Şimdi Ara

Free Ip boost alın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalentorn -- 21 Aralık 2011; 12:25:31 >

• Türk zekası
  • Oha
  • adam uyanık beyler dağılın
  • Yurdum insanı
  • aynştayn mod on
  • aferin goçum.işte bu yüzden elin boklu polonyalısından küfür yiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ve beyin koşarak uzaklaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

aferin goçum.işte bu yüzden elin boklu polonyalısından küfür yiyoruz.

elin boklu polonyalısından neden küfür yiyesinki? yani bunun benimle ne alakasi var . muhtemelen kötü oynayıp feedleyince onlarda reaksiyon olarak küfür ederler tabikide . sırf mesaj yazmak için mesaj yazmışsın.
  • Biz türk'üz

fikir güzel, komik ve ilginç fakat sempatik bir fikirde olsa sonunda "hırsızlık,haram yemek" olduğu için yapmayacağım.
  • herkes aynı mail i atmasın bare adamlar anlar
  • Ne haramı arkadaşlar ya bunu bari dine bağlamayın. Adamlar sizin alacağınız 3 dolarlık ip boost'a kalmadı bence.
  • Belkide o yüzden ban yedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

Biz türk'üz

fikir güzel, komik ve ilginç fakat sempatik bir fikirde olsa sonunda "hırsızlık,haram yemek" olduğu için yapmayacağım.

dürüst olmak gerekirse sempatik veya komik olmak için açmadım konuyu ben yararlandım sizde yararlanın gibisinden bi amaçla açtım ama insanları güldürmekte hoş tabikide yazılan yorumlarda ayrıca güldürdü beni
  • adamlar size bedava gayet güzel bir oyun yapmışlar siz hala adamları kazıklamaya çalışıyorsunuz süper valla kimisi champ geri verip skin almaya çalışır kimisi ip boost aşırmaya çalışır ha evet evet yaptığın çok güzel bişi fanfa ben de yapcam aynısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

adamlar size bedava gayet güzel bir oyun yapmışlar siz hala adamları kazıklamaya çalışıyorsunuz süper valla kimisi champ geri verip skin almaya çalışır kimisi ip boost aşırmaya çalışır ha evet evet yaptığın çok güzel bişi fanfa ben de yapcam aynısından

adamlar bedavaya GAYET GÜZEL bir oyun yapmış diyorsun fakat forumda açılan konuların yarısından fazlası takım feedliyo. şu skora bak . ya eu east bu ne arkadaş herkez çıktı oyundan leaverlar report . tarzından konularla dolu. belkide sende açıyorsundur. evet oyunu oynamak beleş ama para tuzağı olduğundan belkide kimsenin haberi yok . bende dahil çoğu kişi sırf skin denen dalga için para verebiliyoruz oyuna sonuçta beleş sayılmaz
  • ben bulsam kimseye yazmazdım who cares.
  • skin alın diyen mi var zihniyete düşünceye bak şimdi gidicem oraya camı çerçeve .
  • kendimden tiksindim..
  • Adam Riot'un açığını bulmuş. Sömürüüün
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.