Şimdi Ara

HIS'den 2GB bellekli ve PCIe x1 uyumlu Radeon HD 6450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  

    HIS medya bilgisayarları için geliştirdiği yeni ekran kartını duyurdu. AMD'nin Radeon HD 6450 çözümünü temel alan yeni ekran kartı, düşük profilli baskılı devre kartı ve PCIe x1 uyumluluğu ile üzerinde PCIe x16 slotu bulunmayan mini bilgisayarlara göz kırpıyor.

     

    AMD'nin 40nm Caicos grafik yongasından güç alan DirectX 11 destekli ekran kartı, 160x paralel işlem birimi, 8x doku ünitesi, 64-bit bellek veri yolu ve 2GB DDR3 bellekle geliyor. Grafik işlem birimi 625MHz'de, bellekleri ise 1000MHz'de çalışan kart, yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma desteği de sunuyor.

     

    Görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve DisplayPort konnektörlerini kullanan PCIe x1 uyumlu kart yakında satışa sunulması beklenirken, son kullanıcı satış fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

     







  • 8Gb yapsalardı 500 dolar deselerdi daha çok satardı. Kandırma politikaları olduğu için müsade edilmemeli.
  • kusura bakmada kim kimi kandırıyor ortada kandırmaca yok adam benim kartım 1080p full ayarlarda oyun oynatıyor dememiş kimseye
  • Casper ile atı alan üsküdarı geçecek yine desenize...

    (biliyorum çok klişe ama yazmazsam olmazdı)
  • "Cok performansli bir ekran karti."













    Casper CEO'su



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipalensis -- 15 Aralık 2011; 11:44:39 >
  • Kespır'ın SILLENT teknolojisi ile iyi çalışır bu. Pasif soğutma ya
  • Yapmayın şu "Casper " esprisini komik değilsiniz!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The End Baba

    Yapmayın şu "Casper " esprisini komik değilsiniz!!!


    Casper esprisi bu tür ürünlerde komik olmadığı gibi, Kart zaten X1 slotlar için düşünülmüş. Hitap ettiği özel bir kesim olacak ve zaten Yurdumuza gelmeyecek. O nedenle eleştirilecek tarafı yok zaten.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Birçoğumuzun elinde 'download, ofis ve film bilgisayarı' diye nitelendirilen bir sürü sistem var. Bu kart x1 slotlu ve eski sistemlere de hitap ediyor. Şu b.kunu çıkardığınız Casper'ın bu kartla işi olmaz adı üstünde x1. Birçok kullanıcıya hitap edecektir bu kart. Eski sistemleri canlandırabilecek bir atak. Çok da güzel bir kart..
  • Gereksiz bir ürün değil tabiki bir kesimin işine yarayabilir ama bu kartta neden 2 gb bellek olduğunu anlayamadım.
  • enrak kartı denildiğinde hemen oyun algılanıyor cunku kullnıcıların %90 ı oyun amaçlı ekran kartı alır bu pcix1 tabanlı endustrıyel çözumler için olabilir, mesela elimde eskı bi anakart var via800 mhzlık bi anakrt ben bununla bile hala bazı işlemlerimi yapabiliyorum ama pcıx16 yok ne yapıcam demekki bu tarz şeylere ihtiyacımız var, zaten bu tarz urunlerı kımse durduk yere almaz ona ihtiyacı oldugu için alır
    zaten cıkıslara bakarsanız hepsi mevcut bence tamamen endustrıyel tabanlı işlemelerde kullnılacak bi kart
  • Caspere çok gelir bu 6200 taksın pc'ne :D
  • iyiymiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    [html]<center><img border="0" src="https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/30764/his_radeon_hd_6450_2gb_pciex1_01_dh_fx57.jpg" alt="" /></center>
    <!--- RESİM BİTİR --->
    <div> </div>
    <div>HIS medya bilgisayarları için geliştirdiği yeni ekran kartını duyurdu. AMD'nin Radeon HD 6450 çözümünü temel alan yeni ekran kartı, düşük profilli baskılı devre kartı ve PCIe x1 uyumluluğu ile üzerinde PCIe x16 slotu bulunmayan mini bilgisayarlara göz kırpıyor.</div>
    <div> </div>
    <div>AMD'nin 40nm Caicos grafik yongasından güç alan DirectX 11 destekli ekran kartı, 160x paralel işlem birimi, 8x doku ünitesi, 64-bit bellek veri yolu ve 2GB DDR3 bellekle geliyor. Grafik işlem birimi 625MHz'de, bellekleri ise 1000MHz'de çalışan kart, yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma desteği de sunuyor.</div>
    <div> </div>
    <div>Görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve DisplayPort konnektörlerini kullanan PCIe x1 uyumlu kart yakında satışa sunulması beklenirken, son kullanıcı satış fiyatı ise henüz açıklanmadı. </div>
    <div> </div>[/html]

