Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 560 Ti tabanlı yeni ekran kartlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Ekran kartı üretiminde Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından EVGA, resmi duyurusu iki gün önce yapılan 448x paralel işlemcili GeForce GTX 560 Ti modelini temel alan yeni ekran kartlarını duyurdu. Classified ve FTW (For The Win) serileri altında olmak üzere iki farklı model tanıtan EVGA, tasarım anlamında özelleştirilmiş ve fabrika çıkışı hız aşırtılmış çözümler sunuyor.

     

    EVGA'nın yeni kartlarından GeForce GTX 560 Ti Classified, firmanın kendisi tarafından geliştirilen çift fanlı özel soğutucu kullanıyor. 792MHz GPU, 1584MHz paralel işlemci ve 3900MHz bellek hızlarında görev yapan ekran kartı, çift DVI ve mini HDMI konnektörü ile geliyor. EVGA'nın GeForce GTX 560 Ti FTW modeli ise daha maliyet odaklı bir soğutucu tasarımı ile geliyor.

     

    GeForce GTX 560 Ti FTW, soğutucu tasarımındaki farklılık dışında aynı saat hızlarında çalışıyor yani grafik işlem birimi 792MHz'de, paralel işlemcileri 1584MHz'de ve bellekleri de 3900MHz'de görev yapıyor.  40nm GF110 grafik yongasından güç alan ekran kartlarının her ikisi de 320-bit bellek veri yolu desteği, 448x paralel işlem birimi ve 1280MB GDDR5 bellek ile geliyor.

     

    GeForce GTX 560 Ti FTW modelinde, Classified çözümünden farklı olarak DisplayPort konnektörüne de yer veriliyor. Üç yollu SLI desteği sunan ekran kartlarından GeForce GTX 560 Ti Classified 299.99$, GeForce GTX 560 Ti FTW modeli ise 289.99$ seviyesinden sunuluyor.

     



     








  • Şu markayı görünce her zaman içten içe 'ahh ulan Evga aahh' diyorum.
  • 700 Tl'ye satılırsa iyi olur gtx 480 ile aynı güçte olur gtx 570 daha güçlüydü gtx 480'den.
  • Şu markayı neden getiren bir firma yok acaba, gelse tek alacağım ekran kartı markası olur.
  • Herkes övdüğüne göre iyi fdirma heralde renkleri çok hoş duruyor :D
  • Su markayı ithal edecek yok bir baba yiğit? EVGA Türkiye pazarında olmak istiyoruz diyor. Bi türlü olamadılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVGA türkiyeye gelsin.
    Bizde rahat rahat OC yapalım.
  • Ben referans model ekran kartlarına tövbe demiştim ancak denk geldiğinde GTX 480'in birini sırf EVGA diye aldım ancak diğer markalardan hiçbir farkını göremedim ve aldığıma da pişman oldum. Lâkin içimdeki bu duyguyu bastırmak için iyi oldu bu.

    EVGA kullanmadan önce ben de sizin gibi düşünüyordum ancak artık öyle düşünmüyorum. Siz de EVGA kullanmış olsanız, siz de aynı şekilde görüş belirtirdiniz. Adi bir marka değil şüphesiz, ancak gözde büyütülecek bir marka da değil.

    Aynı kalitede kart almak istiyorsanız ZOTAC alın. Biri Kuzey ve Güney Amerika Pazarı'na, diğeri de Avrupa ve Asya Pazarı'na nvidia adına satış yapıyor ne de olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.