Şimdi Ara

LG ultrabook modeli Xnote Z330'u duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Ultrabook pazarına adım atan son üretici LG oldu ve firma, 13.3-inç büyüklüğündeki XNote Z330 modelini anavatanı Güney Kore'de duyurdu. Ultra-ince tasarımlı şık görünümüyle dikkat çeken dizüstü bilgisayar, LG'nin kendisine ait Shuriken teknolojisini kullanıyor ve bu sayede ultra-ince ekran çerçevesine yer verilebildiği için 13.3-inç boyutundaki sistem, fiziksel ölçüleri itibariyle 12-inç segmentindeki modellere yakın bir profil sunuyor.

     

    Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 piksel olan Xnote Z330, Intel'in ultrabook'lar için hazırladığı işlemcilerden Core i5-2467M ya da Core i7-2637M ile konfigüre edilebiliyor. 4GB sistem belleği ile donatılan sistemde iki farklı SSD seçeneğine yer veriliyor. Kullanıcılar dilerlerse daha yüksek okuma-yazma hızları sunan SATA-III uyumlu 120GB'lık SSD'yi, dilerlerse de daha düşük hızlarda olan ancak 256B kapasite sunan SATA-II SSD sürücüyü tercih edebiliyorlar.

     

    Ekran kartı olarak piyasadaki diğer tüm ultrabook modellerinde olduğu gibi işlemciye entegre Intel HD 3000 grafik birimi ile gelen sistem, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0+HS, Intel WIDI, HDMI çıkışı, USB 3.0 ve microSD kart slotu gibi donanımları bünyesinde barındırıyor. Kalınlığı 15mm olan LG Znote Z330 için tasarımında, Apple'ın bu kulvara öncülük eden modeli MacBook Air'dan bazı izler taşıdığını söylemek pek te yanlış olmayacaktır.

     

    Diğer ultrabook modellerinde olduğu gibi hızlı açılış özelliği geliştirilen Xnote Z330, açıklanan bilgilere göre 7 saniyede uykudan uyanabiliyor. Avrupa ve Amerika çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmayan LG Xnote Z330'un Güney Kore'de 1509-1863$'dan çıkması bekleniyor.
     




     








  • Ultrabookların sayısı artsın, yeni modeller gelsin ve fiyatlar kırılsın. Hafif, şık ve performanslı olmaları sebebiyle bir adet ultrabook almayı düşünüyorum.
  • Çerçevesiz ekranı ile diğer ultrabooklardan sıyrılabilir onun dışında özellik olarak hepsi aynı ama kalite bakımından farklılıklar var LG nin hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum özellikle ekran çok iyi olacaktır bundan eminim...
  • LG A510 kullandım ve hem servis hemde laptop yönünden lg ye lanet ettim birdaha LG laptop değil TV lerini bile evime almam
  • Bence tasarımı en iyi ultrabook modeli olur.
  • bende LG süpürge aldım 2 kere motoru yandı... Bilgisayarları da öyle mi acaba????
  • tr ye gelmez diğer lg modeller gibi
  • ultrabook ları araştırırken bu konuya rastladım. şunu söylemek isterim ki lg iyi hoş tasarımlı notebooklar üretmekte. çok değişken bir müşteri destek sistemleri var. memnun olanlar kadar şlikayetçi olan sayısı da bir hayli fazla. özel olarak lg düşkünleri dışında pek fazla LG ürününü alıp çevresine tavsiye edecek kişi olacağını sanmıyorum.

    yani belli kişiler vardır LG alırlar. yıllardır hep lg ürünlerini kullanmışlardır. onlar yine LG ultrabook larını alacaklardır.
  • Stanislas Xavier'e katılıyorum ultrabooklar genelde bir farklılık göstermezler fakat lg bunu ekranıyla yapabilir.
  • arkadaşlar ülkemizde satışı varmış bu arada ilgili link aşağıdadır.http://www.pcdepo.com/lg-xnote-z330-intros-thinnest-ultrabook-urun7195.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nohackmove

    arkadaşlar ülkemizde satışı varmış bu arada ilgili link aşağıdadır.
    http://www.pcdepo.com/lg-xnote-z330-intros-thinnest-ultrabook-urun7195.html

    emsallerine göre ağır sayılabilecek bir ürün çok da ultrabook durmuyor yani
  • haklısınız ağırlığına bakmamıştım. intelin kriterlerine uymuyor bu ağırlık ile.
  • X300 ultrabook gibiydi,P210,P420 modelleride oldukça şık tasarıma sahipti ultrabook modelide oldukça etkileyici olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.