Şimdi Ara

2.1-T3130,M3300SF vb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.4 aralık pazar günü Creative T3130 aldım.Ürünü alırken orda deneme falan yaptım basslarını gayet beğendim falan.Eve geldim bassları olsun falan gerçekten çok hoştu.(Mediamarkttan 100tl ye aldım bu arada)Fakat dün dedim ürünün hakkını verelim sesi biraz açtım basslı şarkılarda gurr diye ses geliyor eğildim subwoofer'a baktım elimle falan dokunurken şans eseri fark ettim subwooferin sağ tarafında bass vururken gevşeme olduğu için o taraf böyle şişiyor.Yarın gidip mediamarkta değişim yapmayı düşünüyorum basslardan falan memnunum,tizzlerdende.Aldığım ilk gün arkadaşlarla film izledik film kaliteside güzel ama o gün nedense hiçbir problem yoktu.Şimdi vatanbilgisayarda bugün indirim var eğer indirim yarında mağazada olursa Edifier M3300SF 114 TL gibi uygun bir fiyata olması benim aklımı karıştırıyor.Forumda Edifier baya övülüyor.Marka takıntılığım yok bu aradaEdifier M1335 de güzele benziyor kısacası kafam karıştı.T3130'dan memnunum ama az bir farkla daha iyisi olacaksa neden olmasın.

Bütçe: en fazla 125 TL
    Kriterlerim:
    *Basslar dolgun ve yumuşak olmalı(buna çok önem veriyorum şunu söylemeliyim creative t3130 benim ilk ses sistemim.Bassları çok dolgun m1335 ve m3300sf hakkında bilgisi olan varsa düşüncelerini beklerim)
    *Ses Seviyesi %75-80'e kadar bozulmaz ise iyi olur.
    *Tizzler ve Midler yeterli olmalı.

Film,Müzik,Oyun için hangisi uygun olur.
    Bu arada Notebook modelim Casper 2.rv sandy bridge ses kartı smart audio

• Beyler yokmu bilgisi olan @ROME hocam yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.