Şimdi Ara

video izlerken görüntü birbirine giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstüme win7 işletim sistemi kurdum o süreden beri çeşitli vlc player sürümlerinde video izleyememekteyim. görüntü yerine renk cümbüşü yaşanmakta. ekran kartı driveri güncel fakat bilgisayarı ilk açtığımda adaptörünüzü etkinleştirin uyarısı çıkıyor. codeclerdedir diye klcodec falan yükledim ama nafile neden olabilir bi fikri olan var mı?
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_038 -- 3 Aralık 2011; 16:43:19 >

• km playerda da altyazı gözükmüyo bazen video ikiye bölünmüş gibi gözüküyo anlayamadım
  • görüntü böyle yaptığı an FanSpeed programından ekran kartı sıcaklığına bakarmısın?
  • Bende bluray bir filmi (720p) kmplayer'de açıyorum Dual sesli olduğu için Turkçe sesden ingilizce sesine çevirince verdiğin şekildeki gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Her video da aynı mı oluyor? Gomplayer'da falan dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

görüntü böyle yaptığı an FanSpeed programından ekran kartı sıcaklığına bakarmısın?

burda bi sorun yok galiba
  • Merhaba,

Resimi tam olarak göremiyorum. Oradaki sıcaklık değerleri nedir yazarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Bende bluray bir filmi (720p) kmplayer'de açıyorum Dual sesli olduğu için Turkçe sesden ingilizce sesine çevirince verdiğin şekildeki gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Her video da aynı mı oluyor? Gomplayer'da falan dener misin?

her videoda böyle oluyor vlcnin 3 tane sürümünü denedim hepsinde böyle yapıyor
    media player klasik ve bs playerda da siyah ekran görüntü yok ses var
    bi km player çalıştırıyo görüntü geliyo ama onun da altyazısı gözükmüyo ne yaptıysam olmadı
    kafayı yiyecem codecleri kaç defa güncelledim yok olmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv de görüntü takılıyor...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Resimi tam olarak göremiyorum. Oradaki sıcaklık değerleri nedir yazarmısınız ?

merhaba
    gpu değeri/sıcaklığı 45
  • ekran kartının güç girişi var mı? var ise güç girişi bağlı mı?
  • ben daha önce xp kullanıyordum win7 ye yeni geçtim bi alakası var mıdır bilmem ama yardımcı olmak adına diğer sorunları yazıyorum:
    restart çektiğimde bios açılmıyo tamamen kapatıp açmam gerekiyo pcyi
    bazen kasa açılsa bile monitor açılmıyo görüntü gelmiyo (bios piliyle oynayarak yada elektrikle bağlantısını keserek bu sorunu hallediyorum)

catalyst control center, etkin kılınan grafik adaptörünüzün sürücü sürümü tarafından desteklenmiyor. lütfen atı grafik sürücünüzü güncelleştirin veya görüntü yöneticisini kullanarak atı adaptörünüzü etkinleştirin. gibi bir uyarı veriyor başlangıçta ama grafik adaptörü görülüyor atı seçili.

monitör de dalgalanma var ekran yenileme hızını 75 hertz e çektim ama tamamen bitmedi hala ufaktan dalga yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: narcose

ekran kartının güç girişi var mı? var ise güç girişi bağlı mı?

cod- black ops falan rahatlıkla oynayabiliyorum. güç girişi var mı bilmem ama bu zamana kadar takılı değildi sistemim şu:
    512 mb asus EAH2600PRO 128 BİT 16x AVİVO
    İNtel E7200 2.53 GHz C2 DUO 1066 MHz 3 MB 64 BİT
    2 ADET KINGSTON 1 GB DDR2/800 MHz PC6400 RAM
    GİGABYTE P35-S3G P35/ICH9 DDR2 16X Glan,SATA2
    AOPEN ES55C-03 300W usb,AİRDUCK
  • allah rızası için biri baksın ya
    ekran kartını güncelledim sorun düzeldi bilgisayarı yeniden başlatıyorum yine aynısı oluyo kafayı yiyecem neyle çakışıyo neden böyle yapıyo bi bilen yok mu ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.