Şimdi Ara

CLUB Sporium Spor Salonundan çalınan araba ve ilgisiz yöneticiler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22 Kasım 2011 akşamı, üyesi olduğum club sporium akatlar'ın kilitli dolabımdan araba anahtarım alınmak süretiyle yine güvenlikli olan (!) spor salonu otoparkından BMW Z4 model aracım çalındı. Kendi çabamla araba 2 hafta sonra bulundu, bu süreçte ve şu ana kadar geçen sürede spor salonun ilgilileri hiç bir şekilde alaka göstermediler, telefon açmadılar. Oldukça yüksek miktarda verilen üyelik paraları en azından klüp üyelerinin güvenliğini sağlamalı diye düşünüyorum. Hiçbir şekilde CLUB SPORIUM AKATLAR'a üye olmayın, eğer olduysanız da benim yaşadıklarımı yaşamaya göze alın.



  • Geçmiş olsun hocam.Geçen sene bende oradaydım bu sene baska bır salona geçtim.Bu arada nasıl buldunuz aracı nerde cıktı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsam

    22 Kasım 2011 akşamı, üyesi olduğum club sporium akatlar'ın kilitli dolabımdan araba anahtarım alınmak süretiyle yine güvenlikli olan (!) spor salonu otoparkından BMW Z4 model aracım çalındı. Kendi çabamla araba 2 hafta sonra bulundu, bu süreçte ve şu ana kadar geçen sürede spor salonun ilgilileri hiç bir şekilde alaka göstermediler, telefon açmadılar. Oldukça yüksek miktarda verilen üyelik paraları en azından klüp üyelerinin güvenliğini sağlamalı diye düşünüyorum. Hiçbir şekilde CLUB SPORIUM AKATLAR'a üye olmayın, eğer olduysanız da benim yaşadıklarımı yaşamaya göze alın.

    Haydaa... Bende uyeyim demek ki dolapta anahtar birakmamak lazim. Calan serefsiz kimmis? Polis yakaladi mi? Uyelerden biri mi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.