Şimdi Ara

Korsan Serious Sam 3 Sahiplerini Sürpriz Bekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Eğer oyunlara para vermek yerine illegal bir şekilde bedava indirip oynamayı tercih edenlerdenseniz Serious Sam 3'te bunu yaparken farklı bir şeyle karşılaşacaksınız. Oyunun DRM sistemi, korsan olarak oynayan oyuncuların karşısına zarar görmeyen akrepler çıkartıyor.

Pek sık karşılaşmadığımız bu korsanla mücadele yöntemi kulağa eğlenceli geliyor. From Software de buna benzer bir şeyi Dark Souls ile illegal oyuncuları maksimum seviyedeki Black Phantom'larla tanıştırarak yapmıştı.

Bakalım Croteam'in aldığı bu karar oyunun satışlarını ne kadar etkileyecek. Geçtiğimiz gün Witcher 2'nin 4.5 milyon kişi tarafından korsan şekilde kullanıldığı açıklanmıştı. PC yapımcıları, ölümsüz akreplerden daha fazlasını kullanmak zorunda kalabilir. Aşağıdaki videoda çaresiz bir korsan kullanıcısının bu yöntemle mücadelesi bulunuyor.

• Onu da öldürmenin bir yolu bulunur..
  • Onun içinde bi crack çıkartırlar, önlenemez..
  • trainer la bizde ölümsüz olabiliriz :)))) şartlar eşit olur ......
  • ne ugrassınkı mıllet seıous3 gıbı vasat bır oyunla.. ındırı xboxına gears of war 3 u veya ps3 une urcharted 3 çatır çatır oynar ne ugrassın crakla mırackla ki
  • ben öldürdüm beyler
  • korsanlar decode ederler onu, bu yöntemlerle olmaz bu işler adam gibi indirim çek almayan da alır artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Ölümsüzlük Modu Kullanılır..
  • istediğin kadar ölümsüzlük modu olsun. arkanda dolanan salak bi yaratık eninde sonunda oyun zevkinin içine eder. güzel düşünülmüş bence.
  • "ertanunver" yanlış düşünüyorsun onuda Hacked yaparlar merak etme:D
  • düşünülmüş mü ??? reloaded abimiz varken istediğini düşün sen hastasıyız dede
  • onunda çözümünü buldular:)
  • böyle bi b.ktan oyunu kimse indirmez zaten indirse bile 2-dk oynar akrebi görmeden siler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

böyle bi b.ktan oyunu kimse indirmez zaten indirse bile 2-dk oynar akrebi görmeden siler ;)

Heee ;)
  • Serius Sam 3 için özel trainer var tek seferde yani tek kurşunla düşmanları hakkından gelebiliyorsun bu akrepler içinde geçerli tabii oyun zevkinizi hertürlü alt üst eden bir durum o ayrı
  • Ben korsan bitiridm... :D böle bişeylede karılaşmadım... palavra.. :D
  • Yeni bir crack çıkmış. sorunu hallediyormuş.
  • Bizde god mode yaparız hadi kısasa kısas bakalım :D
  • oyun daha heycanlımı olmuş sanki milleti korsana sürüklemesin bu şekil :P
  • Antrenman modu gibi olmuş ya :) ve TABİ Kİ çözüm olamaz bunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.