Şimdi Ara

Resmen kalbimi elleriyle parçaladı çok kötüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
2
Favori
5.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteden arkadaşım kendisi. Aynı sınıftayız. Başlarda hiç ilgimi çekmiyordu ben başka bir kızdan hoşlanıyordum ama son günlerde bana yanaşmaya başladı ciddi ciddi hoşlanmaya başladım bu kızdan.Son 1 haftadır beraber çokça vakit geçirdik. kendisi bana sakarya ya beraber gezmeye gidelim dedi(memleketim) bu hafta gidecektik te.Son günlerde onu yurduna hep ben bıraktım. Bana yanımda hoş vakit geçiriyormusun ben çok hoş vakit geçiriyorum filan diyordu. Bana hayır diyemediğini söylüyordu. Ortak arkadaş var bir tane onun yanında da sürekli bana takılıyor zamanla bana aşık olucaksın bu gidişle sakın olma diye.Ama nedense son 5-6 gündür aramız soğuk. Okulda eskisi kadar ilgilenmiyorMesajlarıma cevap yazmaya üşeniyor..Son iki üç gündür ne zaman telde arasam isteksiz bi ses tonuyla konuştu.En son dün gece aradım meşgule aldı.Oysaki benim aramamdan önce cevapsız araması vardı..Başlarda bana çok ilgili ve güleryüzlü olan kız birdenbire değişti ilgisiz,soğuk.Bu akşam olanlar oldu.Okul cafetaryasında arkadaşlarla oturuyorduk elinde yüzük olduğunu gördüm sordum"nişanlandın sözlendin filan herhalde" diye.Onun gibi birşey dedi yıkıldım resmen ama belli etmek istemedim hayırlı olsun dedim tebrikler.Sonra Bu hafta beni ekmenin nedeni şimdi anlaşıldı dedim(Bu hafta geziye gidecektik ikimiz bunu kastettim) Oralı olmayan geçiştirmeye çalışan bir tavırla başka birşey sordu.Birşey demedim kalktım kimseye bişey demeden çıktım kalan son iki derse de girmedim.Normalde hep beraber çıkardık okuldan onu genelde yurduna da ben bırakırdım.Umarım anlamamıştır birşey bundan sonra ona yakın olamam bu beni sadece kahreder ama artık o başkasıyla ve ben bunu kabullenmek zorundayım.Çok acıymış yemin ediyorum trende oturdumtek kişilik koltuğa yol boyunca çaktırmadan kimseye ağladım.Bu kadar çabuk yakınlaşıp bu kadar çabuk yitirmek çok acı.Bu hafta okula gitmeyi düşünmüyorum haftaya da bu moralle kızın en ufak lafında kendimi tutamayıp duygusal bi patlama yaşamaktan korkuyorum.Umarım anlamamıştgır bu gece kahrolduğumu

• geçmiş olsun.
  • Kız konusu olduğunu fark ettim ve okumamaya başladım özet geçsin biri.
  • Belkide ailesinin isteği yüzünden sözlenmiş olabilir öyle gibi bir şey dediyse
  • Okula gitmelisin kardeşim, başka kızlarla muhabbet kurmaya çalış derim.Kolay gelsin.
  • üzüldüm
  • telefonu kapamıştım şimdi açtım.2 cevapsız arama var o aramış.mesaj da atmış nerdesin diye.Sizce anlamışmıdır birşey?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Kız konusu olduğunu fark ettim ve okumamaya başladım özet geçsin biri.

kız bununla ilgilenmiş buda aşık olmaya başlamış kız son günlerde bunu takmamaya başlamış dolaylı yoldan nedenini sormuş sözlendim demiş arkadaşta acı çekiyor
  • abi şunları anlıyamadım gitti ya yemin ediyorum zevk alıyorlar sanırım ama kardeş sen çok ilerlememişsin daha bir bilsen ne hikayeler var kızlardan soğuyor insan kendi adıma geç öğrendim aşk can yakıyor birisini sevsen bile her zaman çıkış kapısı bırakmalısın,kimseye körü körüne emanet etmiyceksin kendini, bencil olmayı öğrenmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

telefonu kapamıştım şimdi açtım.2 cevapsız arama var o aramış.mesaj da atmış nerdesin diye.Sizce anlamışmıdır birşey?

okulda karşılaşacaksanız arama bence geri o zaman kesin anlar ha anlamasın bari arkadaş kalalım fln ayağına yatcaksan hiç bir şey olmamış gibi davran.
  • PCye gecince okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

quote:

telefonu kapamıştım şimdi açtım.2 cevapsız arama var o aramış.mesaj da atmış nerdesin diye.Sizce anlamışmıdır birşey?

okulda karşılaşacaksanız arama bence geri o zaman kesin anlar ha anlamasın bari arkadaş kalalım fln ayağına yatcaksan hiç bir şey olmamış gibi davran.

aramam zaten neden arayım ne söyleyebilirim ki.şu an berbat durundayım yarın okula gidersem kesin anlar ben gizleyemem duygularımı.bu kahrolmuş halimle okula gidemem bi süre
  • Dört sene benimle birlikte olan kız her şeyim sensin sakın beni bırakma diyen kız başarısız ve parasız bir adam olduğum için ve onun istediği manada çalışmadığım için beni terk etti. Ben ne yapayım. Şu an kendisi tıp okuyor, mutlu olduğunu görüyorum. İleride bir tıpçıyla evlenecektir muhtemelen. Seninki gene başlamdan bitmiş, ben dört senemi gömdüm
  • quote:

aramam zaten neden arayım ne söyleyebilirim ki.şu an berbat durundayım yarın okula gidersem kesin anlar ben gizleyemem duygularımı.bu kahrolmuş halimle okula gidemem bi süre

yerinde olsam en fazla 1 gün gitmemezlik yapardım şahsen 1 hafta gitmemek gibi bir hata yapmıştım zamanında iyice sarpa sarmıştı. üzgün olsanda fazla belli etme değmiyor zaten hiç bir şeye
  • yazılar çin seddi gibi durduğundan okumadım
  • Geçmiş olsun kardeş sanırım kızların nasıl dengesiz varlıklar oldugunu yeni anlamaya başlıyorsun. Bunlar böyledir önce yaklaşırlar,senle egolarını tatmin ederler sonra birdenbire ne oldugunu anlayamadan seni kendinden soguturlar bunun nedeni bilinmez ya başka biri vardır yada sıkılmıştır senden. O yüzden dün sana yaklaşıp ertesi gün uzaklaşan bi kız tanıdınmı kaç ondan tek acı çeken sen olursun. Düşünmemeye çalış başka kızlar bul.
  • Dostum zamanı gelince gene senin ilgini isteyecek sakın sapıtma gene ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

Dört sene benimle birlikte olan kız her şeyim sensin sakın beni bırakma diyen kız başarısız ve parasız bir adam olduğum için ve onun istediği manada çalışmadığım için beni terk etti. Ben ne yapayım. Şu an kendisi tıp okuyor, mutlu olduğunu görüyorum. İleride bir tıpçıyla evlenecektir muhtemelen. Seninki gene başlamdan bitmiş, ben dört senemi gömdüm

halden anlarım seninkide zormuş çok zor.ama acı acıdır cidden içim yanıyor umutlanmıştım hep onu düşünmeye başlamışken bu kadar çabuk olması beni mahvetti
  • Ohoo.. Kızların en basit oyunlarından biri bu.. Başka biriside yok adın gibi emin olabilirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.