Şimdi Ara

(((SATILMIŞTIR)))(((ASUS GTX480)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eksen bilg adima faturali asus gtx580 DCU II cizgi den 3yil garantili 14.12.2011 faturali sifir ilk siz acacaksiniz 1000tl ((SATILDI))
    ayrica elimde bulunan asus gtx480 referans tasarim 22ay garantili full kutululu 500tl (TAKAS SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR ÖZELLİKLE HD5850 OLABİLİR VEYA ÜSTE PARA ASUS GTX570 DCUII)
    detaylar icin pm atiniz veya 05468714074 cagri atin :))
    takas yine ekran kartlarıyla değerlendirilecektir...
    SANALPAZAR' dan kredi kartına taksit yaparım %5 lik komisyon farkını ödeyerek
    Not:Arkadaşlar ürünün kutusunu merak edip hiçbir şekilde açmadım ilk açıp elektriği ilk siz vereceksiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 20 Aralık 2011; 13:04:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• "charcharodon carcharias" arkadasimiza asus gtx570 dcu II ile gtx580 dcu II takas secenegiyle satilmistir
    asus gtx 480 nin satisi devam ediyor ayrica gtx480 gtx570 ile aradaki fark odenerek takaslanabilir

• İki tarafada hayırlı olsun, hızlı, güzel bir alışveriş oldu
  • ASUS GTX 480 22 ay garantili ((500TL)) satışı veya takası devam ediyor arkadaşlar
    takas seçenkerleri arasında;
    gtx 570 DCUII
    hd5850 6850 v.b

• Sen de artık zirveye çıktıktan sonra vites küçültüyorsun.
    Hayırlı satışlar.

* * *

Birçok kişi 480'in ne kadar güçlü bir kart olduğunu bilmiyor. Denk geldiğim her yerde de yazıyorum-söylüyorum bunu. 570'le denk performans sergileyen ama 560ti fiyatında bir kart bu diye ama millette bir saplantı var; illa yeni nesil olacak diye. Kardeşim kartın adı 570 olmuş 480 olmuş ne fark eder, önemli olan senin ondan alacağın verim değil mi? Ama anlatamıyoruz işte. Neden? Çünkü saplantı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sen de artık zirveye çıktıktan sonra vites küçültüyorsun.
    Hayırlı satışlar.

* * *

Birçok kişi 480'in ne kadar güçlü bir kart olduğunu bilmiyor. Denk geldiğim her yerde de yazıyorum-söylüyorum bunu. 570'le denk performans sergileyen ama 560ti fiyatında bir kart bu diye ama millette bir saplantı var; illa yeni nesil olacak diye. Kardeşim kartın adı 570 olmuş 480 olmuş ne fark eder, önemli olan senin ondan alacağın verim değil mi? Ama anlatamıyoruz işte. Neden? Çünkü saplantı var.

eyvallah hocam küçülttüm sonra küçüğün yanına bir küçük daha almayı düşünüyorum nasipse...
    gtx570 dcu II sli düzeneğini deneyeceğim sonra memnun kalmazsan ikizlerden birini tekrar satarım...
    +
    Not: "charcharodon carcharias" arkadaşımızın kargosu verilmiş ve takas edilerek alınacak kart da kargosu karşı taraftan kargoya verilmiştir...
    arkadaşımıza çok teşekkür ederim güzel temiz bir alışveriş oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 15 Aralık 2011; 18:54:00 >

• Teşekkür ederim hocam. Güzel bir alışveriş oldu, kartı teslim aldım. Referans isteğini bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Teşekkür ederim hocam. Güzel bir alışveriş oldu, kartı teslim aldım. Referans isteğini bekliyorum.

arkadaş ile hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz çok ilgili bir arkadaşımız
    ben gönderdim hocam sizde cevaplamışsınız...

• asus gtx480 "mbtaskale" arkadasimiza SATILMIŞTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 20 Aralık 2011; 13:04:58 >

• para eft yapılmış, ürün ptt kargo ile gönderilmiştir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.