Bildirim
Metal Gear Rising - VGA Videosu (Türkçe Altyazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guzelim Metal Gear evreni Bayonetta'ya dondu resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim neden ilgimi çekemedi ya bu oyun bi Snake görmemek mi beni bu hale koyan
Sen yıllarca oyna bu oyunu sonra Snake olmasın hiç ilgimi çekemedi... -
Arka fondaki müziğe bakın. Kendimi atari salonunda hissettim. -
ya yemin ediyorum içine etmişler alınmaz .MGS5'i beklicem. -
Neden saçları gri?Hani Dante'nin gençliğini oynayacaktık? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuna96
Neden saçları gri?Hani Dante'nin gençliğini oynayacaktık?
Olta attigini varsayiyorum =) -
KONAMİ yazısını gördüm videoyu kapattım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuna96
Neden saçları gri?Hani Dante'nin gençliğini oynayacaktık?
Devil Hunter Mode: On -
Oyun firmaları da ne yapacağını şaşırdı , bu nedir şimdi ?
Şaka gibi oyun yapmışlar , madem böyle bir oyun yapma niyetin var neden MGS adını kullanırsın ki , MGS adı zaten bir kaç milyon satacağından mı acaba ?
Herşey para olmuş ve sırf bu yüzden güzelim serileri tek tek batırıyorlar..... -
Olta attım tabi. :) -
P* firmasina sozum yok, Bayonetta ve Vanquish 'bence' mukemmel birer aksiyon oyunuydu; ancak MG evrenine boyle bir oyun hic olmamis acikcasi. -
quote:
Orijinalden alıntı: specnaz
KONAMİ yazısını gördüm videoyu kapattım.
fifacımısın :) KONAMİ boş değil ;) Sİlent Hill'de oynamazsın sen o zaman.. -
Hack and slash yapmışlar oyunu ve bu türü seven biri olarak bence on numara oyun olmuş.
(şimdi hemen basarlar eksiyi) -
Önceki Oyunlarda Biz Düşmanlardan Korkardık(ha gördü ha görecek gibi),Bu Oyunda Düşman Bizden Korkacak. -
tüm seriyi seriyi severek oynadım. tamam mgs 4 ü bende gözlerimden yaşlar gelerek bitirdim.ama abi bu ne ya zaten önceki oyunlarda bu nano makine muhabbeti çok saçmaydı. foxdie zart turt dan adam ölüyordu. şimdi de bu nanomeşinlerde o kadar güçlü olmuş ki düşmanları ancak parça pinçik ederek öldürebiliyon diye açıklamaya yapmışlar birde.
bu raiden insanlıktan çıkmağa ne musayit bir adam yaw. solid snake o kadar nasihat etti git çoluğun çocuğunla mutlu bir hayat yaşa diye eleman halen orasına burasına makina takmış katliayam yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayhemdemon -- 13 Aralık 2011; 19:02:23 > -
Oyunu Pcde gorelim baska bisi istemem.Ama harbi eski mgs havası artık hiç kalmamış. -
sonunda hata yaptım diyecek ben size söyleyim -
şaka gibi ya kaç kişi oynarkı bunu -
pc ye getirin :(
Benzer içerikler
- euro truck simulator 2
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- mortal kombat: legacy kollection
- dune awakening sistem gereksinimleri
- keçi simülatör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X