Şimdi Ara

Lütfen Bİ Bakın[TUŞ TAKIMI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aldıgım monster marka laptopda NUMPAD'de 6,9 tuşları Alt yön tuşu ve Enter tuşu belirli aralıklarla işlevini kaybediyor yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende Düzgün basınca felan çalışıyor şuan mesela numpadden geçiyim 1234578 aynen böyle çıkıyor , neden olabilir hiç bir sıvı kaçımı olmadı daha 10 gün oldu zaten, Mantık olarak anlamıyorum bazen hiç sorun yokmuş gibi çalışıyor Teknik servise göndermek sorun degil yakın zaten ama belki normal bi çözümü vardır yazılımsal olabilir dendi format attım şuan devam ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobTs -- 1 Aralık 2011; 12:59:39 >

• yokmu bilgisi olan ?
  • yokmu bi fikri olan arkadaşlar :( şuan tıkır tıkır çalışıyor ama az sonra işlemiyecek yine
  • servise göndermeyi deneseniz
  • öyle yapacamda şuan sorun yok mesela :) anlamıyorum neden olurki
  • git servise. Tus takımını degistirsinler. Olmazsa Yazılımsaldır.
  • tamam teşekkür ederim öyle yapıcam bugün servise getiriyim. aynı zamanda biosdada alt yön oku calısmadı sanırım sorun tuş takımında ,..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende hiç memnun değilim tuşlardan, çok sorun çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Bende hiç memnun değilim tuşlardan, çok sorun çıkartıyor.

çıkardığı sorunları bizimle de paylaşırsanız en azından fikrimiz veya önlemlerimiz olur...
  • servise gönderdim çözerler büyük ihtimal :) inş. tekrar aynı sorunla karsılasmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

Bende hiç memnun değilim tuşlardan, çok sorun çıkartıyor.

çıkardığı sorunları bizimle de paylaşırsanız en azından fikrimiz veya önlemlerimiz olur...

Genel bir sorun mu bilemiyorum; ancak bendekinden bahsetmek gerekirse: Özellikle sık kullanılan tuşlarda ( yön tuşları gibi ) ara sırada olsa dokunulduğunda takılma gibi bir his uyandırıyor. Bu durum çok yaadırganacak kadar olmasa da, keşke daha iyi bir kasa ve klavyeye sahip olsaydı demenize neden oluyor.
  • arkadaşlar bu yazmış olduğunuz tuş arızaları hangi notebook serisi için geçerli p150hm mi daha önceki seriler içinmi hangisi ?
  • Ben sadece p150hm için bu sorunundan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

servise gönderdim çözerler büyük ihtimal :) inş. tekrar aynı sorunla karsılasmam.

Merhaba JacobTs

Tuş takımıyla ilgili sorunun çözüldü mü acaba? Ne gibi bir sorun var mış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceo41

quote:

servise gönderdim çözerler büyük ihtimal :) inş. tekrar aynı sorunla karsılasmam.

Merhaba JacobTs

Evet sorunum çözüldü :) klavye data kablosu yerinden oynamış onun içinmiş şuan hiç bir sorun yok :)
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba JacobTs

Evet sorunum çözüldü :) klavye data kablosu yerinden oynamış onun içinmiş şuan hiç bir sorun yok :)

Owww buna sevindim Güle güle kullanman dileğiyle, cevap için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Merhaba JacobTs

klavyenin data kablosu nasıl yerinden oynar?
    ram filan mı değiştirirken oldu?
  • yok ya ram felan değiştirmedim , öyle dediler klavye felan değiştirilmedi yani.
  • quote:

arkadaşlar aldıgım monster marka laptopda NUMPAD'de 6,9 tuşları Alt yön tuşu ve Enter tuşu belirli aralıklarla işlevini kaybediyor yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende Düzgün basınca felan çalışıyor şuan mesela numpadden geçiyim 1234578 aynen böyle çıkıyor , neden olabilir hiç bir sıvı kaçımı olmadı daha 10 gün oldu zaten, Mantık olarak anlamıyorum bazen hiç sorun yokmuş gibi çalışıyor Teknik servise göndermek sorun degil yakın zaten ama belki normal bi çözümü vardır yazılımsal olabilir dendi format attım şuan devam ediyor .

Aynı sorunu ben yaşıyordum klavyeye sıvı teması var diye klavye değişim yapıldı ama hala sorun devam ediyor.
  • quote:

quote:

arkadaşlar aldıgım monster marka laptopda NUMPAD'de 6,9 tuşları Alt yön tuşu ve Enter tuşu belirli aralıklarla işlevini kaybediyor yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende Düzgün basınca felan çalışıyor şuan mesela numpadden geçiyim 1234578 aynen böyle çıkıyor , neden olabilir hiç bir sıvı kaçımı olmadı daha 10 gün oldu zaten, Mantık olarak anlamıyorum bazen hiç sorun yokmuş gibi çalışıyor Teknik servise göndermek sorun degil yakın zaten ama belki normal bi çözümü vardır yazılımsal olabilir dendi format attım şuan devam ediyor .

Aynı sorunu ben yaşıyordum klavyeye sıvı teması var diye klavye değişim yapıldı ama hala sorun devam ediyor.

benim sorunum klavye data kablosu cıkmıstı onu onardılar sorunum halloldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.