Şimdi Ara

Meizu'nun çift çekirdekli yeni telefonu MX, 1 Ocak'ta piyasaya çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Meizu'nun çift çekirdekli yeni telefonu MX, 1 Ocak'ta piyasaya çıkıyor






    Kopya ürünlerle adının anılmasına rağmen kendi teknolojisiyle ürettiği cihazların rakipleriyle yarışır hale geldiği Çin'in en popüler akıllı telefon markası Meizu, uzun süredir dedikoduları dolaşan MX modelini resmi olarak duyurdu.




    4 çekirdekli olacağı iddia edilen MX modeli aksine Galaxy SII modelinde de kullanılan ve ARM Cortex-A9 mimarisini temel alan 1.4GHz hızında çift çekirdekli Exynos 4210 işlemci ve Mali-400 grafik birimi ile gelecek. 4 inçlik 960 x 640 piksel ekranı ise yüksek görüntü kalitesi sunan ASV teknolojisi içeriyor. 




    1GB LPDDR2 RAM, 16GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde f/2.2 1080p kayıt destekli arka kamera, 0.3MP ön kamera, gürültü azaltımı için çift mikrofon, 1600mAh batarya, S/PDIF dijital çıkış sunan micro-USB portu, 10.3mm incelik ve 5 bant 3G desteği diğer özellikleri arasında. 




    Yazılım tarafında ise Android 2.3.5 üzerinde çalışan Flyme OS arayüzü kullanılmış. Meizu CEO'su Jack Wong, Android 4.0 güncellemesinin hazırlandığının müjdesini de veriyor.




    Meizu MX modeli anavatanı Çin'de 1 Ocak'ta 470$ karşılığında satışa sunulacak. Hong Kong'da ise ilerleyen günlerde piyasada olacak. Meizu firmasının iddialı modeli MX'i uluslararası pazara sunup sunmayacağı belli değil.

     

     








  • tasarım güzel görünüyor bence
  • Sürekli başka telefonlara benzetmeye çalışıyorsunuz da ondan. Yoksa piyasadaki telefonların çoğu zaten birbirine benzer.
  • Iphonea değilde galaxy s2 ye benziyor sanki ön kısmı, ama fiyat pahalı gibi geldi, bide çin malı olacak :)
  • nerden alabiliriz bu telefonu acaba güzel görünüyor. Çıkmasını dört gözle beklicem.
  • üst kısmı siyah olan ve cizgi şeklinde hoparlörü olan telefonları iphona benzetmekten sıkılmadınızmı arkadaş alın o zaman buda ayfon çakması
    Meizu'nun çift çekirdekli yeni telefonu MX, 1 Ocak'ta piyasaya çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysan240 -- 6 Aralık 2011; 11:32:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S

    Iphonea değilde galaxy s2 ye benziyor sanki ön kısmı, ama fiyat pahalı gibi geldi, bide çin malı olacak :)

    Hocam ne SII adam tamamen ön yüzü kopyalamış iphone 4 den. Renk tonları bile aynı tuşuda aynı.Tuşun yayındaki 2 menü tuşları olmasa iphone diye yutturursun millete o derece
  • Bunun donanımı iPhone 4S'ten daha iyi ama iPhone 4S'in Simkilitsiz versiyonu 649$ bu 470$.Ortada bi çelişki var dimi ?
  • Meizu hakkında hiç bi şey bilmeden ne güzel de atıp tutmuş arkadaşlar Çin malı diye .
    Evet üretimi Çin ama Meizu ürünlerini elinize aldığınızda çoğu ünlü markanın yüzüne bile bakmazsınız .
  • ön taraf iPhone'a benziyor evet. Ne olmuş yani benziyorsa? Bu ülkede iPhone da gösteriş için alınıyor.Alanların ne kadarı telefonun hakkını vererek kullanıyor ve hak ettiği fiyattan alabiliyor? İsmi lazım değil çakma iPhone'lar ülkemizde o yüzden bu kadar yaygın... iPhone 4S te iPhone 4'ün görüntü olarak bire bir aynısı. Madem 4S almak için bahane üretiliyor Meizu almak için de Samsung almak için de bahane üretilir. aynı kasada daha iyisini veriyorsa ve daha ucuza ise neden almayayım? Siz çakma, ondan bundan kopyalamış deyin daha iyisini daha uygun fiyatla veriyorsa bana göre orjinalinden iyidir...Ayrıca Meizu kendini aşmış bir firma. Diğer "Çin malı" telefonlar gibi değil. LG'den(telefonu servise verdiğinizden daha kötü şekilde almanızı becerebilen sayılı firmalardan birisi...) iyidir en azından...
  • KDV dahil 1026 TL.. Hımm. Çin malına güvenip bu parayı verelim mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

