Şimdi Ara

-----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu-----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.056
Cevap
39
Favori
290.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  -----Sony Ericsson Xperia Neo V  Kullanıcılar Klubu-----

Sony Ericsson Xperia modeli gerçekten oldukça başarılı bir satış rakamına ulaşmıştı. Sony ise Xperia ailesinin yeni telefonu olan Xperia Neo V‘yi duyurdu. 2011 bitmeden, Ekim ayında satışa çıkacak olan Xperia Neo V Android 2.3.4 işletim sistemine sahip olacak. Neo V, 3D panoramik özellikli kamerası sayesinde 3D (3 boyutlu) resimler çekebilecek…
    Sony Ericsson Android ile yeniden hayat buldu diyebiliriz.
    Dünyanın ilk “3D sweep panorama” teknolojisine sahip telefonu olacak olan Xperia Neo V bu sayede 3 boyutlu resimler çekebilecek. Böylece 3D televizyonunuzdan bu resimlere bakabileceksiniz.
    Ayrıca Android 2.3.4 işletim sistemine sahip olacak Xperia Neo V, eğer yetişirse Android Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile birlikte gelebilir.
    Sony Ericsson Xperia Neo V‘yi ayrıca Sony Ericsson LiveDock™ sayesinde mini-mobile PC’ye çevirebiliyorsunuz. Böylece mouse, klavye veya herhangi bir oyun kontrol cihazı bağlayabiliyorsunuz.

Sony Ericsson Xperia Neo V’nin özelliklerine bakacak olursak:
    Android’in akıllı telefonlar için son sürümü olan Android 2.3.4 GingerBread işletim sistemi
    1 GHz Qualcomm Snapdragon MSM8255 işlemci
    3.7 inç 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlükte çizilmeye karşı dayanıklı, dokunmatik kapasitif (multi-touch), Mobile BRAVIA® Engine’li Retina ekran
    16x dijital zoom‘lu, oto-fokuslu, yüz tanıma sistemli, 720p HD video kaydı yapabilen 5 megapiksel LED Flaşlı arka kamera ve VGA ön kamera
    Beyaz, Mavi Gredient ve Gümüş olmak üzere 3 renk seçeneği
    320MB dahili telefon hafızası +2GB hediye memory card ve microSD kart ile 32GB’a kadar yükseltilebilir hafıza
    116 x 57 x 13mm boyutlar
    126g ağırlık
    1500 mAh batarya
    Micro USB girişi
    TV çıkışı
    USB tethering ve modem özellikleri
    HDMI desteği
    3.5 mm kulaklık girişi
    7 saate kadar konuşma süresi
    Android 2.3.4 ile gelen Google Talk™ video chat özelliği

kulana üyeler
    1-h_emre_s
    2-Gerginix
    3-delfino87

04 aralık pazar günü vatan bilgisayardan aldım 821tl neo arasında fazla fark yok sadece neoda 8 mp kamera ve 8gb hafıza kartı çıkıyor arasında fark bu interneten araştığımma göre aslında 2005 beri kulandığım Nokia 6600 vardi android geçmek istedim
    şuanda tlf daha çözemedim araştırıyorum kulanıcı arkadaşlarvarsa burada toplanırsak birbirime daha fazla yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73C1F08D1 -- 19 Aralık 2011; 18:16:16 >

• Şarj süresi nedir? Özellikle devamlı edge veya wifi açıkken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

Şarj süresi nedir? Özellikle devamlı edge veya wifi açıkken?

full wifi açık
    3-4 saat internet
    1 saat kadar oyun
    maximum ekran ayarı
    tabi şarjı %100 iken 1.5 gün ben kazayla 4 kerede aç kapa yaptım tlf daha alışmış değilim 6600 kulandığım için baya değişik geldi
    tama doldurmadan şarjı denedim 1 gün gidiyor
    yalnız tlf 2 saat geçiyor şarj oluyor prizden usb denemedim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

neo sundan kim hayır görmüşki v sindende güzel bişet bekleyesin 2 tane neo kullananan arkadaşım var ikiside mağdur

neo bilemem ama ben şuanda memnunum hiç bir sorun yok bayada şağlam gözüküyor daha bikere bile takılmadı tlf okadar oyun açtım ve kardeş kişiden kişiye göre değişir yalnız mayıstan beri tlf inceliyorum her tlf mutlaka sorun var ben neo v kesin yoktur demiyorum ilerde beli olur bu durumlar ama açıklamak istediğin başka bişey varsa söyle bilği sahibi olalım
  • quote:

neo sundan kim hayır görmüşki v sindende güzel bişet bekleyesin 2 tane neo kullananan arkadaşım var ikiside mağdur

