıyorum..Benim için tek şey Adil Kotasız Ucuz İnternet ..gerisi faso fiso
  • aveğa kazığı aynen duruyor yerinde. TTnet girdiği yerde haklı güücünü gösteriyor. Artık hız değil ucuzluk önemli. aveğayla bağlanırken hep resimleri, flashları kapatıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.