Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel

devilstorm -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (23 Şubat 2006; 0:32:53)

niri şu yukardaki soruya cevao verebilirmi neden f1e basınca oyun hata werip kapanıo[X(]

metinkaya24 -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (23 Şubat 2006; 1:02:10)

yani arkadaşım seni ayakta alkışlıorum kardeşşş... ellerişne dillerine aklına sağlık seninm gibi insanlara ihtiyacımı var helal olsun sana[:'(]

rocketboy -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (23 Şubat 2006; 17:57:48)

quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

yahu bu full wersıon kac dk cekıo vıdeo fraps cok az cekıo da

full version ile sınırsız ( daha doğrusu hard diskinin yettiği kadar :) çekim yapabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: devilstrom

niri şu yukardaki soruya cevao verebilirmi neden f1e basınca oyun hata werip kapanıo

Ne hatası çıktığını söylersen daha ii yardım edebilirim. Eğer video kayıt ya da resim çekme tuşun f1 de ise görevi başka bi tuşa atmayı dene.

quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

FRAPSIN BENDE FULL VERSİYONUNU ARIYORUM NETTEN ÇOĞU DOSYALAR VİRÜSLÜ VE TROJEN Lİ. TEST EDİP ONAYLAYAN VARSA PM BEKLİYORUM.

TEŞEKKÜRLER.

Biraz geç oldu ama gene de pm'e bak

devilstorm -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (23 Şubat 2006; 18:10:54)

quote:

Orjinalden alıntı: rocketboy

quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

yahu bu full wersıon kac dk cekıo vıdeo fraps cok az cekıo da

full version ile sınırsız ( daha doğrusu hard diskinin yettiği kadar :) çekim yapabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: devilstrom

niri şu yukardaki soruya cevao verebilirmi neden f1e basınca oyun hata werip kapanıo

Ne hatası çıktığını söylersen daha ii yardım edebilirim. Eğer video kayıt ya da resim çekme tuşun f1 de ise görevi başka bi tuşa atmayı dene.

quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

FRAPSIN BENDE FULL VERSİYONUNU ARIYORUM NETTEN ÇOĞU DOSYALAR VİRÜSLÜ VE TROJEN Lİ. TEST EDİP ONAYLAYAN VARSA PM BEKLİYORUM.

TEŞEKKÜRLER.

Biraz geç oldu ama gene de pm'e bak

ya hata şu her tuşta denedim mesela f2de dielim f2ye basıyorum yukarısı kırmızı yanıyo kayda başlıyo 1 saniye sonra oyunda kapat yazısı çıkıyo "KnightOnline.exe bi sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" yazısı...olmassa ss almaya çalışırım ama ss de almıyo o hata varken [X(]

cypher01 -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (23 Şubat 2006; 18:19:23)

Çok güzel araştırdığın için tşk ama ben uğraşamam bunlarla ya daha kısa olmuyomu??[sm=s16.gif]

Alp -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (4 Temmuz 2006; 14:25:22)

arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim ama[8D] ben low motion seçeneği yok indirmediğim divx kalmadı genede o seçenek gelmedi oraya[X(]birisi link verebilirmi?veya rapid'e upload edebilirmi?

not:konuyu açan arkadaşın verdiği link bozuk çünkü mahkeme kararıyla kapatılmış,Hide ipiyle de denedim ama gene olmadı size zahmet bi upload edin!

edit:yazım hatası

onlyone -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (4 Temmuz 2006; 15:32:58)

arkdas pmden ulas yardımcı olur[:'(]

druidphelim -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (4 Temmuz 2006; 17:09:00)

quote:

videoları yaptık ama bu videolar divx formatında bunları izlemeniz için bikaç codec lazım bunun içinde

http://www.divxplanet.net/download.php?act=show&sub=1 adresindeki Decopa codec pack isimli dosyayı indirip kurun ve rahatça izleyin

SİTEYE ULAŞIM İZNİ MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR acele yardım plsssssss

Dream_Priest -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Ekim 2006; 13:00:29)

ya banada full verisyon lşink lasım yardım edermisiniz[sm=s20.gif]

soryy -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Kasım 2006; 12:36:37)

17 saniye video küçülttüm 6.4mb tuttu yine çok büyük :(

:::HeRo SoLdİeR::: -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Kasım 2006; 12:39:17)

Koxp Kullanma Koxper[8D][8D] Emeğe saygı Pehhhhh[:D][:D][;)][8D]

soryy -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Kasım 2006; 13:00:02)

[sm=s17.gif]

LimonKolonyasi -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Kasım 2006; 13:02:30)

saol kardeş güzel paylaşım lazımdı bana zaten

MARE$AL -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Kasım 2006; 13:03:08)

quote:

Teşekkürler [:)]
Linkler düzeltildi.

masa üstünde USAK war [8D]

superadam -> Cevap: Knight Online Video Çekme & Ses Ekleme (25 Kasım 2006; 13:03:56)

peki kaç dakikalık kayıt yapabiliyor???sınırlımı sınırsızmı???

Sayfa: <<   < önceki  1 [2]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.234375