    nasıl olsa x16 kartları x 1 de çalışıyor.
    evde 8600gts ve gtx460 deneme amaçlı şı şekilde çalıştırdım.
    ama oyunlarda çok donmalar oluyor bunu yapınca


    HIS'den 2GB bellekli ve PCIe x1 uyumlu Radeon HD 6450




  • agp sistemi olupda pciex1 slotu olan adam zaten bunu alsa alsa 3d hd için ofis için alırdı ;
    ama benimde sistemim agp ve ben his 4650 agp kullanıyorum ki performansı bu karttan en az %250-300 daha fazladır oyun bazında......

    (his 4650 agp 1gb gddr3 ,600 mhz core 1300 mhz gddr3 32 tmu (doku ünitesi ) 8 rop 320 unified shader, 128 bit memory ; bir 3d hd yi desteklemiyor. uvd 2.2 desteği var sadece ; uvd 3 yok.shader model 5 desteği -directx11 desteği yok. directx 10.1 - sm model 4.1 -open gl 3.3 desteği var.opencl desteği var. gerçi hisin sitesinde 4650 agp sayfasında hatalı yanlış bilgilendirme var ;aynı kartın pciex 4650 modeline baktığınızda gerçekte neyi desteklediğini anlarsınız ; tek crossfire olayı bulunmuyor agpde ; tek farkı da bu pciex his 4650 600 mhz core 1300 mhz memory modelinden.)

    (mutlaka hisin 4650 agp sitesindeki hatalı bilgilendirmeyi düzeltmesi lazım ; yoksa kendi ürününü daha kötü gibi gösterdiği için bile kanunlarımıza göre ceza alabilir. bir ürünün özelliklerinde olmayan özelliği destekliyor ; olan özellikleri desteklemiyor gibi göstermek kanunlarımıza göre suçtur.)

    bir an önce his 4650 pciex 600 mhz core 1300 mhz çekirdek ürün sayfasındaki özellikleri aynen his 4650 agp sürümüne yansıtması gerekir ; crossfire hariç ; çünkü agp modeli desteklemiyor.
    akıllı olan vatandaş hisi hemen uyarır ve parayı kapar ; uyardığı için tabiki.
    sonuçta şikayet olursa his ceza alabilir.

    his 4650 agp ürün sayfasında hatalı bilgileri ;tanıtımı düzeltmeleri lazım.

    bu agpsi ;
    http://www.hisdigital.com/tr/product2-480.shtml

    buda pciex modeli aynı modeller ;

    http://www.hisdigital.com/tr/product2-494.shtml

    pciex-agp çevirici yonga dışında aralarında pek fark yok ; birde agp modeline turbo (pazarlama taktiği ) yazısı eklenmemiş ; ama aynı özelliklere sahipler. crossfire hariç.

    bir an önce düzeltmeleri lazım ; sıf his olsa neyse sapphire ,powercolor ,zotac ,leadtek , msi ,asus vs üreticilerinde ürünlerinin tanıtımlarında güncelleme yapmaları şart.
    eksik yada hatalı bildirimler olabiliyor arkadaşlar.

    hem pciex hem agp modelinde uvd versiyonu 2.2 dir ;open gl 3.3 desteği var ; zaten ati amd shader model 4.1 kartlarındaki son destek bu. opencl desteği var.

    bunları örnek olarak verdimki size ; sitelerdeki tanıtım hataları eksik yanlış bilgilendirme dolayısıyla başınız ağrımasın sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 17 Aralık 2011; 13:53:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.