Niye Mağdur arkadaşım açıklar mısın lütfen ? Alacak arkadaşlar için rehber niteliğinde olur..
  • İncelerken kendi telefonumdan hotspot verdim bağlandı sorunsuz. Onlar sorun değil, firmware ile falan giderilir. Diğer çatlama da , garantili neticede. Kalıtsal bir problem, her cihazda olan seri bir kusur olmaması önemli olan. Öylesi varsa asıl sıkıntı o.
  • sony 6 sene kullandım , 2 senede htc haşat oldu, sony kadar sağlam bir telefon yok ben başkasını tanımıyorum. ayrıca sony kadar güzel fotoğraf çekende yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birisinde ekranin ust kismi sarzda iken catlamisti digeride wifi a baglanamiodu sony yi cok guzel aniyolar simdi

wifi laf söyletmem inaki bilgisayarım okadar çekmiyor neo v hemen 2 sn bağlanıyor ve muhteşem çekiyor
    elektronik eşye herzaman şans işi malüm kul yapımı nede olsa
  • telefen müthiş de ben ne zaman alıcam acaba
  • gpu su nasıl acaba flash ve ınternet performasnsı nasıl?
  • Bende yeni neo v aldım arkadaşlar çok memlunum, yine telefon alacak olsam sonyericson alırım
    wifi bağlanmama sorunu yaşayanlar var bu problem neo yada sony le alakalı bişey değil android işletim sistemi wpa2sk bağlantı protokolünü desteklememesiyle ilgili modem ayarlarından web e getirilmesi lazım, android tablet pc kullandım oda wifi ile bağlanmıyordu android bunu kısa sürede çözmeli,
  • ARkadaşlar merhaba telefonu bu akşam aldım. İlk şarj süresi nedir biliyor musunuz?
  • Bu hafta içinde alıcam telefonu, alan arkadaşlar da tecrübelerini aktarırsa buraya memnun olurum :)
  • Arkadaşlar Sony Türkiye garantili en ucuz alabileceğimiz yerleride belirtirseniz çook iyi olur.
  • Merhaba,

Bende bu telefondan edinmiş biri olarak, henüz almaya karar veremeyenler için deneyimlerimi paylaşayım istedim.

Öncelikle aslında düşündüğüm telefon Neo V gibi daha üst gruptaki bir ürün değildi. İş telefonu olarak kullanmayı planladığım telefonda istediğim özellikleri karşılayan ve SAR değeri de düşük bir model araştırırken en son noktada kararım bu telefondan yana oldu.

Artıları
    - Diğer Sony telefonlarına göre SAR değeri 0.8 yani gayet iyi. (Telefon alırken 1 ve üzeri SAR değerine sahip makinaların -ki bunların büyükçe bir bölümü Sony ve HTC'ye ait- zamanla kanser dahil pek çok ölümcül hastalık riskini çok artırdığını unutmayalım)
    - Telefonun bence benzer düzeydeki telefonlardan ayrılan en güzel yanlarından biri malzeme kalitesi. Samsung gibi malzeme kalitesi vasat ve sorun çıkarma olasılığı yüksek telefonlara göre Neo V gayet güven verici bir kasaya sahip.
    - Telefonun ekranı yine benzer modeller arasında Samsung'tan bariz daha iyi, HTC kalitesinde ve dokunmatiği son derece duyarlı. Sırf dokunmatikten hoşlanmadığı için klavyeli model düşünen beni bile cezbedebildi.
    - 1 Ghz'lik işlemci kendisini çok belli ediyor. Uygulamalar, arayüz kullanımı hiç takılmıyor, donmuyor ya da duraksamıyor.
    - İlk aldığım gün üzerindeki şarjı ile Wifi açık biçimde yaklaşık 5-6 saatlik yoğun kullanımı kaldırabildi. Hemen ertesi günde yaptığım şarj ile 3-4 saat Wifi, foto ve video çekimi, programlar, kurcalamalar falan derken 1 tam gün gitti. Şu an telefonla üçüncü gündeyim henüz şarj %80'de (İnternet 15-20 dk., 40 dk. görüşme, mesajlaşma ve genel kullanım). Bu performansta devam ederse orta yoğunluktaki kullanımda 2 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.
    - 3Gyi test etmedim ama Wifi sinyal yakalama ve Wifi üzerinden internet inanılmaz tatmin edici, daha iyisi ancak laptoplarda olur herhalde...
    - Sony'in kendi Android arayüzü gayet işlevsel, farklı bir rom yüklemeye arayüz değiştirmeye hiç gerek bırakmıyor.
    - Telefonun video çekimi gün ışığında gayet iyi. Özellikle otomatik fokus çok hayati bir işleve sahip. Fotoğraf çekimi ise gündüz yeterliyken gece grenleme yapabiliyor. Ancak led flaş bir nebze durumu kurtarıyor.
    - Ses kalitesi mükemmel. Gerek görüşmelerde gerekse medya oynatmalarında ses seviyesi gayet yeterli hatta fazla bile, son seste hiç dinleyemedim :)
    - Evet, telefonun hdmi çıkışı var :)
    - Pek çok yüksek seviyedeki ürünün aksine Sony bu telefon için Android 4 güncellemesi yapacak.