    KDV dahil 1026 TL.. Hımm. Çin malına güvenip bu parayı verelim mi acaba

    Bildiğimiz çin malı değil hocam. Huawei ve Meizu gayet güzel cihazlar üretiyor. Donanımını Samsungtan almış.Gayet güzel fakat bu cihazı avrupada satamaz Apple dava açar Kendi ülkesinde satıcak kanımca.
  • Harika Tasarımı Güçlü Donanımıyla Meizu MX
    F/P Olabilir Dikkat Edelim
  • çinde tanıdığı olan var mı :) çok güzel telefon bence. Buralara gelse piyasayı alt üst eder.
  • Şu "Ne olursa olsun Çin malı", "Çin malına güvenilir mi", "O kadar para verilir mi Çin malı bir de" gibi önyargılı laflardan sıkılmadınız mı? Böyle sitelere girip haberleri takip eden insanlarsınız, sokaktan geçen sıradan insandan biraz daha bilgili olun.
    Milyarlarca doların döndüğü elektronik cihaz piyasasında, kullandığınız bilgisayarların neredeyse tamamı, bir sürü insanın ayılıp bayıldığı, malzeme kalitesi çok üst düzeyde olan Apple ürünlerinin HEPSİ, giydiğiniz kıyafetlerin bazıları, kısacası işçi maliyeti ucuz olduğu için hemen hemen herşey Çin'de üretiliyor zaten.
    Ülkeden çıkan bir sürü taklit ve dandik mal olduğu tartışılamaz bir gerçek, fakat bu dandiklik Çin'in havasından suyundan değil, aynı dandiklikte malzemeyi ve üretim anlayışını Almanya'daki Mercedes fabrikasında uygulasanız da son ürün uyduruk olacaktır.
    Eğer sözkonusu telefon yüksek bir malzeme kalitesi ve iyi yazılım desteği ile piyasaya çıkarsa gayet başarılı olabileceğine inanıyorum.




  • Donanım olarak çok iyi, Meizu firması kendi ülkesinin en iyilerinden, tabi Çin yakıştırmasını asla ve asla hak etmiyor. Her ülkenin kendi üretimleri arasında sınıflandırma vardır, Meizu üretimleride birinci sınıftır.

    Ülkemizde satılırsa kısa süre içersinde epey yaygınlaşır, tabiki o noktadan sonra tek temennimiz fiyat konusunda Huawei kadar insaflı olması olurdu.
  • Ön yargı ile yaklaşmazsak donanımı güzel,ama o para verilir mi sahiden bilemiyorum.
  • marka hakkında bişey bilmeyen arkadaşlar atıp tutmuş cinden bana meizu m9 ve huawei x5 gelmişti muhteşem telefonlar meizu m9 iphone 4 den cok daha iyi donanım ses kalitesi falan muhtteşem 300$ mal olmuştu bu ürünlerin türkiyeye gelceğini sanmıyom gelirse piyasa alt üst olur büyük firmalar ve amerika izin vermez cinde ne telefonlar var bunun gibi bizim millet iphone nokia 1600 tl nerde 300$ nerde
  • 960 * 640 çözünürlüğe nasıl uygun uygulama bulunacak? Tamam yüksek donanım, iyi kalite kasa, güzel görünüm ama uyumluluk sorununu göz ardı etmemek gerek. Android'in en büyük sorunlarından biri de bu bence.
  • şu Meizu bikere deeee Iphone u taklit etmesin yaaa yeter artık bıktık yaa :@
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.