Şimdi Ara

Yeni Bir Video Çekim Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videodaki görüntüler harika Kullanımı biraz zor
    programı burdan indirebilirsiniz

• Kullanım

Programı yükledikten sonra masaüstünüze bir setup dosyası gelecek bunu pc nize yükledikten sonra başlattan programı çalıştırın . programa çift tıkladıktan sonra program direk olarak pc nizin sağ alt köşesine gelcek . burdan programa sağ tıklayın . çıkıcak seçeneklerden profil manager i tıklayın.

çıkacak ekranda sol taraftaki profil list e masaüstünüzdeki programı taşıyın . sonra yapmanız gereken şey sağ taraftaki HOT KEYS yazısına tıklayarak özellikle inter face adlı tuşu değiştirin . sonra aşşağıdaki close adlı buton a basıp çıkın . monitörün sağ alt tarafındaki programa tekrar sağ tıklayarak lunch yazısının üstünde durun ve orada oyununuzu göreceksiniz . oyunun üstüne tıklayın ve oyuna girin . bundan sonrasını program sizi yönlendirecek
  • Sağol
  • 2 program var hangisini indiricez???
  • internet sitesindeki 2 downloadı diyosan üsttekini indirricez
  • Yani Game Cam v1.3.0.3 bunu indiriyoruz, Game Cam Lite v1.3.0.3 bunu değil...
  • saol bakalım nasıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 1.3.0.3 ü indirdim takırtakır çalışıyo
  • teşekkurler
  • Deniyen arkadaşlar fraps'tan daha iyiyse söyleyin indirelim.
  • güzelmiş gerçekten.

bunu register edebilen var mı?registered değil galiba...
  • istersen sana ben cvp vereyim bildiğim kadarıyla fraps ı pcnizin heryerinde kullanabiliyorsunuz ama bu oyun videosu çekimi olduğu için daha iyidir istersen sitesinden indirebilirsin orada çekilmiş videolar var

tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAssasian -- 24 Ocak 2006 18:20:25 >
  • buyrun ben bu programla çekilmiş birkaç video vereyim buyrunMostWanted

Nfs2
  • sağol
  • programı kullananlar yorumlarınızı bekliyorum
  • Program güzel ama register olmadan çok düşük kalitede çekiyor.
    Sağ alt köşeye kocaman kendi simgesini koyuyor.(GAMECAM)
    Kullanımı frapsa göre biraz daha karmaşık.

Programı beğenmeyince biraz araştırma yaptım ve frapsın registered versiyonunu buldum.Sınırsız süre kaydediyor.Çok iyi bence.
  • saol.
  • fraps ın full u nerden bieee

game cam den bi hatayla karşılaitı diyo ben yaptım valla
  • arkadaslar konu dışı ama bişi sorcam ben Game Cam i yükledim çalıstırdım oyuna girmeden önce ve knighta gitdim daha k2 network fln reklamı gelmeden oyundan çıkıo hiç bişi olmuo bunu baska bir oyunda denedm gamecam çalıstı knightta çalıstıramadım sorun nerde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

saol.

konuyu neden upluyosun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.