|
yakuza893 -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (7 Şubat 2006; 21:29:16)
|
quote:
Orjinalden alıntı: rocketboy quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893 Frapsin full versionu elimde var. Ama foruma vermem yanlış olur. Her neyse, benim bir kaç sorunum var bu konuyla. Fraps ile çektiğim 1.5 dakikalık filmim 350 MB kadar oluyor. Bu ne bir CDye ne de sitelere'e sığar. VirtualDub ile bunu küçültmeye çalışıyorum... Ama o da ne? Divx slow motion diye bir seçenek yok... Bunun için ayriyetten codec indirmemmi gerekir? Yoksa Fraps'in kendisinde bir kaç ayarmı yapmam gerekir? Eğer sorunumu çözersem ilk filmimi buraya vericem...[:D] [image]http://img494.imageshack.us/img494/1121/adsz1vc.jpg[/image] Burdaki DivX MPEG 4 Low Motion'ı seçmen lazım. Fraps'ın tam versionunu bulmak pek zor değil. İnternette biraz arasanız bulursunuz. + Videolarını beklioruz [8D] işte o seçenek bende yok. Sadece Fraps compressor, Windows tan 3 seçenek, Intel codecleri vs. var. Ama Divx slow motion yok. Neden olabilir? Bana driverların bulunduğu yerden resimde Divxc32.dll dosyasını yollayabilirmisin?
|
|
|
|