Tekin (Tolga Çevik) ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail abi (Köksal Engür), kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum kim suçlu birbirine karışır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Tolga'nın film yapması artık kaçınılmazdı zaten. Yerli komedi filmleri "bizden" bir şeyleri anlattığı için her zaman ilgi çekici olmuştur. Bu Cem Yılmaz'da da böyle, Şahan Gökbakar'da da böyle, Yılmaz Erdoğan'da da böyle Ata Demirer'de de böyle. Umarım güzel, izlenesi bir film çıkar ortaya.
Hadi bakalım umarım güzel şeyler çıkar ortaya.
Tolga Çevik'in beklediğim filmi.. umarım izlemek kısmet olur.
Komedi dükkanı gibi olsun yeter
Tolga yaparsa izlenir zaten her türlü. Komedi Dükkanı'ndan bir tip beğenmişler öyle diyor adam baksanıza. Yanlız bir daha televizyona dönmeyeceğini bilmek benim için çok üzücü oldu. Bir dizide falan görmek isterdim yani.
Tv oyunculuğunu bırakıcam demiş ve bırakmış taktir ettim, zaten severim kendisini
bu adamın çok büyütüldüğünü düşünüyorum nedense her seferinde
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerring
bu adamın çok büyütüldüğünü düşünüyorum nedense her seferinde
Farklı bir tarzı var, ondan olabilir. Bence başarılı
Bekliyorduk zaten de Hayırdır Tekin ? olarak bekliyorduk değişmiş adı 1-2 hafta önce duydum neyse vizyona girdiği gibi diyorum bu adamın filmleri kaçmaz.
Yerine göre dozunda komik bir adam ama fazlası can sıkıyor ve kabak tadı veriyor.
Güzel bir şey çıkıcaktır ortaya
Komedyenler neden kendi yaptıkları filmlerde berbat bir afiş seçerler hep merak ederim.
Fragmanı izleyen oldumu ? Komedi Dükkanı tadı aldım. Hoş zaten komedi dükkanından bir karakter şeçmiş Tolga abimiz.
Çekimler kaliteli duruyor ve emek harcanmış gibi ama fragman pek komik gelmedi.
fragmanı izledim güzel birşey olmuş sinemada seyrederim
Eğlenceli bir film olmuş gibi.Sinemada izlenebilir.
Umarım başarılı olur. Fragmana bakılırsa güzel bir komedi,aksiyon izlicez.