Şimdi Ara

2011 son çeyrekte iki milyon iPhone 3GS üretimi bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • 2011 son çeyrekte iki milyon iPhone 3GS üretimi bekleniyor






    Ekim ayında tanıtımını yaptığı iPhone 4S modeli ile akıllı telefon gamını genişleten Apple bununla birlikte giriş seviyesi pazarı hedef alan bir değişiklik de yapmıştı.




    iPhone 4 modellerini kontratlı olarak 99$ seviyesine çeken Apple, iPhone 3GS modelini de yine operatör kontratlı olarak ücretsiz vermeye başlamıştı. Bu modellerde de iOS 5 işletim sisteminin kullanılıyor olması talebi yukarıda tutmaya yetti. Özellikle iPhone 3GS modeli, giriş seviyesi kullanıcıların ilgisini çekmeye başladı.




    Endüstri kaynaklarına dayanan DigiTimes'ın haberine göre Apple iPhone 3GS modelinin üretimine hız verdi. 2011 dördüncü çeyrekte 2 milyon iPhone 3GS modeli üretilmesine karar veren Apple, 2012 ilk çeyrek itibariyle de bu sayıyı 1.4-1.6 milyon ünite olarak belirledi. Böylece altı ayda 3.5 milyon iPhone 3GS daha piyasaya sürülmüş olacak.




    Yine aynı kaynağa göre CDMA uyumlu iPhone 4 modeli de üretimde artışa gidiyor. 2011 son çeyrekte 800 000-1 000 000 arası CDMA iPhone 4 üretilirken sonraki çeyrekte 500 000-600 000 model daha üretim bandına girecek. 





     

     







  • her türlü satılır nasılsa
  • Ben anlamıyorum arkadaş şuanda bununla aynı fiyata çok güçlü android telefonlar var ama hala alıyorlar bunları :) Enteresan yani
  • kullanışlı bir alet sgs2 sahibiyim

    yiğidi öldür hakkını yeme;)
  • Hala üretiliyorsa demek ki hala alıcı var.
  • iPhone 4'den çok daha iyi bir tipi var bence. Özellikle Amerika'da fiyatı çok uygun. Almamak için hiç bir neden yok. AppStore avantajlarını yaşayabileceğiniz bir telefon. Yanında da güçlü bir Android telefon güzel bir ikili olacaktır.
  • 3gs sahibiyim ve şaşırmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700-1000 TL arası alınabilecek en iyi telefon..Yok yani bir tek bunu kullanmıyorum ama ne bileyim bir programa-uygulamaya dokunduğum an şak diye açan,her türlü işkencelerime rağmen donmayan,takılmayan birtek bu telefon var elimde.Bunda başka birşey var,dokunacağınız şeyi hissediyor gibi..
  • Eğer iPhone'u sadece oyun ve uygulama için kullanmak istiyorsanız 3GS doğru bir seçim olacaktır.
  • 512mb li revizyon olsa süper olurdu. İOS5 de 256mb yetersiz kalıyor. ipod touch 4 de bunu az / çok gördüm.
  • ben bir yazilimin bir telefona bu kadar guzel entegre edildigini gormedim.arkadaslar inanin kullanmayan bilemez o kadar guzel bir aletki her ovguyu sonuna kadar hak ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felixamor

    700-1000 TL arası alınabilecek en iyi telefon..Yok yani bir tek bunu kullanmıyorum ama ne bileyim bir programa-uygulamaya dokunduğum an şak diye açan,her türlü işkencelerime rağmen donmayan,takılmayan birtek bu telefon var elimde.Bunda başka birşey var,dokunacağınız şeyi hissediyor gibi..

    hiç 3gs kullanmasam inanıcam:D
  • kendisiyle aynı fiyata çok daha üstün androidler varken bunu alan insana şaşarım. şimdi ios falan demeye başlayanlar olursa ios da bir yere kadar arkadaşlar. yıl olacak 2012 o donanım kullanılmaz. ekranına bakınca bile gözlerim rahatsız oluyor piksel piksel.
  • 3GS şuanda hala devam ediyor 2 sene geçmesine rağmen hala apple malının arkasında güncelleme olsun servis olsun herşeyine kefil işte insanlar bunun için apple'ı tercih ediyor ve çok sade ama kullanışlı bi telefon yapmışlar devrimsel nitelikde. herşeyin ilki güzeldir arkadaşlar unutmayalım apple 'ın pazara girmesiyle dokunmatik telefonlar bu kadar revaçda oldu . apple ortaya iphone gibi bi cihaz çıkartmasa goodle android'i yaparken nereden esinlenerek yapacaktı merak konusu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuspectT

    3GS şuanda hala devam ediyor 2 sene geçmesine rağmen hala apple malının arkasında güncelleme olsun servis olsun herşeyine kefil işte insanlar bunun için apple'ı tercih ediyor ve çok sade ama kullanışlı bi telefon yapmışlar devrimsel nitelikde. herşeyin ilki güzeldir arkadaşlar unutmayalım apple 'ın pazara girmesiyle dokunmatik telefonlar bu kadar revaçda oldu . apple ortaya iphone gibi bi cihaz çıkartmasa goodle android'i yaparken nereden esinlenerek yapacaktı merak konusu ?

    3g noldu hala 4.2.1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare70

    Ben anlamıyorum arkadaş şuanda bununla aynı fiyata çok güçlü android telefonlar var ama hala alıyorlar bunları :) Enteresan yani

    Bende galaxy s kullanırken anlamıyordum,enayimi millet diyordum:) kullanınca enayiyi anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım özelliklerine rağmen işletim sistemi sayesinde hala çok akıcı bir telefon...
    2 yıllık telefon olmasına rağmen hala satılmasına şaşırmıyorum...
  • Valla 3 gs de var... 4 de..ama ne bileyim 3 gs daha bir akici ve kullanisli gekiyor.aliskanlik herhalde.. İos 5 e gecmedim...telefon tiklim tiklim.ama zerre kasma yok..bende anlamadim..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ariescusjr

    4 ün çekmeme sorunu ve 4s deki problemlerinde bunda oldukça etkisi var zaten.Ama iphone serisinin bence en iyi cihazı 3gs oldu gibi. Ben şahsen 5 i bekliyorum...

    Hala anlasilmadi heralde, 4s'te hicbir problem yok.
    % 0.000001 cikan problemler de iOS5 ile ilgili bug lar dolayisiyla 3GS ve 4te de olan seyler!
  • Sonuçta bu beklenen rakam, atıp tutmuşsunuz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.