Bildirim
Diablo 3 - Açılış Videosu (Altyazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler. -
Çok gerçekçi duruyor. -
Bu videonun devamıydı galiba.Garip garip yaratıklar vardı,o daha karizmatikti sanki. -
Teşekkürler :) -
hacı böle oyun yokya -
Allahhh Allahhhhh -
Muhteşem. -
vay vayy vayyy kral gelıyor zırveye -
sabırsızlıkla bekliyorum inşallah tez zamanda çıkar -
Mükemmel olmuş! -
Valla ben yıllardır bekliyorum bu oyunu ama videoyu hiç beğenmedim nedense 2012 film fragmanı gibi olmuş -
oyun hangi çağda geçiyor ? -
Keşke video daha net olsaydı. Sanki sonda bağıran kız gerçektende amca diye bağırıyor :) -
Sonunda Uncle diye bağırması Türkçe amcaaa gibi geldi kulağıma bir an garipsedim :D -
uykusuz her gece dırırım .. -
bu oyunu yıllardı bekliorum ama ps3 için çıkacakmı çıkmayacak benim bildiğim kadarıyla ps3 için çıkarsa asıl o zan süper olur varmı tam bir bilgisi olan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: serdo666
Sonunda Uncle diye bağırması Türkçe amcaaa gibi geldi kulağıma bir an garipsedim :D
sen ne diyon bn yarim saat tekrar tekrar dinledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay daha gider böle :) 2012 sonlarına doğru bi video daha patlatır blizz bi altı ay daha oyalarlar
Ulan çoluk çocuğa karıştık bea yeter :D -
Şu Kore artık sorun çıkartmasın
Benzer içerikler
- valorant mobile
- euro truck simulator 2
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- game pass fiyat
- hogwarts legacy 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X