Bildirim
Beklenen Karşılaşma: Yeni Aveo vs. Accent Blue
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana pek objektif bı karsilastirma gibi gelmedi.
Özellikle yol tutuşu konusunda aveo nun daha iyi oldugunu biliyorum
Fakat accent in ici basit ama guzel duruyor gercekten -
aslında fiyatları yakın olsa acent blue cok hos araba ama 40 bin biraz cok gibi ... -
Fiyatını saymaz isek accent blue tercih sebebi olurdu -
Fiyat Hariç Accent Blue daha iyi bir araç.. Aveonun arka tasarım zaten basit çin malı araçlar gibi.
Aveo ucuz yapılmış bir araç.. Fiyat avantajıda ordan geliyor aynı Cruze gibi.
Cruze nasıl bir Jettaya,Focusa,Astraya yaklaşamazsa Aveo da aynı şekilde Polo,fiesta gibi araçların gerisinde benim için.
Aveo Ve Blue için ise ;
Blueyi test edip aveoyuda inceleyen biri olarak söylüyorum Aveonun tek avantajı fiyatı.. Aveonun fiyatı biraz daha yüksek olsa kimse yüzüne bakmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 8 Aralık 2011; 21:14:34 > -
Küçük araba alıyosak oyuncak alıyoruz demedik, bu b sınıfı araçlardaki saçma sapan göstergeler çıldırtır insanı, bu sınıfta bi polonun göstergelerini beğeniyorum, yarisinki berbat mesela ortadandı son kasada sürücü önüne aldılar galiba, fiyasko, skandal. -
Alana saygı duyarım ama benzinli Accent 40 milyar çok para... -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
Fiyat Hariç Accent Blue daha iyi bir araç.. Aveonun arka tasarım zaten basit çin malı araçlar gibi.
Cruze nasıl bir Jettaya,Focusa,Astraya yaklaşamazsa Aveo da aynı şekilde Polo,fiesta gibi araçların gerisinde benim için.
Aveo Ve Blue için ise ;
Blueyi test edip aveoyuda inceleyen biri olarak söylüyorum Aveonun tek avantajı fiyatı.. Aveonun fiyatı biraz daha yüksek olsa kimse yüzüne bakmaz.
Evet, Hyundai pahalı yapılmış bir araç. O yüzden fiyatı pahalı. -
tasarım olarak accent blue daha güzel fakat o paraları haketmiyor -
quote:
Aveo Ve Blue için ise ;
Olay budur .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...quote:
Orijinalden alıntı: Ersin Özbükeyquote:
Aveo Ve Blue için ise ;
Evet, Hyundai pahalı yapılmış bir araç. O yüzden fiyatı pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:50:53 >
-
quote:
Aveo Ve Blue için ise ;
1.8 düz vites cruze abd'de 16700 dolardan başlıyor, 2.0 jetta 16500, 2.0 focus 16800.
aveo ve fiesta için de benzer durum söz konusu.
kısaca cruze veya aveo'nun Türkiye'de bu kadar ucuz satılmasının sebebi, kalitesizliği değil, tüketicilerin bilgisizliği ve önyargısı.
-
Liste fiyatları arasında dizelde de, benzinlide de 5 bin lira fark var (En üst paketler için konuşuyorum).
Benzinlide çok motor farkı yok ama dizel almak isteyen performans mı istiyorum, ekonomi mi değerlendirmesi yapmalıdır.
1.3 95 hp 210 nm + Vergi avantajı
1.6 128 hp 262 nm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 8 Aralık 2011; 21:54:53 > -
quote:
Aveo Ve Blue için ise ;
aynen katılıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
quote:
Aveo Ve Blue için ise ;
1.8 düz vites cruze abd'de 16700 dolardan başlıyor, 2.0 jetta 16500, 2.0 focus 16800.
aveo ve fiesta için de benzer durum söz konusu.
kısaca cruze veya aveo'nun Türkiye'de bu kadar ucuz satılmasının sebebi, kalitesizliği değil, tüketicilerin bilgisizliği ve önyargısı.
uğraşma hiç arkadasım
insanlar çekemedikleri için veya önyargıları yüzünden Chevrolet e direk kalitesiz vs. gibi yakıştırmalar yapıyorlar.
Chevrolet in araçlarının sınıflarına göre kaliteli olduğunu kullananlar biliyor zaten.
Özellikler cruze, yeni aveo ve captiva nın sınıflarında liderliğe oynayabilcek kadar kaliteli, donanımlı, güvenli ve daha şık olmasını hazmedemiyorlar.
bende 40.000 e 50.000 e gidip baska marka alsam, sonra Chevrolet gelip 10 milyar daha düşük fiyatlı araçlarıyla benim pahalıya aldığım arabayı çoğu konuda ezse, bende çekemem kıskanırım haklılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 8 Aralık 2011; 21:59:29 >
-
Aveo Sedanda arka ışıkla ön ışık birbirinden çok alakasız gibi duruyor, en azından almaya niyetli bir kişi olarak garibime giden bu..
bide sedanda neyse ama aveonun Hatchback versiyonunda arka ışıkların etrafının plastik olması sakıncalı değil mi?? yani bölünmüş bir yolda öbür şeride geçmek için tam orta bölmede bekliyorsun, arka tarafın yolundan gelen araç ya koyu siyah olan aveo yu gömezse, plastikten ışık yansımıyor bişey yansımıyor ???
şu açıdan veya biraz dahasağdan baksak, Aveo HB bir gram ışık yok arkada ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Plasebolca
Aveo Sedanda arka ışıkla ön ışık birbirinden çok alakasız gibi duruyor, en azından almaya niyetli bir kişi olarak garibime giden bu..
bide sedanda neyse ama aveonun Hatchback versiyonunda arka ışıkların etrafının plastik olması sakıncalı değil mi?? yani bölünmüş bir yolda öbür şeride geçmek için tam orta bölmede bekliyorsun, arka tarafın yolundan gelen araç ya koyu siyah olan aveo yu gömezse, plastikten ışık yansımıyor bişey yansımıyor ???
şu açıdan veya biraz dahasağdan baksak, Aveo HB bir gram ışık yok arkada ?
Fiesta yerine tercih edilir mi diye düşündüm.
Kesinlikle edilmez.
-
ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME 35 - 40 civarı olsaydı. ve fiat linea diye bir araba olmasaydı.
Era gibi heryerde görebilecektik. -
1.3 LT Aveo disel kullanıcısıyım. 400 km dir kullanıyorum. Yakıt sarfiyatı şu an için 4,8LT. Çekişinden, görünüşünden, yakışından memnunum. Öyle çok çeşitli araç kullanmış değilim. Fiyatı iyi, görünüşü iyi, yakıtı iyi, her şeyden öte Euroncap 5 yıldızlı, test eden adamlar yıldıza boğmuş aracı, ben memnunum kim ne derse desin. Üstüne titreyerek kullanıyorum ve herkesin gönlüne göre araç sahibi olmasını diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesergul -- 8 Aralık 2011; 23:10:05 > -
Adamlar ezmiş Aveo'yu
Benzer içerikler
- zf şanzıman hangi araçlarda var
- volvo s60 yorum
- mini cooper yorumları
- clio 3 otomatik şanzıman
- koleos 1.3 tce yorum
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X