Şimdi Ara

FPS'lerin Babası Doom, 18 Yaşında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
        Bundan tam 18 yıl önce oyun endüstrisi Doom adında birincil bakış açısına sahip bir shooter ile tanıştı ve bu oyun, endüstrinin gidişatını tamamen değiştirdi. Texas'taki ufak bir oyun stüdyosunun fırınından çıkan Doom, birkaç tutkulu oyuncu ve John Carmack adında yetenekli ve bir o kadar ileri görüşlü bir programcı tarafından yaratılmıştı.

Tüm FPS'lerin babası Doom'dan hemen sonra varisi Wolfenstein çıkarak oyun dünyasını salladı. Üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen Doom, hâlâ benim ve heyecanını hâlâ üzerinden kaybetmeyen oyuncuların favori FPS'si...  

İzninizle bu müthiş oyunun 18. yılını kutluyoruz ve id Software'den Doom 4'ü görmek için can atıyoruz. Her ne kadar zaman değişse de id Software'e ve John Carmack'a güvenimiz ve inancımız tam.

• FPS OYUNLARININ ATASI!Bu oyun olmasa idi.Biz biraz zor Half Life COD BF VS oyunlar görürdük.John Carmack'e Saygı ile eğiliyoruz.... <3 !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

FPS OYUNLARININ ATASI!Bu oyun olmasa idi.Biz biraz zor Half Life COD BF VS oyunlar görürdük.John Carmack'e Saygı ile eğiliyoruz.... <3 !!

CoD, BF falan tamam da Half Life'ı katmasan iyiydi :)
  • Evet haklısın Half life'da saygısızlık olur ama Doom Half life'tan önce çıktığı için böyle demek istedim ;)
  • BERBAT BİR OYUN! NE YİNE SAYGI İLE EĞİLEYİM KARDEŞİMMM! DUM MUŞ MUMMUŞ KANTIR DÜNYANIN EN İYİ GRAFİKLERİNE SAHİPPPPPP!!!
  • BSC Misafiri
    10.12.2011 18:22:47

Yaş 6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

BERBAT BİR OYUN! NE YİNE SAYGI İLE EĞİLEYİM KARDEŞİMMM! DUM MUŞ MUMMUŞ KANTIR DÜNYANIN EN İYİ GRAFİKLERİNE SAHİPPPPPP!!!

Hahah akşam akşam koptum yahu.:) Arkadaş içmişte gelmiş heralde.!
  • şu oyun olmasaydı şu oyun çıkmazdı muabbetlerı bence çok saçma.. çıkardı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

BERBAT BİR OYUN! NE YİNE SAYGI İLE EĞİLEYİM KARDEŞİMMM! DUM MUŞ MUMMUŞ KANTIR DÜNYANIN EN İYİ GRAFİKLERİNE SAHİPPPPPP!!!

Umarım trollsündür yoksa ciddi problem var sende
  • Oyun benimle yaşıt. Saygıyla eğiliyorum.
  • 18 yıl önce John Carmack oyun dünyasına ders verir nitelikte bir oyun yaptı 4.oyununu merakla bekliyoruz.
  • john carmack sallayanlar onun nasıl bir dahi olduğunu bilmiyorlar. önemli olan ilkleri başarmak. ilk first person shooter oyunu , ilk 3 boyutlu oyun wolfestein 3d yaratan adam. ayrıca half life ve call of duty quake motoruyla yapıldı. yani kısacası bu adam oyun dünyasının einstein dır.
  • John Carmack
  • Ademin yasak elması, Hz isanın kutsal Kadehi Fps Cehennemden Geldi :P Bu yüzden insanın sürekli oynayası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedTurkei -- 10 Aralık 2011; 22:34:50 >
  • FPS'lerin anası Call of duty.
  • Oyun dünyası için önemli bir oyun.
  • quote:

FPS'lerin anası Call of duty.

HIHI EVET CANIM ANLIYORUM SENİ!
  • Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
  • Doom,Wolfenstein,Duke Nukem,Quake,Unreal Tournament,Shadow Warrior,Half-life,Medal of honor,Cal of duty, vs diye devam etti..
    18' yılları kutlu olsun!
  • doom doğum günün kutlu olsun...AYRICA son zamanlarda şu bsc misafiri altında birileri gelip ilgi çekmek için abuk subuk şeyler yazıyor hiç anlamıyorum amaç sebep nedir arkadaş !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.