Şimdi Ara

Transcend'den kablosuz çalışan harici SSD sürücü; StoreJet Cloud

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    Trasnced farklı tüketici ihtiyaçları için depolama çözümleri sunmaya devam ediyor. Firma tarafından duyurusu yapılan StoreJet Cloud harici depolama sürücüsü, NAND Flash bellek teknolojisini kullanıyor ve 32GB-64GB depolama kapasiteleri sunuyor. StoreJet Cloud'ı farklı kılan asıl detay ise kablosuz olarak çalışabilmesi ve WiFi uyumlu cihazlara, içerisinde yer alan dökümanları basit ve pratik bir biçimde kablosuz olarak aktarabilmesi.

     

    Kompakt yapısı ile taşınabilirliğin ön plana çıktığı sürücü, NAND Flash bellek teknolojisi sayesinde yüksek performans, kararlılık ve veri güvenliği sunarken aynı zamanda uzun pil ömrü vaad ediyor. Apple ürünleriyle de uyumlu olan StoreJet Cloud, aynı isimde özel bir iOS uygulaması ile geliyor ve bu sayede iPad, iPhone ve iPod gibi Applr ürünlerinde farklı çalma modları ve gelişmiş dosya yönetimine olanak tanıyan hepsi bir arada medya oynatıcısı görevini üstlenmekte. 28 saatlik DVD kalitesinde film yada 16.000 şarkıdan daha fazlasını  depolayabilen Transcend StoreJey Cloud, 32GB SSD ve 64GB SSD kapasitelerinde, sırası ile 169$ ve 299$ olan son kullanıcı fiyatı ile 2 sene garantili olarak satışa sunuldu.

     







  • Türkiye şartları için boş Avrupa şartları için güzel bir cihaz. Malesef bizim memleketimizde internet hızları yerlerde süründüğü için kablosuz ssd olması veya normal harici hdd olması hiç birşey fark etmiyor. geçen gün modemimden ağ kablosuyla veri aktarırken bile çıkan süreye isyan ettim. ssd olmasının bizler için şuanlık bir avantajı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escapethelife

    Türkiye şartları için boş Avrupa şartları için güzel bir cihaz. Malesef bizim memleketimizde internet hızları yerlerde süründüğü için kablosuz ssd olması veya normal harici hdd olması hiç birşey fark etmiyor. geçen gün modemimden ağ kablosuyla veri aktarırken bile çıkan süreye isyan ettim. ssd olmasının bizler için şuanlık bir avantajı yok.

    Anlamadigim bu cihazin bizim net hizimiz ile ne alakasi var. Sadece kablosuz max hizinda kullanamaman sadece senin evinde kullandigin cihazlar yuzunden olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 5 Aralık 2011; 11:09:44 >
  • kablosuz çözüm süper kablo karmaşasına son fiyatlar yüksek ama düşecek
  • şimdilik ssd leri ilk önce bilgisayarlarda kullanmak daha mantıklı geliyor. hdd den dosya kopyalama yaparken süre çoğunlukla önemsenmiyor ama işletim sisteminin çalışma hızı ve bilgisayarın açılış kapanış süresi daha önemli.
  • Bu cizad İpad kullananlar icin bizilmiş kaftan 16 gb hafıza aplicasyonla doldur filim müzik vs yi cloud da sakla sonuc olarak bir cok wifi lan 100mbs destekledigi icin ve ssd ahcı modunda inanılmaz hızlı erisim sagladığı icin sankı dahili hdd gibi kullana bilirsin wifilan cektiği müdetce. Ben bunun Hddli versiyonunu yıllardır kullanıyorum tek sorun erisim hızı yavas..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.