burayı gördüm hırs yaptım deli gibi.... aha size fotograflı ıspat.... fotoshop veya başka bir hile yok (sadece para hilesi yapmıştım ilk daa oynarken.)
Razor(num1)
ayıp la ayıp...
ben 1 saat kastım bunun için
valla dağatmışın hocam
yuğğ rak
lem nick noolmis oyle...
sağolasın bu arada... la deli gibi kastım beah.... kolay mı sanıyon
arkadaş bunu nasıl yapıyorsunuz yawww
corvette güzel fena olmamış bounty trainer sızsa süper (ben trainer la 99.999.999 bounty yapmıştım)
Abi şu save dosyanı bi upload etsene rapid share ye filan zaten 64 kb 2 sn ni almaz lütfen! Ha bu arada para hilesi nedir?
ŞU POZİSYONA BAKIN!
ARKADAŞLAR ŞU SİMGELERİN ANLAMLARINI ALABİLİRMİYİM? SIRASIYLA!
Ya para hilesi nedir nerede yazıcaz bana da lazım arabada body kit var başka bişi yok Porsche 911 arabam
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy_58
ARKADAŞLAR ŞU SİMGELERİN ANLAMLARINI ALABİLİRMİYİM? SIRASIYLA!
arkadaşım en soldaki polis yok etme, ortadaki polisten belirli bir süre içinde edevade olma, en sağdaki polisle belirli bir süre kapışma
Örnek;en soldakindeki 0/28 yazıyo 28tane polis arabası patlatcan, ortadaki *.**.**/3.00.00 yazıyorsa 3 dakika içinde polisten kurtulcan, en sağdakinde *.**.**/8.00.00 yazıyorsa 8 dakika polsle kapışçan ok
hangi arkadaştı 370 km/h yaptım diyenn bende yaptın alın ıspat yakında 375 yapacam bekleyinn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme