Şimdi Ara

Any.DO Android uygulaması 30 günde 500 000 kez indirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Any.DO Android uygulaması 30 günde 500 000 kez indirildi






    Bugüne kadar toplamda 30 milyar kez indirilerek kendi alanında rekor kıran mobil uygulamalar, küçük girişimcileri dev şirket haline getirirken kullanışlı fikirlerin sahiplerini de popüler hale getiriyor. 




    Android Market'i bugünlerde ziyaret edenler ana ekrandaki Any.DO adlı yapılacaklar listesi uygulamasını farketmiştir. Any.DO uygulaması son 30 günde 500 000 kez indirilerek önemli bir başarı elde etti. Günlük indirme sayısı ise 40 000 oldu. Uygulama en iyi ücretsiz 100 listesine girmek için gün sayıyor. 




    Any.DO uygulaması Tel Aviv Üniversitesi'nde eğitim gördüğü esnada CEO Ömer Perchik ve arkadaşları tarafından geliştirildi. Kısa süre sonre şirketleşen Any.DO, Android platformu üzerinde uygulama geliştirmeyi büyük bir avantaj olarak görüyor.




    Any.DO uygulaması aslında standart bir yapılacaklar listesi uygulaması. Ancak ön plana çıkan bazı özellikleri onu rakiplerinden oldukça farklılaştırıyor. Başarısını da bu parlak fikirlere borçlu.




    Örneğin ses komutlarıyla görevler tanımlamak ve Google görevleri ile senkronize etmek mümkün. Görev önceliklerini belirlemek, görevleri klasörlere yerleştirmek veya biten görevleri silmek için sürükle ve bırak gibi parmak hareketleri kullanılabiliyor. Biten görevleri silmek için cihazı sallamak yeterli oluyor.




    Görev metinleri girilirken Any.DO otomatik olarak girdileri tamamlayabiliyor. Uygulama ile aile, arkadaş ve meslektaşlarla ortak görevler hazırlamak oldukça kolay. Ortak görevler oluşturulurken rehberden kişiler tavsiye ediliyor ve buna göre seçim yapılabiliyor. Any.DO kullanmayan üyelere ise eposta ve SMS ile uyarı gönderilebiliyor.




    Şimdiye kadar uygulama üzerinde 2.5 milyon görev oluşturuldu ve bunların bir milyonu tamamlandı. Hergün 100 000 görev eklenirken bunların yüzde 50'si ses yoluyla oluyor. Uygulamanın popüler olmasında Android Market ve ortak görev oluşturma büyük rol oynuyor.




    Hali hazırda sadece Android için indirilebilir olan uygulama daha sonra yakın zamanda iPhone, web ve Chrome için de kullanıma sunulacak.

      








  • ben de kullanıyorum işe yarıyo gerçekten
  • Uygulama üzerinde ne kadar görev yazıldığını kaç tanesinin bittiğini, kaç tanesinin sesli olduğunu nereden biliyor bu adamlar. tüm kişisel bilgileri görüyorlarmı yani?
  • @cumhurkey, işte senin bu saydığın işleri yapan şey yazılım oluyor. Adamlar yapmıyor, nereden yapsınlar o kadar kişinin görevini yapmayı. Bu yazılımda senin mobil cihazında çalışıyor, paranoyaya gerek yok.
  • Program gerçekten çok basit ve kullanışlı. Kesinlikle denemeye değer
  • benim gibi bir günde 10 işi yapmaya çalışıp yarısını yapamadan unutanlar için süper bir uygulama. Bir haftadır çok işimi görüyor. Geç hatırladığım işleri aaaa! diye anmaktan bıkmıştım.
  • mteke beni yanlış anladın herhalde. Şimdiye kadar uygulama üzerinde 2.5 milyon görev oluşturuldu ve bunların bir milyonu tamamlandı. Hergün 100 000 görev eklenirken bunların yüzde 50'si ses yoluyla oluyor. Uygulamanın popüler olmasında Android Market ve ortak görev oluşturma büyük rol oynuyor. diyor bundan bahsediyorum
  • Metro arabirimi android kullanan bir platformda sırıtıyor. Görsel anlamda uyumlu olmadığını düşünüyorum, ahenk olmalı.
    Ben de yükledim bunu ancak windows mobile platformlu cihazlara daha uygun bir yazılım olduğunu düşündüğümden kaldırdım tekrar.
  • sayilar hakkinda bilgileri olduguna gore kisisel veri toplaniyor demektir android uygulamalarinin kisilerin bilgilerine saygisi hic yok googleninde buna kulaklarini tikamasi cok enteresan uygulamalara izin istenirken uygulama sahibinin bu izinleri isteme gerekcelerini sormalari ve mantikli bi aciklamasi yoksa bunu markete sokmamasi lazim kaldiki googlenin kendi uygulamalari bile bunu yapmiyor mesela googlenin bi katolog applicationu var burdaki her katolog sahibi sizin accountunuza full giris istiyor uygulamanin ana ekranina gitmek istiyosunuz ama katologlarin acountunuza girmesini istemiyosunuz o zaman teker teker "deny" demeniz lazim yani 1000 katolog varsa 1000 defa deny ama giris izni veriyosaniz bunu sadece 1 kere soruyor :) mesela wall paper app i var adi aklima gelmedi ama buda cok meshur adamlarin istedikleri izinleri gorseniz sasarsiniz tamam belki zil seslerini falan degistirmek icin izin almasi gerekiyo olabilir ama phone call gibi bi izni neden istiyor anlamadim yine accounta full access , read networking state falan filan bunlara google kisitlama getirmeli bence




  • Android marketin yeterince denetimden geçmediği ve markette çok sayıda zararlı uygulamanın bulunduğu bir gerçek. Ben şimdiye kadar ihtiyacım olan yazılımları indirirken ya herkes tarafından bilinen ve kullanılan yazılımları seçtim, ya da özel bir uygulama indireceksem önce internette kısa bir araştırma yaptım. Ancak bunun bile yeterli olmadığını anlıyorum.
    Bahsi geçen uygulama, şimdiye kadar kaç görev girildiği, bunların kaçının tamamlandığı, kaçının sesli, kaçının tuşlarla girildiği verisini yazılımcısına (ya da google'a) göndermişse daha neler göndermemiştir, daha kötüsü diğer programlar neler gönderiyordur, düşünmek bile istemiyorum. En kötüsü de bu durum sadece Android platformuna has bir sorun değil, diğer platformlarda da var maalesef.
    Tamamı Amerikan şirketi olan işletim sistemi firmalarıyla, kendi iradelerimizle kendi dünyalarımızı paylaşıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin...




  • GÜNLÜK İNDİRME SAYISI 40.000 İSE 30 GÜNDE 1.200.000 KEZ İNDİRİLMİŞ OLMASI GEREKİR 500.000 DEĞİL. BİRAZ MATEMATİK LÜTFEN...
  • Arkadaşlar nedir bu gizlilik mevzusu anlamadım? Yani eğer çok gizli şeyler yapıyorsanız zaten şifrelenmiş cihazlar, programlar kullanırsınız paralı bbm servisi gibi mesela.
    Basit bir kullanıcı olarak Google ve yazılımcılar benim gittiğim yeri görebilirler yada kimi aradığımı görebilirler umrumda değil.

    Neyse, Any.DO bendede var ve çok iyi bir uygulama. Diğerlerinden en büyük farkı tabi ki şahane tasarlanan arayüzü.
  • türkçe ses algılamayı, bu uygulamada çalıştırabilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.