Şimdi Ara

Özel Haber: Samsung Galaxy Nexus, Türkiye'ye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
18.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Özel Haber: Samsung Galaxy Nexus, Türkiye'ye geliyor


     

    Google ve Samsung ortaklığında geliştirilen, Android 4.0 işletim sistemli ilk akıllı telefon Galaxy Nexus ülkemizde satışa sunuluyor. Samsung'a yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, Galaxy Nexus'un Türkiye'deki satışına ilişkin olarak son aşamaya gelinmiş durumda.

     

    Google'ın kendi marka stratejisi içerisinde lanse ettiği üçüncü telefon olan Galaxy Nexus, planlarda son dakika değişikliği olmadığı takdirde Ocak ayı içerisinde Türkiye'de satışa sunulmuş olacak. Yine elimize ulaşan bilgilere göre  Galaxy Nexus ülkemizde 1500 Lira'nın biraz üzerinde bir fiyatlandırma ile sunulacak ve bu açıdan Galaxy S II'ye de rakip olacak ancak unutulmaması gereken nokta bulunuyor ki o da şu; yeni yıl ile birlikte Galaxy S II de Android 4.0 güncellemesini almış olacak.

     

    Şu an net olarak doğrulatabilmiş olamasak ta Galaxy Nexus'un ülkemizde bir operatör üzerinden satılması da söz konusu olabilir ancak bu konu henüz  kesinlik kazanmış değil. 4.65-inç boyutunda yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 1.2GHz hızındaki çift çekirdekli OMAP 4460 işlemci ve Android 4.0 işletim sistemiyle dikkat çeken Galaxy Nexus, resmi kanalları üzerinden farklı ülkelerde yaygın kullanıma sunulan ilk Google telefonu olacak.

      

    Google telefonlarının en büyük özelliği, Android işletim sistemine yönelik güncellemeler her zaman ilk alan telefon olmaları. Bu noktada Galaxy Nexus da yazılım güncellemeleri konusunda akıllı telefon arenasında önemli bir avantaja sahip olacak gibi görünüyor. Tabi telefonun Galaxy S II'ye karşı zayıf olduğu noktalar da yok değil örneğin kamera gibi. Bu noktada ikisi de Samsung tarafından sunulan telefonların rekabetinde pazarın nasıl şekilleneceğini görmek için telefonun ülkemizde çıkış tarihi olan Ocak ayını beklememiz gerekecek.







  • ekranı gorilla değil galiba.
  • çok kararsızım bu telefonla ilgili 28nm yada 32nm beklemeyi düşünmüştüm hep fakat güncelleme konusunda artısı ve özelliklerini çok beğenmiş olmam nedeniyle arada kaldım. mantığım galaxy s 3'u gördükten sonra haraket etmemi söylüyor ama insallah gönlüm dinler kendisi.
  • Ekran gorilla değil, ancak başka marka bir dayanıklı ekran var. Youtube'da birkaç birkaç çizilme testi var, anahtarka çizmeye çalışıyor bir eleman, çizik yok.
  • Ekranı gorilla glass değil.Fortified Glass diye bir teknoloji kullanılmış.Gorilla glass a kıyasla daha dayanıksız diyorlar.
  • Güzel haber,1.500 tl bunun operatörlerle kontratsız halidir muhtemelen,yani gene 2.000-2.500 arası olur büyük ihtimalle.
  • eski bir nexus s kullanıcısı olarak buna sevindim artık Türkiye deki potansiyelin birilerinin farkına varması çok hoş
  • Bu olay Samsung Galaxy SII'nin fiyatını düşürecektir
  • Tam 4S için karar vermişken kötü oldu. Yine aklımı çeldi Android.

    Özellikleri bakımından çok iyi bir telefon. Keşke kesin bir bilgi alsak çıkışı bakımından.
  • Samsung, Türkiye pazarına çok büyük yatırımlar yapıyor bence şaşırtıcı bir haber değil.
  • Telefonda SD hafıza kartı girişi olmaması çok kötü.. Bütçeyi zorlayıp almaya çalışılacak değecek telefon şuan için ancak, almamaya sebep oluyor SD kartı problemi. Birçok yorum gördüm bu konuda benim gibi düşünen. Nasıl olur böyle bir eksik, diğer şeyleri geçtim de.. Samsung'a bırakmış ipleri google anlaşılan iyice.. İsmi bile galaxy yahu samsung yüzünden de Sd kart girişinden ne istediniz? 16 gb + 32 gb Sd kullanırdık ucuzlayınca. (zaten ucuz sayılır şuan bile)

    Ekleme: Sd kart girişi malum depolama alanınımızı artırmanın yanında, Micro Sd standardı ile aygıtlar arası kolay veri aktarımı sağlar ve Android'i çok kurcalayan, Root ve Custom rom ile uğraşan birçok kişi için de Sd kart birçok konuda avantajlıdır, kolaylık sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 29 Kasım 2011; 17:08:37 >
  • Galaxy S II donanım olarak daha iyi olduğu için Nexus modelinin daha ucuza satılması lazım, 1500TL üzeri bir fiyat pekte iç açıcı değil.
  • Bence güzel bir gelişme ama Google ı etkileme ve ikna etme bakımından Samsung'un Türkiye pazarındaki başarısı etkin rol oynamıştır. Kısacası Samsung, Google ı ikna etmiştir diye tahmin ediyorum...
  • adamlar türkiye pazarını önemsiyorlar nokia gibi cihazları en son türkiyeye göndermiyorlar!!!
  • ii haber ben açıkcası beklemiyordum almayı düşünen arkadaşlar bence s3 ü beklemeli samsung yine bir bomba patlatacaktır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i3e

    ekranı gorilla değil galiba.

    gorilla nın gelişmişi varmış
  • "Samsung'a yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre,"
    su ifadeyi gordugum an bir ekrem cukurca haberi olmadigini hemen anladim.
  • Galaxy S2 Vatan'daki %25 indirimle 1500 TL civarlarına alınabiliyorken, Nexus'un benzer bir indirimde 1200TL gibi bir fiyattan satılması gerekir. Almadan önce bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.
  • Bazı google servisleri zaten Türkiye'de çalışmamakta (örn:navigasyon), getirecek olsalardı Nexus S'de gelmiş olurdu bence...

    Gelirse ne ala ama 1500 TL'de çok pahalı amerikada 600$'a satılan cihaz için, en iyisi yurt dışından fiyatı düşünce (veya dolar düşünce) getirtmek olur...

    [Nexus S kullanıcısı]
  • Bu telefonla birlikte market de tam anlamı ile açılabilir bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.