Şimdi Ara

FİYATLAR DÜŞTÜ!!██>#>ŞOK İNDİRİM-RİZE 'nin meşhur 'ELEKALTI' çayı-'yanlızca 'RİZE'den..<#<█

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    * Yanlızca Rize'den alabileceğiniz elekaltı çayıdır.

* Rize'nin "elekaltı çayı" herşeyi ile tescillidir.

* En iyi hasadın çıktığı Mayıs- Haziran aylarının "yurt dışına ihraç edilen" üretimindendir.

* Kendine has kokusunu paketi eline aldığınız an hissedeceksiniz.

* Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın 04.05.2005 Tarih G53-0232-00008 Sayılı İzni ile üretilmiştir.

* Eşe dosta akrabaya hediye edebilmeniz için özel olarak paketlenmiştir.

* Üzerinde "yanlızca Rize'de satılır" ibaresine rastlayacaksınız. Şaşırmayınız..

* Paketin içinden '2adet' 200 gramlık paket çıkmaktadır. Net olarak 400 gramdır.

* Çayın hası için taa Rize'lere kadar gitmeye gerek yok uşağum.. ;=)
     FİYATLAR DÜŞTÜ!!██>#>ŞOK İNDİRİM-RİZE 'nin meşhur 'ELEKALTI' çayı-'yanlızca 'RİZE'den..<#<█

*** Çayın hasını sizlerin ayağına kadar getirdik..!!! Bakkal bakkal gezmenize gerek kalmadı.

* Çay Severlerin Vazgeçemeyeceği lezzeti ayaklarınıza getirdik..!!

* Artık Rize çayını gönül rahatlığıyla içebilir bu keyfi Rize'den tadabilirsiniz.

Not : Çayımız 15 dk demlenme süresinden sonra rengini vermektedir. Lütfen piyasada başka adlarla satılan Rize çaylarıyla karıştırmayınız.

Donanımhaber üyelerine özel

* Fiyatı 9 TL dir.
    * Kargo alıcıya aittir.

Arzu edenler için gittigidiyor ilanımız...
    gittigidiyor ELEKALTI
    --> sahibinden ilanımız...
    ELEKALTI sahibinden
    --> sanalpazar ilanımız..
    sanalpazar ELEKALTI

--ÜRÜNÜNÜZ HEMEN KARGOYA VERİLECEKTİR. PROFİLİMİZ HIZLI GÖNDERİ VE GÜVENİN AYNASIDIR.

--FİYATLARIMIZ DH ÜYELERİNE ÖZELDİR. İSTEYENLER gittigidiyor yada diğer ilanlarımızdan sipariş verebilirler.

--PRENSİBİMİZ "ÖNCE EFT" SONRA KARGO ŞEKLİNDEDİR. HIZLI KARGOmuzu yorumlarımızdan ve gittigidiyor hesabımızdan görebilirsiniz.

--BU GÜZEL ÇAYLARI KAÇIRMAYIN--TİRYAKİSİ OLACAKSINIZ...;-)

Gittigidiyor - Sahibinden yada Sanalpazar dan profilimizi incelemek isterseniz linkler aşağıdadır.
    *Buradaki fiyatlar sadece DH üyelerine özeldir.
    *Kargo alıcıya aittir.

gittigidiyor WESTERNBLEW
    sahibinden WESTERNBLEW
    sanalpazar WESTERNBLEW

"ELEKALTI ÇAYI" mızdan Satın Alan Arkadaşlar:

"darendeli" 1 paket

"fabio53" 2 paket

"hobar" 1 paket

"nasozby" 2 paket

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 13 Aralık 2012; 17:54:16 >

• "darendeli" hocama bir paket gönderilmiştir.

Satışlarımız devam etmektedir efenim..
  • merhaba arkadaşlar;

westernblew kullanıcı arkadaşımızdan daha önce gg den 2 kez Rize elekaltı çayı alımı yaptım.gerek ürün kalitesi gerekse hızlı kargo gönderiminden çok

memnun kaldım.ilgili bir satıcıdır belirtmek isterim.gönül rızasıyla alabilirsiniz.

teşekkürler westernblew. iyi alışverişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabio53 -- 12 Ocak 2012; 23:27:13 >
  • ayrıca belirtmek isterim ki elekaltı çayı ambalajı, üzerindeki resmi ve açıklamalarıyla tam bir hediyelik çaydır.

2 adet arkadaşlarıma hediye ettim ve çok memnun kaldılar.

şuan itibariyle yudumlamaktayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabio53 -- 12 Ocak 2012; 23:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabio53

merhaba arkadaşlar;

westernblew kullanıcı arkadaşımızdan daha önce gg den 2 kez Rize elekaltı çayı alımı yaptım.gerek ürün kalitesi gerekse hızlı kargo gönderiminden çok

memnun kaldım.ilgili bir satıcıdır belirtmek isterim.gönül rızasıyla alabilirsiniz.

teşekkürler westernblew. iyi alışverişler...

Biz teşekkür ederiz efenim. Sizinle alışveriş yapmak güzeldi. Birdaha bekleriz..

"Hediyelik Elekaltı Çayı" fiyatı ve kalitesiyle alanların tiryakisi olacakları bir çaydır..

