Şimdi Ara

Casper Twin Turbo 2 Suprame Windows 7 Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
17.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende yıllar önce aldığım Casper Twin Turbo 2 Suprame direksiyon seti mevcut.
    Windows XP'de sorunsuz çalışıyor, uzun zaman önce bilgisayarımı değiştirdim ve Windows 7'ye geçtim. Fakat Windows 7'de doğru düzgün çalışmıyor, yalnızca formattan sonra 1 kere çalışıyor sorunsuz olarak. Kullandıktan sonra Usb'den cihazı çıkartıp tekrar taktığım zaman Usb aygıt tanınmadı diyor.
    Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?

Forumda bulduğum bir resmi ekliyim, cihazın resmi.

Öyle lüx bir zımbırtı değil ama yetiyor bana...

Casper Twin Turbo 2 Suprame Windows 7 Sorunu!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Casper Twin Turbo 2 Supra Ve Windows 7 Sorunu

Eğer Casper Twin Turbo 2 Supra direksiyon setinizi Windows 7 işletim sisteminizle kullanmakta güçlük çekiyorsanız, yalnız değilsiniz. Bu yaygın bir sorundur ve çözümü oldukça basittir.

Windows 7 işletim sistemi, Casper Twin Turbo 2 Supra direksiyon seti için gerekli olan bazı sürücüleri içermez. Bu nedenle, direksiyon setini bilgisayarınıza bağladığınızda, Windows onu tanımayabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için Casper'ın web sitesinden sürücüleri manuel olarak indirebilirsiniz.

Sürücüleri yükledikten sonra direksiyon setinizi yeniden başlatın ve Windows 7 ile sorunsuz bir şekilde çalıştığını görmelisiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek sürücüleri nasıl indireceğinizi ve yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz:

1. Casper'ın web sitesine gidin.
    2. "Destek" bölümüne gidin.
    3. "Sürücüler" sekmesine tıklayın.
    4. "Casper Twin Turbo 2 Supra"yı seçin.
    5. Windows 7 için sürücüleri indirin.
    6. İndirilen sürücü dosyasını çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyin.

Sürücüleri yükledikten sonra direksiyon setinizi yeniden başlatın ve Windows 7 ile düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Hâlâ sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım için Casper müşteri desteğiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • driverı yükledinmi baska pc de denedinmi
  • Yükledim tabii 7de biraz zor oldu yüklenmesi ama zorda olsa yükledim! Windows güncellemelerinide yaptım ne olur ne olmaz diye ama sonuç hala aynı. Cihaz çalışıyor, Xp de takır takır oyun oynuyoz ama 7 lerde çalışmıyo işte...

Bugüne kadar bilgisayarla ilgili tüm sorunlarımı kendim çözdüm ama bu felç etti beni....
  • Garip gelecek ama problem yazilimsal degil donanimsal. Casper in kendi satis sitesinde ek bir donanim satiliyordu. 17 lira gibi birseydi. Fakat bu donanimla da problem ciktigini okuyunca karsi tarafa da durumu bildirerek elden cikarmistim.
  • İlla aldırcaklar Logitech G27
    Donanımsalsa neden 1 defada olsa çalışıyor ki onuda anlamış değilim...
  • BURAYA BİR ÇÖZÜM YAZMIŞTIM DAHA ÖNCE BEN DE İŞE YARADI UMARIM SENDE DE YARAR. SELAMLAR.

http://forum.donanimhaber.com/m_51547683/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepni22

BURAYA BİR ÇÖZÜM YAZMIŞTIM DAHA ÖNCE BEN DE İŞE YARADI UMARIM SENDE DE YARAR. SELAMLAR.

http://forum.donanimhaber.com/m_51547683/tm.htm

Teşekkür ederim kardeş... Bendeki USB HUB arkadaşımda onu acil olarak alıp deniycem... İnşallah olur. Allah razı olsun senden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro 5 Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cepni22 Allah razı olsun senden.USB uzatma kablosu kullanmadan direk USB HUB kullandım oldu.Windows Vista yüklü dizüstü bilgisayarda çalışmıyor diye bir kenara atmıştım çok teşekkürler...
  • Ya dediğin gibi yaptım yeşil ışık yanıyor fakat bulmuyor ya görmüyor abiler yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaonur

Ya dediğin gibi yaptım yeşil ışık yanıyor fakat bulmuyor ya görmüyor abiler yardım edin

Aşağıda anlatılan gibi yaptım bende oldu.Kırmızı ışık yanması lazım o ışığın yeşilden kırmızıya dönüşmesi lazım bilgisayarın direksiyonu tanıyabilmesi için bence yanlış birşeyler yaptın.

http://forum.donanimhaber.com/m_51547683/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63021071
  • Mrb İyi günler bn uzatma kablosu alacamda Casper Twin Turbo 2 Suprame için w7 ye takıcam dönüştüürecem yardım edersenız sevinirim TŞK ler
    @Express_tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.