Şimdi Ara

Netten alışveriş yapacaklara duyrulur bidolu.com a güvenmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece bidolumu.hiç bir yer mükemmel değilki.
  • baksana kaç kişi mağdur etmiş
  • yok arkadaslar bu bidolununki normal değil.yani göstere göstere dolandırıcılık yapıyorlar
  • http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=549

Siz asıl hepsiburada.com a bakında ne mağdurlar görün. Küçük, güvenilir henüz bir tarafları kalkmamış yerlerden alın özellikle netten alırken. Mesela gigatek.com dan
  • hocalar bu ne yaw..... anaa amma kişiye takmış yaw. Ben bluetooth kulaklık almıştım 2 gün içersin de de gelmişti tam 1 yıl oldu bi sorun olmadı çok şükür. Alla alla bak şu olaylara
  • yok valla bidolu resmen adam dolandırıyor.ayrıca hepsiburadayada laf ettirmem.ayrıca linki gönderen arkadaş KÖRMÜSÜN hepsiburadada butun sorunlar çözülmüş neden veriyorsun ki.bidoluda çözülen yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi burada yine cevap vermiş bidoluda cevap veren bile yok. Allahtan bende sorun yaşamamışım zamanında adı bascuda iken
  • Gerçekten bidolu.com çok sakat bi site gibi.. Kullanıcılardan hep şikayet var ama geri dönen hiç olmamış..
    Hepsburada.com da da ürünlerin geç gönderilmesi üzerine çok şikayet var.. Ama dikkat ettim yazılan tüm şikayetlere cevap verilmiş. Bu hoşuma gitti..
    Ben bugüne kadar yaklaşık 6 kez sipariş verdim Hepsiburada.com a ve bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: celchuk

yok valla bidolu resmen adam dolandırıyor.ayrıca hepsiburadayada laf ettirmem.ayrıca linki gönderen arkadaş KÖRMÜSÜN hepsiburadada butun sorunlar çözülmüş neden veriyorsun ki.bidoluda çözülen yok

Ben kör değilim ama sen olabilirsin arkadaşım. O gülen yüzler sorunların çözüldüğü anlamına gelmiyor malesef ben iki sefer çok ciddi gecikme ve yanıltıcı reklam konusunda takıştım o sevdiğin siteyle şikayetlerimin hepsinde gülen yüz vardı ayrıca. Şikayet.com verilen satıcının en ufak cevabını şikayet çözülmüş gibi siteye yansıtıyor müşterilerin ikinci cevabına ve eleştirilere ise kesinlikle yer vermiyor. Çok şikayet çözen firmalar sıralamasında teknosada var hatta hepsiburadanın önünde. Oradaki sonuçlar kesinlikle yanlı çünkü son söz şikayeti edene, müşteriye ait olmalıdır. Ayrıca senin sorun yaşamamış olman oradaki binlerce şikayette sorun yaşayan insanların muzdarip olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi? Bidoluda gülen yüz olmamasının sebebi otomatikte olsa cevap yazmamış veya şikayet.com ile arasını hoş tutmamış olmasındandır. Hep önümüze bakmayalım birazda çevremize bakalım arkadaşım.

• Bu tür yerlerde hiç sorunlar bitmiyor
  • Arkadaşlar ben pc'yi hepsiburadadan topladım;bazı parçaları bidoludan aldım.Ben hepsiburada'da sıkıntı yaşamadım;ama yaşayanlar da var.Ama benim eksik sandığım ama eksik olmayan anakart vidaları için bile ayrıca kargo masrafı ödeyip yolladılar vidaları.CD-RW'm bozuldu,yolladım onarıp yolladılar;RAM'i ellerimle yaktım(tamamen kullanıcı hatası) yenisiyle değiştirdiler.Sorduğum sorulara 10 dk içinde cevap aldım genelde.Siparişimi iptal ettim aynı gün çek çıkardılar(ha para iadesinde uyuzluk yapiolar o ayrı ama para sistemde kalırsa sorun olmuyor).Aldığım mp3çalar sd kart çalıştırmıyodu yollar yollamaz işleme aldılar çeke çevirdiler.Şimdi bunları düşünüp de bu site hakkında kötü düşünmek imkansız.Elbette kötü örnekler de vardır.Hiç bir site mükemmel değildir.ama en azından şöyle düşünün;arkasında doğan grubu olan bi firma sizin girdiğiniz kart nosunu organize bir şekilde çalmaz.Bunu yapmaması bile başlı başına benim için seçim nedenidir.Bahardan beri kullanıyorum pcyi,hiç bir sıkıntı çıkmadı;çıkanda da yardımcı oldular.Hepsiburada'yı kötüleyen,bilinçli olarak kötüleyen gruplar da var bunu da unutmayın.İdeefixe gibi bidolu gibi şirketler bunu yapio;şahit oldum.İstiosanız hemen bi şikayet yazın ama inandırıcı olsun.Yayınlanır arkadaşlar.
    Elbette yanlış yaptıkları da olur ama internette en güvendiğim firma hepsiburada.com dur.

