Şimdi Ara

iPhone - iPod -HAYAT KURTARAN USB ŞARJ CİHAZI [SIFIR 15 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir telefonumun beni gün içinde şarj sorunu yüzünden yolda bırakmasından dolayı sıkıntı çekiyordum. Hiç beklenmedik yerlerde ve en gerekli olduğu zamanlarda şarj sorunu yaşamam beni arayışlara itti. Yaptığım araştırmalar neticesinde yurtdışında el ile çalışan bir USB şarj cihazı buldum. Ürün USB destekli olduğu için USB ile çalışan herhangi bir cihaza elektrik sağlayabilmekte. Ürünü uygun fiyata almanın yolunun çok sayıda almak olduğunu görünce bende fazla sayıda sipariş verdim. Elime ulaşan ürünlerin bazıları arızalı veya bozuk çıktı. Özellikle kamp gibi elektrik olmayan yerlerde çok fazla faydasını göreceğimi düşünüyorum.Şu an elimde 30 adet civarında fazladan ürün var. Bu ürünlerin hepsini kendim bizzat test ettim. Bozuk ve arızalı olmayanları
    sadece foruma ilan veriyorum. İsteyen arkadaşlara PTT kargo kapıda ödeme şeklinde 15 tl'ye yollayacağım.

Ürün resimleri ve videosu aşağıda bulunmakta.

Soru Cevap (P.M. kalabalığını önlemek amacıyla ekledim)

Tüm USB cihazlara uygunmu?

- USB ile beslenen tüm cihazları çalıştırıyor. Ben 2.5 inç USB HDD'mi bile çevirdim bununlas :)

Sürekli şarj edilirse bir problem ortaya çıkarmı?

- Ürün zor durumlar için üretilmiş birşey. Sadece elektrik olmayan yerlerde kullanmanız sizinde yorulmamanızı sağlar :)

Ne kadar sürede şarj ediyor?

- Telefonunuzun şarjının ne kadar bittiği ya da ne kadar sürede şarj olduğu ile direkt alakalıdır. Tam bir rakamı ancak siz deneyince öğrenebilirsiniz. Birkaç dakikalık şarj sizin önemli görüşmelerinizi sağlamaya yetecektir.

İlgilenen arkadaşlar P.M. yoluyla bana ulaşabilirler. Kargolar kısa zamanda adreslere gönderilecektir.

ÖNEMLİ = Ürün için üretici web sayfasında çok hızlı çevirmeler sonucunda ürünün bataryasına hatta ürüne zarar gelebileceği uyarısı yapılmaktadır. Telefonun kapalı iken şarj edilmesi tavsiye edilmektedir. Bu nedenle oluşabilecek herhangi bir zarar için sorumluluk kabul etmiyorum. Bilginize

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SeBi~ -- 3 Aralık 2011; 16:38:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• enteresan bi alet
    ama kullanırken şuna dikkat etmek lazım

bu tür dinamo diye tabir ettiğimiz makinaların çıkış voltajı devir ile doğru orantılı

şayet çıkışta regüle yoksa

hızlı şarj olsun diye aşka gelip hızlı çevrilirse voltaj yükselip şarj edilecek cihaza zarar verir

bu regüle olayını öğrenirsen

şayet varsa bir tane hemen alabilirim
  • Hocam aynı soru siparişi vermeden önce benimde aklıma geldi. Üretici ile görüştüm saniyede 3 devirin üzerine çıkılmadığı takdirde herhangi bir problem olmayacağını belirtti. Ürün elime ulaşınca bir tanesinin içini incelemek için açtım. İçinde şarj motorunuda sayarsak 5 tane çark var. Bu bilinçli olarak fazla hızlı çevirilmemesi amacıyla yapılmış. Yani dakikada 180 turun üzerine çıkmak için kendinizi baya bi yormanız gerekiyor. Üründe USB çıkış için hazırlanmış bir devre ve voltajı ayarlamanız için parlak yanmaya başlayan led ışık mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarbirinci

Hocam aynı soru siparişi vermeden önce benimde aklıma geldi. Üretici ile görüştüm saniyede 3 devirin üzerine çıkılmadığı takdirde herhangi bir problem olmayacağını belirtti. Ürün elime ulaşınca bir tanesinin içini incelemek için açtım. İçinde şarj motorunuda sayarsak 5 tane çark var. Bu bilinçli olarak fazla hızlı çevirilmemesi amacıyla yapılmış. Yani dakikada 180 turun üzerine çıkmak için kendinizi baya bi yormanız gerekiyor. Üründe USB çıkış için hazırlanmış bir devre ve voltajı ayarlamanız için parlak yanmaya başlayan led ışık mevcut.

Hani vizontelede deli emin vardıya valla ben düşünmüştüm diyordu :) ben düşünmüştüm =]] hayırlı satışlar .

• sormak istediğim soru şu :

pili boş bir iphoneyi kaç dakika çevirirsek tamamen (sağlıksız şekilde) doldurur ki ?

en azından hayat kurtarmak için almak isterim zira kız arkadaşım cevap vermediğimde hep sorun çıkarıyor
  • zaten bunu cihazı tam anlamı ile şarj etmek için değil de arkadaşın yazdığı gibi acil durumlar için kullanmak lazım

bu şekilde çalışan el fenerleri de vardı bi ara

pm atılamıyor forumda sorun var

ben alayım bitane

ismail yoğun
    ads makina
    güney mobilyacılar sanayi sitesi
    ağaoğlu iş merkezi A1-B4
    erenler-adapazarı

adresine yollarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raqwell

sormak istediğim soru şu :

pili boş bir iphoneyi kaç dakika çevirirsek tamamen (sağlıksız şekilde) doldurur ki ?

en azından hayat kurtarmak için almak isterim zira kız arkadaşım cevap vermediğimde hep sorun çıkarıyor

Hocam telefonu tam olarak şarj etmenin ne kadar sürdüğünü test etme şansım olmadı. Fakat telefonların pilleri siz de farketmişsinizdir bir seviyenin altına inince şarja bağlamadan asla açılmazlar. Şarj soketini görür görmez çalışmaya başlarlar. Sanırım 1 dakikalık bir çevirme bile size baya bir uzun konuşma sağlar.

Aslolan sizi hayata döndermek olduğundan yogun nickli arkadaşında bahsettiği gibi normal şarj cihazına ualaşana kadar hayatınızı normale çevirmesini kafi görmek gerek.

Bu arada fazla şarja maruz kalma olayının olabileceğini sanmıyorum çünkü arkadaşın bahsettiği aynı mantıkla çalışan el fenerlerinin led lerinin zarar gördüğüne hiç şahit olmadım. Ne kadar hızlı çevirsekte yanarlar.

• YOĞUN54 için bir adet yarın sabah postaya verilmek üzere ayrıldı.

Kaldı 29 adet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.