Şimdi Ara

Acer Aspire 5745G ekran kartını update edebilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımdan aşırı şekilde memnunum bugüne kadar oynayamadığım oyun olmadı. Bunlara Battlefield 3 Crysis 2 Call of duty MW3 dahil.
    Ama bugün Nfs the run yükledim ama ekran kartı update i gerekiyormuş.189.86 olan versiyonu 285.38 çıkarmam gerekiyor.Ama acerin sayfasındaki driverları yükleyemiyorum.Hybrid ekran kartından dolayı olduğunu düşünüp biostan o özelliğini kapatıp bile yüklemeyi denedim ama olmuyor.Ekran kartını update edebilen varmı içinizde.İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
    Bu arada ekran kartı GeForce gt330M up to 2651 MB turbo cache

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.I.V -- 1 Aralık 2011; 0:16:26 >

• Ah nedir bu nvidia laneti laptoplarda ? Aşırı ısınır, driver'ı yüklenemez, birde ASUS marka laptop aldıysanız elinizde patlar vs. vs...

Aslında basit bir işlem fakat anlatması zor. Deneyelim;
    1>http://www.laptopvideo2go.com/ adresine gir.
    2> Latest Drivers bölümü var, sağ tarafta, xp mi seven mı 32bit mi 64bit mi ona göre seç ve tıkla...
    3> INF dosyası ile birlikte kurulum dosyasını indireceksin. Setup'ı bir yere açıp, ek harici indirdiğin INF dosyasını setup içine atacaksın.( dikkat dosya değiştirilsin mi diye bir soru sorması gerekir, yoksa INF dosyasını yanlış yere kopyalıyorsun demektir. )
    4> Şuanki driver'ını uninstall edip, indirdiğin setup'ı kuracaksın.

Takıldığın yer olursa tekrar danış, fakat takılmayıp başarıyla yüklersen, oldu yaz ki google'dan bu forum'a gelen ah böyle oluyormuş diye öğrensin...

Ek uzman tavsiyesi, laptop alacaksınız nvidia ekran kartlı almayın. Yaşasın laptoplarda AMD/ATI ekran kartları !

• Nvidia in resmi sitesinden bulup update edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GollumFace

Ah nedir bu nvidia laneti laptoplarda ? Aşırı ısınır, driver'ı yüklenemez, birde ASUS marka laptop aldıysanız elinizde patlar vs. vs...

2> Latest Drivers bölümü var, sağ tarafta, xp mi seven mı 32bit mi 64bit mi ona göre seç ve tıkla...
    3> INF dosyası ile birlikte kurulum dosyasını indireceksin. Setup'ı bir yere açıp, ek harici indirdiğin INF dosyasını setup içine atacaksın.( dikkat dosya değiştirilsin mi diye bir soru sorması gerekir, yoksa INF dosyasını yanlış yere kopyalıyorsun demektir. )

Takıldığın yer olursa tekrar danış, fakat takılmayıp başarıyla yüklersen, oldu yaz ki google'dan bu forum'a gelen ah böyle oluyormuş diye öğrensin...

Ek uzman tavsiyesi, laptop alacaksınız nvidia ekran kartlı almayın. Yaşasın laptoplarda AMD/ATI ekran kartları !

Üstad sağol yardım için.Akşam eve gidince deneyeceğim.Ama ekran kartından gerçekten çok memununm.Hiçbir oyunda donma yaşamadan en yüksek ayarda oynuyorum maşallah.Aslında laptoplarda bu tarz oyunları oynamak sadistlik biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: H.I.V

quote:

Orijinalden alıntı: GollumFace

Ah nedir bu nvidia laneti laptoplarda ? Aşırı ısınır, driver'ı yüklenemez, birde ASUS marka laptop aldıysanız elinizde patlar vs. vs...

Üstad sağol yardım için.Akşam eve gidince deneyeceğim.Ama ekran kartından gerçekten çok memununm.Hiçbir oyunda donma yaşamadan en yüksek ayarda oynuyorum maşallah.Aslında laptoplarda bu tarz oyunları oynamak sadistlik biraz :)

En sonunda oldu. 285.62 versiyonu uyumluluk gösterdi.problem esli driveri kaldırmadan yüklememden kaynaklanıyormuş sanırım.Yardım için teşekkür ederim.Bu arada driveri nvidianın kendi sitesinden indirdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: H.I.V

Arkadaşlar bilgisayarımdan aşırı şekilde memnunum bugüne kadar oynayamadığım oyun olmadı. Bunlara Battlefield 3 Crysis 2 Call of duty MW3 dahil.
    Ama bugün Nfs the run yükledim ama ekran kartı update i gerekiyormuş.189.86 olan versiyonu 285.38 çıkarmam gerekiyor.Ama acerin sayfasındaki driverları yükleyemiyorum.Hybrid ekran kartından dolayı olduğunu düşünüp biostan o özelliğini kapatıp bile yüklemeyi denedim ama olmuyor.Ekran kartını update edebilen varmı içinizde.İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
    Bu arada ekran kartı GeForce gt330M up to 2651 MB turbo cache

ya kardeş bende 3 aydı aynı sorun var bir türli halledemedim sen nasıl yaptın banada yardım et ya =(
  • Biostan ekran kartinin multi ozelligini kapatip eski versiyonlardan birini yuklemistim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.