Şimdi Ara

Avustralya'da Samsung, Galaxy Tab 10.1 yasağını kaldırttı, Almanya'da ise Galaxy Tab 10.1N modeli de dava edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Avustralya'da Samsung, Galaxy Tab 10.1 yasağını kaldırttı, Almanya'da ise Galaxy Tab 10.1N modeli de dava edildi






    Teknoloji gündemini uzun süredir meşgul eden Apple ile Samsung arasında yaşanan patent savaşı ara kararlarından birisinde Avustralya'da diğerinde ise Almanya'da Galaxy Tab 10.1 modelinin satışı tedbiren yasaklanmıştı. Samsung ise Avustralya'da karara itiraz etmiş, Almanya'da küçük farklılıklar bulunan Galaxy Tab 10.1N modelini piyasaya sürerek yasağı aşma girişiminde bulunmuştu.




    Avustralya Sunday Morning Herald gazetesinin haberine göre yargıç Lindsay Foster itirazı yerinde bularak Galaxy Tab 10.1 modelinin Cuma günü saat 16.00'dan itibaren satışına onay verdi. Apple'ın ise kararı yüksek mahkemeye taşıması bekleniyor.




    Almanya'da kısa süre önce raflarda görülmeye başlanan Galaxy Tab 10.1N modeli ise Apple'ın yaptığı başvuru sonrası dava kapsamına alınma durumuyla karşı karşıya geldi. Mahkeme yeni modelin dava kapsamına alınıp alınmayacağını 22 Aralık'taki duruşmada karara bağlayacak.

     

     








  • e yuh artık. bence apple samsung a kapatma davası açsın çünkü başka türlü bir numara olamaz.
  • apple babasınıda çağırsın
  • Terbiyesiz epıl
  • Bu gidişle diğer teknoloji firmaları Apple'ı kaşıyacaklar. Malum bir yerleri kaşınıyor. Bütün piyasaya tek başına sahip olma niyetinde. Öyle kolay kolay yedirtmezler. Önümüzdeki yıllarda patent davalarının taraflarının değiştiğini görebiliriz. Bütün patentler Apple'a ait değil sonuçta. Gün gelecek birileri de ona benim patentimi kullanıyorsun diye dava açacak. Bu dava daha çok tasarım üstüne odaklı aslında ama bana göre tasarımın da öyle direk sırıtan bir benzerliği yok. Zaten işletim sistemi ve arayüz tamamen farklı bir kere. 10.1" ve çerçeve kenarlarının yuvarlatılmış olması ise benzerlik, buna benzer onlarca şey bulabilirsiniz. Artık suyunu çıkartmaya başladılar.
  • Samsung tableti üçgen üretsin bundan sonra!
  • Apple yanlış yolda,tasarımı piyasa belirler.Extra birşeyler denemek her zaman risktir.Sony kopyacı olarak tanınmamak için standart dışı bir tasarımla girdi tablet piyasasına yani tam apple ın istediğini yaptı. ipad in ve galaxy tablet serilerinin satış miktarını kimse bu tasarımdan beklemesin.
  • En ergonomik şekillerden birisi bu,samsung ne yapacaktı tableti üçgen prizma veya koni şeklinde mi?
  • forumdan Centauri apple ın tanığı olarak Almanya ya gitcekmiş ahahhaha
  • Her 10 konunun 8'i telefon ve ya tablet haberi !! daral geldi bunlardan mide bulandırıyor artık ! başka konu bulamıyorsanız yardım edelim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 30 Kasım 2011; 11:03:36 >
  • Başka bir marka alıp insanlara Apple diye yutturmaya çalışan birisi, gidip birebir Apple kopyası bir cihaz alırdı. Kim gidip Galaxy Tab'ı iPad'a benziyor diye alıyor ki, ya da arayüzü iOS'a benziyor diye Galaxy Tab alan var mıdır?

    Samsung bu tür davalarla zaman kaybederek satış rakamlarından ciddi darbe alıyor.

    Ama ben yine de Apple'ı suçlamıyorum, Samsung'un salaklığı biraz da.
    (Hoş, Apple HTC ile de davalık...)
  • Diğer üreticiler üçgen tablet mi yapıyor? Apple Samsung dışında başka firmaya tablet ile ilgili dava açtımı? Hayır.

    Samsung fandroid boyları ne zaman gözünüz gerçekleri görecek? Galaxy tab'ın kutusundan usb kablosuna, tasarımından arayüzüne kadar herşeyi ipad den araklamadır. Araklama olmayan tek Galaxy tab ise ilk çıkan Android 2.2 li olan çöp model.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratremix

    Diğer üreticiler üçgen tablet mi yapıyor? Apple Samsung dışında başka firmaya tablet ile ilgili dava açtımı? Hayır.

    Samsung fandroid boyları ne zaman gözünüz gerçekleri görecek? Galaxy tab'ın kutusundan usb kablosuna, tasarımından arayüzüne kadar herşeyi ipad den araklamadır. Araklama olmayan tek Galaxy tab ise ilk çıkan Android 2.2 li olan çöp model.

    Banane?
    Ortalık yerde mi şarj ediyorum tab ımı? Hatta kullandığım iphone ile aynı kabloyu kullansa benim için süper olacaktı. Tasarımı falan da araklama değil. Sizin gibi ayfonsolar fandroidler olduğu sürece bu firmalar daha çok para kazanır.
  • "iphone alacak kadar zenginim ama aptal değilim" demişti bir düşünür.
  • Apple'ın sonu iyi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: web17400

    Apple yanlış yolda,tasarımı piyasa belirler.Extra birşeyler denemek her zaman risktir.Sony kopyacı olarak tanınmamak için standart dışı bir tasarımla girdi tablet piyasasına yani tam apple ın istediğini yaptı. ipad in ve galaxy tablet serilerinin satış miktarını kimse bu tasarımdan beklemesin.

    Burada en güzel yorumu siz atmışsınız tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungla bişey geçiyolar ama söylemiyim şimdi
  • apple istediği kadar dava açsın , sonuçta bundan en karlı samsung oluyor çünkü her dava açılmasından sonra samsungun satışları iyice artıyor ...anti pati meselesi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spaydix

    forumdan Centauri apple ın tanığı olarak Almanya ya gitcekmiş ahahhaha

    Muhahahaha
  • Şu Samsung denilen firma taklitçiliği neden bırakmıyor? Galaxy serisi smartfonlarına bakıyorum Aplle'ye hakkat bariz benzerlik var, adam alt tarafına İphone gibi tuş bile koymu ki bu en küçük benzerlik. Nokia, HTC, Sony Ericsson niye taklit yapmıyor olar aptal mı? Anlaşılan Samsung çok uyanık diğerleri aptal? Ne de olsa piyasayı yavaş yavaş ele geçiriyor tekel olmasına az kaldı gibi bişey, yakında Samsungtan başka piyasada ne GSM, ne TV, ne PC, ne notebook, ne Buzdolabı.... kalır, bunu mu istiyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.