Şimdi Ara

Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 2011 Versoma Toyota Touch veya navigasyon+tv taktıcağım.Verso nun navigasyonları cok bulunmuyor ama ben internette toyota corollaya uyanların Versoyada uyduklarını duydum ne kadar doğrudur ve navigasyon servis te takılır mı ?



  • selamlar,

    Nacizane bir-iki görüş paylaşiyim dedim;

    Artık navigasyon cihazları hem ayrıca edinilmek zorunda olmalarından hem de akıllı telefonların kabiliyetlerinden dolayı neredeyse çağdışı kalmak üzereler...

    Dün Sakarya - İstanbul arasındaki araç ile yolculuğumda Sony Xperia Z2 marka/ model akıllı telefonumu kullandım. Son derece yabancı olduğum bir çevreydi Sakarya tarafı, tedirgindim ben de. Google haritalar denedim ; uygulama fena değil ancak Sakarya merkezdeki ara sokaklarda bile sıkıntı yaşadım ve alternatif kaynaklara yöneldim. Yandex'in deneyimini bildiğimden Yandex ve benzeri uygulamalara bakiyim dedim Tuhu adında bir uygulama buldum.

    Hem yandex altyapısını geliştirerek kullanıyor hem de Yandex'in aksine size mantıklı birkaç seçenek sunuyor siz de istediğinize ve önceliğinize ( zaman mı, tasarruf mu, konforlu gidiş mi ) yöneliyorsunuz. Tek uygulamada navigasyon, toplu taşıma yönlendirmeleri ve hatta yürüyüş rotasını hallediyor Trafik yoğunluğu ve toplu taşıma bilgilerini de İBB ve Trafi sistemi ile beraber geliştirmişler bana ilettikleri mailde detaylı açıklamışlar. . İstanbul dışında bu düzeyde ise içinde efsanedir diye düşündüm ve bugün deneme fırsatı buldum ki, herşey beklediğimden bile iyiydi... Sanırım yeni mezun Türk mühendisleri tasarlamışlar uygulamayı. Şirkette servis şoförümüze tavsiye ettim, duacınız dedi ben de gaza geldim galiba paylaşmalıyım dedim :) Mail ya da gsm bırakın hemen nazikçe yazıyorlar ve çevrimdışı navigasyon da içeren premium üyelik veriyorlar :) Bir web sitesinden çok bizim de zamanında denediğimiz şirin bir landing page yapmışlar :)

    Şiddetle tavsiye ederim :http://unbouncepages.com/tuhuapp/




  • Hocam 2011deki konuyu hortlanman bir kenarı (sanırım) kendi uygulamanın reklamını yapmak için doğru bir seçim değil.

    Değişik formlarda da birebir aynı şeyleri yazmışsın. Farklı forumda aynı nickle yazı için tıklayın

    Şimdi uygulama fanısın diyeceğim ama uygulama beta sürümünde sanırım sadece ilgili sitesinde cep numaranı vererek uygulamaya ulaşabiliyorsun. Buda pek güvenilir bir durum değil yani. Daha samimi olup böyle bir uygulamam var denemek isteyim destek çıkabilirsiniz diyebilirdin daha etik olurdu.




  • Reklamı bir kenara bırakırsak, Verso'ya navigasyon serviste takılır mı demişsiniz, en iyi serviste takılır.
  • Bende diyorumki gerekmedikçe serviste ampul bile taktırmayın. Dünya para alıyorlar parçaya. Üstelik işçilik bile epey tutuyor. Dışarıda hallederdim ben olsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Bende diyorumki gerekmedikçe serviste ampul bile taktırmayın. Dünya para alıyorlar parçaya. Üstelik işçilik bile epey tutuyor. Dışarıda hallederdim ben olsam

    Toyota serviste stop lambası değişimi 5 TL civarı biseydi. Ben de Cok sasirdim. Bazi parçalar çok pahaliyken bazilari çok ucuz olabiliyor. Bi alo deyip fiyat sormak lazim en azından.

    Bir örnek daha Kia Ceed termostat. Serviste 35 TL. İst/aksaraydaki 2 parcacida 35 TL bi tanesinde 40 TL. Başka parcaciya sormaya takatim kalmadı.

    Kendimi tutamadim 35 TL fiyat verenlerden birine serviste de ayni fiyat dedim. Cevap, bu da kore mali belki bu parca da orijinal oldu. Bu kadar müşteriyi salak yerine koyan bi esnaf. Hemen tesekkur edip attım kendimi dışarı.

    Ters örnekler de var. Serviste orj fren balatasi 220 TL. Parcacilarda belki daha kaliteli TRW balata 120 TL.

    Sonuç: araştırma yapmak şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 31 Mart 2015; 22:54:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77


    quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Bende diyorumki gerekmedikçe serviste ampul bile taktırmayın. Dünya para alıyorlar parçaya. Üstelik işçilik bile epey tutuyor. Dışarıda hallederdim ben olsam

    Toyota serviste stop lambası değişimi 5 TL civarı biseydi. Ben de Cok sasirdim. Bazi parçalar çok pahaliyken bazilari çok ucuz olabiliyor. Bi alo deyip fiyat sormak lazim en azından.

    Bir örnek daha Kia Ceed termostat. Serviste 35 TL. İst/aksaraydaki 2 parcacida 35 TL bi tanesinde 40 TL. Başka parcaciya sormaya cesaret edemedim.

    Kendimi tutamadim 35 TL fiyat verenlerden birine serviste de ayni fiyat dedim. Cevap, belki bu parca da orijinal oldu. Bu kadar müşteriyi salak yerine koyan bi esnaf. Hemen tesekkur edip attım kendimi dışarı.

    Ters örnekler de var. Serviste orj fren balatasi 220 TL. Parcacilarda belki daha kaliteli TRW balata 120 TL.

    Sonuç: araştırma yapmak şart.



    İllaki. Araştırmadan kesinlikle birşey almam. Geçen bakım yaptırdım işçilik 20lira verdim. serviste en ucuz 50yi bulurdu. O da belki




  • Bence sormadan bilemezsiniz.

    Esnaf elinde hesap makinesi sürekli kurları takip ediyor. Dolar artarken dolara, euro artarken euroya gore fiyatlar. Servis fiyatları bu kadar hızlı güncellenmiyor. Kur artış zamanlarında garip şeyler olabiliyor.


    Konuya gelince:

    Navigasyon alırken önceligim basarsoft harita olması.Size de tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 31 Mart 2015; 23:29:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panthera52 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde aracım 2012 verso. navigasyon sistemi kurulu fakat satın alırken 2500tl navigasyon cipi koymak için fark istemişlerdi. bende o zaman almamıştım. şimdi taktırmak istiyorum. varsa sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim.
    Maaliyeti nedir şimdi?
    Servis dışında daha uygun alternatif var mı?
    Bilginiz varsa cevaplarsanız memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.