Şimdi Ara

SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ipod Video 5.5 g aldığım için boşa çıkmıştır . İhtiyacım kalmadığı için satılıktır .

Cihaz Ipod Classic 160 Gb 6.Jenerasyon 3.Revizyondur .

04.04.2013 e kadar Bilkom garantisi devam etmekte , Hepsiburadadan alınma faturası mevcut .
    Kutusu ve aksesuarları eksiksiz . Kullanma klavuzu , ipod stickerına kadar her şeyi duruyor . Üç adet kılıfıda yanında benden .
    Ekranında film bulunmakta , Ön tarafında kılcal dahil olmak üzere çizik yoktur . Arkası da iyi durumda olup sadece bölgesel olarak kılcal çiziklere sahip .

Fiyat : Sahibinden aracılığı ile SATILMIŞTIR

Fotoğraflar ( Tarafımca çekilmiştir , temsili değildir )

Ekranın sağ alt köşesinde ekran filminin tam yapışmaması ile o şekilde görünmektedir .

Fotoğraflarda toz ve parmak izleri kendini zaten belli etmekte .

SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili ) SATILDI - Ipod Classic 160 Gb ( Faturalı , Garantili )

Takas teklifleri Samsung Galaxy Ace gibi android cihazlar ile olabilir +/- si ile konuşulur .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 5 Ocak 2012; 14:51:33 >

• pm
  • fiyat belirtmeniz şart bu forumda
  • Fiyat eklenmiştir .
  • pm :D
  • Takip ama fiyatın düşmesini bekliyorum.
  • takip düşmesini bekliyorum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm ler cevaplandı .

Güncel , Satışa devam .
  • Cihazın fotoğrafları eklenmiştir .

Güncel .
  • Güncel .
  • Line-out kablon da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Line-out kablon da var mı?

LO yok ama dock var .
  • Yok yaa aleti amfiye bağlamak için lazım bir tane. Ben alacam dedim ya satan yok şimdi. Mecburen yurtdışından almak zorundayım.. Neyse ilanını kirletmeyim daha fazla, hayırlı satışlar olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Yok yaa aleti amfiye bağlamak için lazım bir tane. Ben alacam dedim ya satan yok şimdi. Mecburen yurtdışından almak zorundayım.. Neyse ilanını kirletmeyim daha fazla, hayırlı satışlar olsun..

Yeter ki sen kirlet .

LO yu Boğaç'a yaptır , yada elinde vardır belki onun .
  • Sağolasın Ondakiler kaliteli ama parası da kaliteli, şu anda fazlasıyla lüks kaçar..
  • Bence fiyatı uygun, dolar uçmuş gitmiş, 7. nesilden eksiği yok... boyut farkını biliyorum sadece, ses kalitesi olarak ikisini de dinledim 6. nesil 100 puan alırsa 7. nesil 97 puan alır... çok az farkla 6. nesil iyi ;) (AYNI KULAKLIKLA DİNLEDİM, AYNI FORMATTA ŞARKIYI)
  • Evet beyler , bayanlar ..

Cihaz Satılmıştır .

Alana hayırlı uğurlu olsun ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.