Eksileri
    + Şarjı bir ay giden emektar telefonumdan sonra (philips xenium) buna alışmak zor oldu :) 2-3 günlük şarj süresini çok kısa bulanlar bu telefon yerine başka bir model düşünebilirler.
    + Her ne kadar malzeme kalitesi çok iyi olsa da telefonun yan taraflarındaki metalik parlak alan zamanla aşınabilirmiş gibi görünüyor.
    + Fotoğraf kalitesi çok iyi düzeyde değil. Fotoğraf makinesi kalitesi bekleyenler hiç umutlanmasın.
    + Hd video kaydı idare edecek düzeyde. Her halükarda gece video veya foto kayıtları son derece grenleme içeriyor.
    + Telefonun üzerindeki usb ve hdmi çıkışının kapakları hemen kopacakmış gibi görünüyor.
    + Ürün kutu içeriği çok yeterli değil. Kulaklık daha kaliteli olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurtuldu -- 12 Aralık 2011; 18:47:29 >

• Mkurtuldu oldukça basit ve aydınlatıcı bir bilgilendirme yapmış... Kendisine teşekkür ediyorum Bu açıklamalar sayesinde eşime hediye ettiğim bu telefonun ne gibi ekstraları olduğunu anlatabileceğim. Fakat daha önceki sorunma kimse cevap vermemişti tekrar edeyim: İlk şarj süresi ne kadar? 10 Saat falan tuttum
  • Klüpte üye sıkıntısı var galiba Bende almayı düşünenlerdenim fakat düşüncem dış yüzeyi nedeniyle bir kaç haftada her tarafı çizilir ve beni deli eder. Ayrıca tüm yüzeylerin kaygan plastik olması da ergonomiyi baya bozuyor kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Klüpte üye sıkıntısı var galiba Bende almayı düşünenlerdenim fakat düşüncem dış yüzeyi nedeniyle bir kaç haftada her tarafı çizilir ve beni deli eder. Ayrıca tüm yüzeylerin kaygan plastik olması da ergonomiyi baya bozuyor kanaatindeyim.

hocam tlf daha yeni isterse tek ben olayım kulanıcı ben memnunum tlf muhteşem bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_emre_s

quote:

Klüpte üye sıkıntısı var galiba Bende almayı düşünenlerdenim fakat düşüncem dış yüzeyi nedeniyle bir kaç haftada her tarafı çizilir ve beni deli eder. Ayrıca tüm yüzeylerin kaygan plastik olması da ergonomiyi baya bozuyor kanaatindeyim.

hocam tlf daha yeni isterse tek ben olayım kulanıcı ben memnunum tlf muhteşem bişey

Hocam telefona hafıza kartı olarak ne aldınız acaba? (class kaç ? )

Ayrıca bu ürün şuan bimekste 730 lira. Bu siteye güvenip alışveriş yapabilir miyim? Telefon hangi firma garantisiyle gelir bir fikriniz var mı?

Bu arada güle güle kullanın ürün gerçekten güzel görünüyor en kısa zamanda almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A16821E96 -- 16 Aralık 2011; 22:30:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

quote:

Orijinalden alıntı: h_emre_s

quote:

Hocam telefona hafıza kartı olarak ne aldınız acaba? (class kaç ? )

Ayrıca bu ürün şuan bimekste 730 lira. Bu siteye güvenip alışveriş yapabilir miyim? Telefon hangi firma garantisiyle gelir bir fikriniz var mı?

Bu arada güle güle kullanın ürün gerçekten güzel görünüyor en kısa zamanda almak istiyorum.

Bimeks tabi ki güvenlidir sorun olmaz. Yurtiçi kargo ile gönderiyolar 6-7 lira ekstradan kargo parası alıyolar ödeme ekranında...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.