Şimdi Ara

Tony Hawk Pro Skater HD Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Ride ve Shred ile Tony Hawk serisinden bir türlü verim alamayan Activision, sonunda serinin yeni oyununu duyurdu. VGA töreninde duyurusu yapılan Tony Hawk Pro Skater HD'nin ilk videosu da yayınlandı.

Aslında yeni oyunun duyurulacağını seriye de ismini veren ünlü kaykaycı Tony Hawk, hafta içerisinde belirtmiş ve VGA töreninde yeni bir duyuru olabileceğinin sinyallerini vermişti. Biz yepyeni bir oyun beklerken Activision bizi şaşırttı ve serinin PS2'de büyük ses getiren Pro Skater'ı HD olarak karşımıza çıkardı.

Oyunun yayınlanan ilk videosuna baktığımızda ise grafiklerin klasik bir çözünürlük yükseltmesinden çok daha ileride olduğunu görüyoruz. Videoda Tony Hawk küçük bir parkurda yeteneklerini sergiliyor. Bahar aylarında çıkacağı belirtilen oyun muhtemelen PS3 ve Xbox 360 için rafları süsleyecek.

• Abi Gidin yatın ya Siz Bize Canlı Lazımsınız... !!
  • Oyun sağlam gözüküyor oynamak için sabırsızlanıyorum.
  • Off diyorum.Zamanında ne oynardım ama şu nesilde adam gibib TH oyunu gelmedi.Ancak bu oyundan umutluyum.Kaçmaz...
  • Videodaki bölüm N-Gage'imde vardı.Az mı oynadık zamanında...
    Rekorlar kırmaya çalışırdık arkadaşlarla bir telefon başında saatlerce.

Ha şimdi PC kullanıcısıyım.Bu güzel nimetten faydalanmak ne yazık ki bana nasip olmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.