ben ikisinide kullanıyorum ikiside güzel. tjat daha detaylı.digeri daha basitlestirilmis. tjattan girince bilgisayardan girmiş gibi çıkıyor baskasında.digerinde tasınabilir bir aygıttan girdi diyor.
ceptemsn ilk kurulumda esrarengiz bir numaraya, esrarengiz bir sms yolluyor, imei numaranızın çalınma riski ve bir kardeş telefonunuzun olma olasılığı çok yüksek....
Bu yüzden Agile yada Turbo msn öneririm.... + dileyene bunun türkçeleştirilmiş halinide yollarım...
ceptenmsn tüm javalı telefonlara uyumlu değil galiba listedeki telefon modelleri çok az cepten msn için javanın yanında telefonun başka özellikleri demi desteklemesi gerekiyor mesala email veya pop3 gibi yoksa java yeterli mi
nedir bu ceptenmsn? java telefonlar için deniyor fakat; uyumlu telefon listesinde az sayıda tel modeli var java nın yanında neler gerekli pop3 mü? e-mail desteği mi?
ya bazen kımseyle konusmadıım ve msj gelmedıı halde gelen kb oranı yukselıo agile de ya da turbo da onun nedenini bilen varsa aktarsın bı zahmet
amd 3.5 venice s939, leadtek px6600gt, Kingston 512ddr400, 200gb 7200rpm seagate hdd ,winfast leadtek nf4k8ac, asus ta series chassies, lg f700b flatron, lg dvd combo, ms digitalmultimedia keyboard, fUnc industries sUrface 1030 Nokia 6630 - kingston 512mb dv-rs-mmc - multi symbian arshive
Bağlanırken bağlantı noktası seçmeni isticek. Interneti seçiceksin Wap değil
pekı kardes tlsımde baglanıyormu?ben genellıkle turkcelden gırıyorum bırde kontur olayı ne? kaç kontur gıdıyor?
Telsim girmiyo gibi şeyler duydum ama bi dene. Girmesi gerek.
Ücretlendirme 60kb 1 kontör...
Yaklaşık 2 saatde 10 kontör gidiyor.
hayır kesinlikle 2 saatte 10 kontör gitmiyor,ben akşamları bağlanıyorum bir saatte 10 köntörü geçiyor,bu 60 kb sadece senn gönderdiklerin olmuyor,karşı taraftan gelen kb da buna dahil
ya bende birşey sormak istiyorum ben telefonuma hem turbo msn yükledim hemde türkçe yamasını ama türkçe olarak açamıorum iki programda war fakat turbo msn ingilizce olarak çalışıyo o programları nasıl birleştirebilirim??