Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Prime ABD satış tarihi 19 Aralık'a ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ASUS Eee Pad Transformer Prime ABD satış tarihi 19 Aralık'a ertelendi





     


    ASUS'un dünyanın ilk 4 çekirdekli tablet olarak lanse ettiği ve dün test merkezimize konuk olan Transformer Prime modeli 1 Aralık itibariyle anavatanı Tayvan'da satışa sunuldu.




    Yapılan ilk açıklamalarda Prime modelinin 8 Aralık itibariyle ABD pazarına giriş yapacağı belirtilmişti. Ancak ortaya çıkan bir problem nedeniyle çıkışı geciktiğine dair bazı iddialar ortaya dolaşmaya başlamıştı. 




    ASUS Kanada bölümünden edinilen bilgiye göre modelin WiFi mesafesinde sorun var ve henüz firmanın istediği kapasiteyi yakalamış değil. Bu yüzden firma WiFi problemi çözülene kadar satışı erteleme kararı aldı. Erteleme ise 10 gün sürecek. ASUS ABD departmanı 19 Aralık tarihinden itibaren satışlara başlayacaklarını duyurdu.




    Ön sipariş veren müşterilere belirtilen tarihte cihazlar gönderilmeye başlanacak. 1.3GHz hızında NVIDIA Tegra 3 işlemci, 1GB RAM, 10.1 inç 1280 x 800 IPS+ kapasitif ekran gibi özelliklere sahip Transformer Prime modelinin 32GB versiyonu 499$, 64GB versiyonu 599$ olarak satışa sunuldu. 




    ABD'de piyasaya çıkış tarihi ülkemiz ve Avrupa açısından önem taşıyor. WiFi probleminin giderilmesi uzun sürerse Ocak ayı sonları olan ülkemiz piyasaya çıkış tarihi de gecikebilir.

     

     








  • Acaba yapılmış ürünlerin wifi mesafesini nasıl arttıracakalar
  • biyerine anten sokarlar düzelir
  • Tayvan'dakilerin günahı neydi :)
  • en temel ozelliginde problem var, hayret.
    Belki bu sadece ABD'ye has bir sorundur,
    aksi takdirde diger ulkelerde satisa sunulmazdi.
  • bi yerde incelemesini okudum wifi mesafesi oldukca iyi diyodu sorun kaldirildi heralde ... iyi o tarihe kadar bendeki asusu iade edip bunu alabilirim suresi gecmemis oluyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.