Bildirim
Oyun Dünyasında Bu Ay (Aralık 2011)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen ay cüzdan boşaldı nereye alacam ben ya :S -
Birisi ı am alive'ın pc'yede çıkacağını söylesin ya -
Oyunsuz kalırsam I am Alive ve Trane 2'yi deneyebilirim. Ama daha Arkham City'e bile başlayamadım. Şu sıralar GeOW 3 oynuyorum. Bunlar bi' bitsin de bakarız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: prowent55
undefined
Arkadaşım Para olsa zamanın olcakmı Skyrım, AC uncharted 3 oooo zaman yok zaman -
skyrim hariç ne varsa oynadım suyunu çıkarttım geçen ayın he birde mw3 hariç ( tartışma açmayın) skyirimi bulabılırsem oyuncuma hala gelmedı ama sabrımı pekıştırecek oyunum var gelıncede dırek almayı duşunuyorum onun harıcınde i am alive'' dışında ben pek birşey göremedım bu ay.. -
Bu ay alınacak bir oyun yok,2012 için planlar hazır ! -
talha kanka ne olmuş sana öyle -
Artık reklamı geç butonuna elimiz gitmiyor çok güzel söylüyor lan. -
I am alive'dan başka beklediğim oyun yok konsollarda,rezalet bir ay'a hoşgeldiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Aralık 2011; 20:25:40 > -
Bu oyunun şu an için PC sürümü planları yok. Ama bir bakarsınız sonradan PC'ye çıkarmaya karar verirler. Allah'tan ümit kesilmez.quote:
Orijinalden alıntı: CixKuzu
Birisi ı am alive'ın pc'yede çıkacağını söylesin ya -
I am alive ve Trine 2 çok hoş gözüküyor. -
Star Wars The Old Republic gelicek daha ne istiyosunuz .
-
Keşke bir MAFIA 3 gelseydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd
undefined
Aynen bnde daha batman'e başlamadım ama MW3'Ü bitirdik çok şükür.Daha ACR'NİN ortalarındayım bu ay eğer PC'ye çıkarsa ı am alive'e para harcarım o kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd
undefined
Aynen bnde daha batman'e başlamadım ama MW3'Ü bitirdik çok şükür.Daha ACR'NİN ortalarındayım bu ay eğer PC'ye çıkarsa ı am alive'e para harcarım o kadar. -
ben daha skyrim yüzde 5'teyim AC rev var batman var mw3 multi bf3 multi var driver bile oynamadım daha warhammer var oho -
valla acele edin gençler ... ne varsa bitirdim... :D bir skyrim kaldı onu getırseler direk alıcam ..şuan bf3 multı oynuyorum :D skyrim gelınce dırek onu alırım birde dark souls oyun tükenmiş ..her gun arıyorum
-geldımı:?
+yok -
Bu ay alınacak bişey yok Ac yi alıyım bide bf3 den sonra bi mw3 deneyecem sanırım. Senye yeni oyunlarla... -
Serious Sam 3 incelemesini bekliyorum :)
Benzer içerikler
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- hogwarts legacy 2
- call of duty black ops 7
- game pass fiyat
- dune awakening sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X