Şimdi Ara

3DS'in Yeni Firmware Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •      Nintendo 3DS'in konsola bir çok yeni özellik getiren firmware güncellemesi sonunda yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde konsolumuz çok daha çekici bir cihaz haline geliyor. Peki o yenilikler neler mi?
     
    * 3D video kayıt etme
    * İndirilebilir içerik desteği
    * Verilerinizi bir başka 3DS'e aktarma seçeneği
    * Mii Plaza için yeni içerikler (bu bölümde Achievement'lara benzeyen "Accomplishment" özelliği de bulunuyormuş, buna rağmen bu özellik kullanıcı profili ile bağlantılı değil)
     
         Özellikle indirilebilir içerik desteğinin gelmesi çok önemli. Böylece geliştiriciler ve oyuncular için yeni seçenekler ortaya çıkacaktır. 3D video kayıt özelliğinin de ne kadar beklendiğini vurgulamamıza sanırım gerek yoktur.
     








  • tarih her zaman tekerrür etmekte :D işe bak bu nintendo herzaman konsol pazarında geridende bir cihaz çıkarsa öncekileri yakalıyor ve ezerek geçiyor?? nasıl yapıyor bunu anlayamıyorum ancak bu 3ds çok büyük başarılara imza atcak gibi geliyor :O ahh bide kopya oyun çalıştırabilse hemen anında bir supercard ve 1 terabyte büyüklüğünde bir hdd alcamki oyun torrentlerini sığdırabileyim :D :D :D çnkü aga bu oyun fiyatlarıyla bu iş olmuo 3 oyun alıosun bir 3ds parası çıkıor ne bu yaa :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.