Şimdi Ara

Valve'in Aktörü Half Life 2: Episode 3'ü Doğruladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•       Half Life'ın devamının geleceği gün gibi ortada, er ya da geç. Ancak Valve, ağzındaki baklayı çıkarmamakta ısrarcı. Bu kez Half Life 2: Episode 3, Valve'in bir ses aktörü tarafından onaylandı.

Resmi Xbox dergisinin internet sitesindeki habere göre ismi verilmeyen bir Valve'in önceki oyunlarında da çalışmış ses aktörü, bir sonraki oyunun Half Life 3 değil, Half Life 2: Episode 3 olacağını, ses kayıt çalışmalarına başladıklarını dile getirdi.

Bu sıralar yeni Half Life oyunu hakkında fazlaca söylenti ve bulgular bulmaya başladık. Bakalım beklenen duyuru ne zaman gelecek?

• Valvenin cıkıcak oyunları neler ona göre bir tahmin yapabiliriz
  • Çok ciddi söylüyorum, half lifenin hiç bi oyunda olmayan ayrı bi çekiciliği var. kendine özgü bi yapımı var. bunu geliştirirlerse gerçekten bomba olur. birde MP eklendimi buna off.
  • Dört gözle bekletiyor genelde bu çok büyük yapımlar..
  • Bence dergi blöf atıyor.
  • Sonundaaaaaaa ohhh bee acayip mutlu oldum....
  • Aradan çok süre geçti ya acaba nasıl olacak oyun.

1.Oyunu grafikleri yine aynımı olacak.Grafik motorunu değiştrimişlerdir artık heralde.Kaç yıl oldu.
    2.Oyun episode 1 ve espisode 2 gibi 5-6 bölümden ibaret olmaz heralde.
    3.Senaryoyu nasıl bağlıycaklar en son kule yok edilmişti.

Yani ne biliyim ben hiç umutlu değilim bence hiç çıkarmasın artık bu saatten sonra.Güzelim oyunun içine edebilir.Tabi bunlar sadece mishal güzel bambaşka bir oyun olur işallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • source un portal 2deki halini biraz daha geliştirseler yeter yine bence, bu jenerasyona
  • çok iyi sabırsızlıkla bekliyoruz
  • ilk defa göz önüne çıkan oyun olsa bu kadar zorlanmazlar her şeyden çok yaptıkları oyunlarla kıyaslanmak firmayı dahada zorluyordur
  • @aykut291 kardeşim sen sadece halflife 2 yi bitirdin galiba episode 1 ve 2 yi de oyna kule den sonra neler oldu neler spoiler vermiyim oyna diğerlerinide
  • (Half life 1 ı ve orange box ı oynamış biri olarak)Half Life 2 Episode 2 nun sonunda oyunu devam ettirecek pek fazla etken yoktu.Bence zaten episode 3 çıksa bu kadar zaman bekletmezlerdi.Ep 2 dan sonra çıkarırlardı hemen.Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.Eğer bu haber doğruysa valve biraz tembellik etmiş.Ama bu Half Life, süpekülasyonu bile insanın tüylerini diken diken yapıyor. :D
  • quote:

(Half life 1 ı ve orange box ı oynamış biri olarak)Half Life 2 Episode 2 nun sonunda oyunu devam ettirecek pek fazla etken yoktu.Bence zaten episode 3 çıksa bu kadar zaman bekletmezlerdi.Ep 2 dan sonra çıkarırlardı hemen.Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.Eğer bu haber doğruysa valve biraz tembellik etmiş.Ama bu Half Life, süpekülasyonu bile insanın tüylerini diken diken yapıyor. :D

Devam ettirecek etken yokmu?Haha Alexin babası öldü,o uçan şişman şeyler(isimleri aklıma gelmiyo şimdi :D)ortaya çıktı artık savaş alanına indiler,son portalı kapattık sadece dünyada kalan Combine larla savaşcaz,yani savaş daha bitmedi.Sadece Alex'in babasının ölmesi bile yeter senaryonun devamı için.......İNTİKAAAAAM!!!!!
  • TrFatal1ty
    Hayır episode 1 ve 2 yede oynadımi, ya kule yok edildi derken o portal olan halide yok edildi demek istedim.En son füze atılmıştı kapatılmıştı delik.Sonra alex babasımı ne ölmüştü acayip bir sondu.
  • Eninde sonunda çıkacaktı.Bu kadar çok tutan bir seriyi devam ettirmemek akıl işi değil
  • Portal 2'den güzel para kazandılar.Steam zaten para basıyor sürekli adamlar neden kendilerini kasıpta Half Life'ın devam oyunun yapsınlar ki?
    Zaten bu söylentiler senelerdir var.Ben artık pek inanmıyorum Valve'ye malesef.
  • Afferin beyler, böyle her şeyi anlatın burda. Oyunu oynamayanların keyfinin içine edin. Afferin.
  • BEYLER SPOILER VERMENIN AMACI NEDIR SILIN SU MESAJLARI BSC
  • çoluk çocuk dolmuş konu
  • Abi Alex nedir ya?ALEX NEDİR BİRİSİ BANA SÖYLESİN. :D Half-Life 2 serisini doğru düzgün oynayıp da burada Alyx'e Alex diyen insanlar olduğuna inanmıyorum ben. Ayrıca "uçan şişman şey"tanımını da çok epik buldum.Gidin MW oynayın,s..tınız senaryonun içine,etraf spoiler dolmuş zaten. -.-
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.