yuklet.com benimdir. Bu 2 sitenin neresi kalitesiz anlamadım? Biz sizleri düşünerek yapıyoruz bu işi.Ben şahsen kendi sitemdeki scripti sürekli geliştirmeye çalışıyorum.yakında zaten değişiklikleri göreceksiniz. resim yükleme sitelerinde az bulunan bir özellik ekleyeceğiz.
**** ii guzelde upload yapana kadar canı çıkıyor adamın 100 mb lik bir dosyayı dünden beri yükleyemiyorum sırf link ölmüyor diye kullanıyorum aslında.ama %99 a gelince sayfa görüntülenemiyor deli oluyorum :(:(:(:(
bu siteye yüklenenler ne zaman süresinde siliniyormuş ingilizce bilen biri bakabilir cevap yazabilirmi? 11-2005 te yüklenen bir dosya gördüm hala silinmemişti bu sitede acaba hiç silinmiyormu ?
bana linkleri silinmeyecek bi site lazım. **** silmiyor ama oraya yükleme yapmak ölüm.sürekli sayfa görüntülenemedi diyor yada şuan upload uygun değil diyor bir türlü olamıyor.
[Bu proxy programı Türkiye'ye kısıtlama koyan bazı upload sitelerinden dosya indirmek için geçerli olmaktadır.mega.upload da Amarika menşeili proxy gerekmektedir Jap ta ise Almanya'dır.]
Internet Download Manager'ı rapid.share ile kullanın!!!
rapid linkini tıklamadan önce programı pasif duruma getiriyorsunuz sonra 3 haneli yeri doldurmadan önce tekrar programı aktif hale getiriyorsunuz ve bu şekilde downloadı daha hızlı yapmış olursunuz
hocam ellerine saglık. allah klavyene zeval vermesin
yaw espiriktüel çocuk bu yaw