• Arkadaşlar yapmayın bu kadar basit değil. Hepsiburada.com bir aralar iyice cılkını çıkarmıştı ben 8 aydır alışveriş yapmıyorum oradan. Üstelik bir çok kez alışveriş yaptım İst.iken digital makineden tutunda, elektrik süpürgesine, balık oltasına kadar ama ne zaman Balıkesir e geldim üst üste yaptığım iki siparişte 1 aya yakın oyaladılar. Ha kargoda ha p.tesi vereceğiz ha tedarikçiyi arıyoruz diye. Bakın vereceğim hepsiburada.com adresindehttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=19228 victorinox bıçaklar ve aksesuarlar yazıyor. Çakı alırken dikkatimi çekti oradaki muela avcı bıçağının tanımında victorinox yazıyordu. Muela ispanyol marka bir avcı bıçağı victorinox ile yakından uzaktan alakası yok. Adamlara kaç tane e-posta attım şikayet.com yazdım hikaye en sonunda victorinox Türkiye distribütörüne yazdım adamlar ciddi çıkıştılar herhalde değiştirdiler tanımını ama halen aynı kategoride yanıltıcı ilan olarak duruyor. Ayrıca yine kablosuz ses-görüntü ileten bir malda sanırım wavecom'du aynı şeyi yapmışlardı dandik telmaşa adı duyulmamış bir şey çıkmıştı. Şimdi kalkmış bu insanlar güvenilir diyorsunuz benim zerre kadar güvenim kalmadı mesajlara otomatik basma kalıp cevap veren müşteri memnuniyeti bilmeyen bir firma. Ben çok fena kapıştım bunlarla bilmiyorum belkide yönetimi değişmiştir ama yinede çok şüpheciyim. Sahtekar olduklarını söylemiyorum zaten olamazda bayağı büyük bir gruba ait ama o kadar övülecek taraflarıda yok müşteri memnuniyeti ben alışveriş yaparken sıfırdı.

• Valla dostum ben de mp3çalardan bilgisayar masası ve kitaplığa kadar toplam 4000 YTL'lik alışveriş yaptım ve hala da yapıyorum ama benim hiç bir sıkıntım olmadı.Yanlış ilan konusunda haklı olabilirsin elbette.Ama tek kalemde çizip de yok bidolu şöyle yok hepsiburada böle demek yanlış.Ben de açayım vtan hakkındki şikayetleri dolu...Belki gigatekten çok alışveriş yapılsa dolacak orası da.Hatta şimdi arattım 2 şikayet var.Yani büyük firmanın müşterisi çok olduğundan aksama da olabiliyor.Ama bir kalemde çizmek yanlış bence...
  • Eğer o şikayetlerin hepsi doğru ve hala paralarını geri alamadılar ise bidolu.com Uzanları geçmiş demektir...
  • bidolunun ki normal değil

hepsi burada yine bir nebze daha iyi şikayet fazlası olması onun dolandırıcı olduğunu göstermez

ama ikisindede garantiyle işiniz oldumu sıçtınız demektir uğraş dur
  • arkadaşlar sorun yaşamayacak bir firma olacağını sanmıyorum.
    mutlaka hepsiyle ufak tefek sorunlar yaşanır.
    önemli olan en az sorun yaşanan yer.
    ben daha önce de söyledim.
    www.karizmashop.com bu konuda benim güvenimi kazanan bir yer.
    yıllardır alışveriş yapıyorum.
    gerek hazır pc, gerekse parça alıyyorum
    çok memnunum.
    hem fiyatları da bir çok yerden daha ucuz.
    peşin ödemede %3 indirim, ve 250$ +kdv üzeri her alışverişin kargo ücreti de onlara ait.
    satış sonrası servisini de beğendim ben.

açıkçası güvenip tavsiye edebileceğim bir yer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.