Bildirim
Metal Gear Rising - VGA Videosu (Türkçe Altyazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Guzelim Metal Gear evreni Bayonetta'ya dondu resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim neden ilgimi çekemedi ya bu oyun bi Snake görmemek mi beni bu hale koyan
Sen yıllarca oyna bu oyunu sonra Snake olmasın hiç ilgimi çekemedi... -
Arka fondaki müziğe bakın. Kendimi atari salonunda hissettim. -
ya yemin ediyorum içine etmişler alınmaz .MGS5'i beklicem. -
Neden saçları gri?Hani Dante'nin gençliğini oynayacaktık? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuna96
Neden saçları gri?Hani Dante'nin gençliğini oynayacaktık?
Olta attigini varsayiyorum =) -
KONAMİ yazısını gördüm videoyu kapattım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuna96
Neden saçları gri?Hani Dante'nin gençliğini oynayacaktık?
Devil Hunter Mode: On -
Oyun firmaları da ne yapacağını şaşırdı , bu nedir şimdi ?
Şaka gibi oyun yapmışlar , madem böyle bir oyun yapma niyetin var neden MGS adını kullanırsın ki , MGS adı zaten bir kaç milyon satacağından mı acaba ?
Herşey para olmuş ve sırf bu yüzden güzelim serileri tek tek batırıyorlar..... -
Olta attım tabi. :) -
P* firmasina sozum yok, Bayonetta ve Vanquish 'bence' mukemmel birer aksiyon oyunuydu; ancak MG evrenine boyle bir oyun hic olmamis acikcasi. -
quote:
Orijinalden alıntı: specnaz
KONAMİ yazısını gördüm videoyu kapattım.
fifacımısın :) KONAMİ boş değil ;) Sİlent Hill'de oynamazsın sen o zaman.. -
Hack and slash yapmışlar oyunu ve bu türü seven biri olarak bence on numara oyun olmuş.
(şimdi hemen basarlar eksiyi) -
Önceki Oyunlarda Biz Düşmanlardan Korkardık(ha gördü ha görecek gibi),Bu Oyunda Düşman Bizden Korkacak. -
tüm seriyi seriyi severek oynadım. tamam mgs 4 ü bende gözlerimden yaşlar gelerek bitirdim.ama abi bu ne ya zaten önceki oyunlarda bu nano makine muhabbeti çok saçmaydı. foxdie zart turt dan adam ölüyordu. şimdi de bu nanomeşinlerde o kadar güçlü olmuş ki düşmanları ancak parça pinçik ederek öldürebiliyon diye açıklamaya yapmışlar birde.
bu raiden insanlıktan çıkmağa ne musayit bir adam yaw. solid snake o kadar nasihat etti git çoluğun çocuğunla mutlu bir hayat yaşa diye eleman halen orasına burasına makina takmış katliayam yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayhemdemon -- 13 Aralık 2011; 19:02:23 > -
Oyunu Pcde gorelim baska bisi istemem.Ama harbi eski mgs havası artık hiç kalmamış. -
sonunda hata yaptım diyecek ben size söyleyim -
şaka gibi ya kaç kişi oynarkı bunu -
pc ye getirin :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X