• Arkadaştan merak ettiğim için 1 paket aldım.çay gerçekten de çok güzel tavsiye ederim.Ayrıca satıcı da ilgili bir arkadaş.Alışveriş yapmak isteyenler gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler.

Hayırlı satışlar kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Arkadaştan merak ettiğim için 1 paket aldım.çay gerçekten de çok güzel tavsiye ederim.Ayrıca satıcı da ilgili bir arkadaş.Alışveriş yapmak isteyenler gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler.

Hayırlı satışlar kardeş

teşekkür ederim hocam, yeni çeşitlerimiz de geldi bekleriz..
  • Hocam ben Gaziantep'liyim tabiri caizse biz kaçak çay içiyoruz Türk çayını içtiğim zaman midem yanıyor sanırım alışmadığım için

Askerde bir arkadaşım demlerdi Rizeliydi kendisi Rize Çay Meslek Yüksek Okulu mezunuydu inan hayatımda daha öyle çay içmedim sanırım Türk çayını demlemek ayrı bir marifet :)

Midemi bozmasa içmek istiyorum bu kaçak çayın içinde ne olduğu belirsiz çünkü
  • Paypaldan ödeme kabul ediyorsan gönder ordan 2 kilo etmiyorsan yarını bekle eft yapayım

@maknc ben de kaçak çaydan nefret ediyorum. Acı bir tadı var. Rengi de zift gibi

Bu arada normal bildiğimiz rize çayının kalitelisi değil mi? kaçak çay gibi acı falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 17 Ocak 2012; 20:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Hocam ben Gaziantep'liyim tabiri caizse biz kaçak çay içiyoruz Türk çayını içtiğim zaman midem yanıyor sanırım alışmadığım için

Askerde bir arkadaşım demlerdi Rizeliydi kendisi Rize Çay Meslek Yüksek Okulu mezunuydu inan hayatımda daha öyle çay içmedim sanırım Türk çayını demlemek ayrı bir marifet :)

Midemi bozmasa içmek istiyorum bu kaçak çayın içinde ne olduğu belirsiz çünkü

oo maknc hocam hoşgelmişsin tabi sana çay verelim de gözün çay görsün miden bayram etsin

bak bu arada sana bir şey söyleyeyim mi benimde anne tarafı antepli seninle hemşeri sayılırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Paypaldan ödeme kabul ediyorsan gönder ordan 2 kilo etmiyorsan yarını bekle eft yapayım

@maknc ben de kaçak çaydan nefret ediyorum. Acı bir tadı var. Rengi de zift gibi

Bu arada normal bildiğimiz rize çayının kalitelisi değil mi? kaçak çay gibi acı falan değil.

hobar hocam sende hoş geldin..

malesef paypal la çalışmıyorum malesef

bu çay dediğin gibi Rize çayının kalitelisi ve toplandıktan sonra "ELEKALTI" prosesinin uygulandığı bir çay, içinde tozun kirin olmadığı bir çaydır bilenler bilir..

Ayrıca paketi elinize aldığınızda o güzel kokuyu alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 17 Ocak 2012; 20:28:16 >

• Sattığın diğer çayları da gördüm. Bir paket elekaltı, bir paket organik, bir paket de hemşin çayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Tirebolu sanırım biraz seylan çayına benziyormuş o yüzden ondan almayacağım. Memnun kalırsam devamlı müşterinim ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Sattığın diğer çayları da gördüm. Bir paket elekaltı, bir paket organik, bir paket de hemşin çayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Tirebolu sanırım biraz seylan çayına benziyormuş o yüzden ondan almayacağım. Memnun kalırsam devamlı müşterinim ona göre

Tabi hocam biz bu ürünlerle "daimi" olmayı düşünüyoruz gerçekten güzel çaylar bunlar ve etraftan da hep benzer yorumlar alıyoruz..

Damak tadları insandan insana değişiklik gösterir ama "kaçak çayı sevmiyorsanız" *Rize'nin Organik Çayı*Hemşin Çayı ve "ELEKALTI Çayı"nın hoşunuza gideceğini söyleyebilirim şimdiden

"Giresun'un 42 No'lu Çay"ı da güzel bir çaydır amma velakin kaçak çay sevmeyenlere tavsiye etmemekteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 17 Ocak 2012; 23:39:52 >

• Hediyelik elekaltı çayından satın almak istiyorum kapıda ödeme imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Smart HD

Hediyelik elekaltı çayından satın almak istiyorum kapıda ödeme imkanı var mı?

merhaba efendim;

pm attım size gelen kutunuza bakabilirsiniz.
  • Hobar hocama;

1 adet Çaykur Organik Rize Çayı,

1 adet ELEKALTI Çayı,

1 adet Çaykur Rize Hediyelik Çay

kargolanmıştır.

afiyetle içiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 18 Ocak 2012; 19:27:16 >
  • "nasozby" hocama

2 adet "ELEKALTI ÇAYI" gönderilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 18 Ocak 2012; 19:26:53 >
  • sanalpazar ilanıda açsanız almak istiyenler olabilir ben gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

sanalpazar ilanıda açsanız almak istiyenler olabilir ben gibi

Merhabalar;

Teşvikinizle sanalpazarda da ilan açmış bulunmaktayız..

SANALPAZAR ELEKALTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 29 Ocak 2012; 11:21:13 >

• İlanımız Donanımhaber Üyelerine özel indirime girmiştir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.