Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
0
Favori
67.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• inceleme için teşekkürler merakla bekliyorduk !
  • Puanlama güzel olmuş
  • ben pek beğenmedim oyunu en azından bana göre brotherhood daha güzeldi ama genede güzel bir yapım hele İstanbul çok güzel ah bide Türkçe olsaydı ...
  • Güzel inceleme
  • puanlar tam yerinde olmuş teşekkürler
  • Sonu güzel olmuş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme güzel olmuş. Bir de Tiglon'la düzenlediğiniz ACR yarışması sonuçlandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

İnceleme güzel olmuş. Bir de Tiglon'la düzenlediğiniz ACR yarışması sonuçlandı mı?

Merhaba,

Haftaya açıklıyoruz kazanan ismi. Bunun dışında sürpriz hediyelerimiz olabilir.

İyi günler,
  • Sonuç Doğru....
  • İstanbul bozar adamı :D
    Çok güzel inceleme olmuş
  • Videonun sonu süper olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.l.p.r -- 27 Kasım 2011; 11:55:42 >
  • güzel inceleme

oyunda keske zaman zaman değilde hep türkçe konussalarmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 27 Kasım 2011; 11:40:16 >
  • Güzel bir inceleme olmuş sonunu yine harika.
  • İncelemenin sonu harika olmuş :)) Eee ne oldum demiyeceksin ne olacağım diyeceksin..:)) Harika oyun harika inceleme..Şu nesilin tartışmasız en dominant karakteri Ezio Auditore da la la la dır :)) Kusura bakmayın İtalyancam çok iyi değil :))
  • Oyun her seride olduğu gibi heyecan ve aksiyona yenilikler katarak devam etmiş ama hikayenin film gibi güzel oluşundan mıdır ya da daha fazla beklentim olmasından mıdır nedir, oyun bana birazcık kısa gibi geldi...

Edit: hiç bitmeseydi keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 27 Kasım 2011; 11:49:26 >
  • müzik süper woodkid-iron
  • Oynananabilrilik daha düşük almalıydı oyun sıkmaya başlamış artık 2 hoştu bo'da iyi sayılırdı ama bu çok sıkıyor sırf İstanbul için oynuyorum batman insin sileceğim ne yazikki oyunu
  • yusuf tan 'fal taşı gibi mübarek' lafını duymak bıle yeter :)
  • Olmadı Ubisoft olmadı şahsen hiç beğenmedim,adamlar istanbulu bulu romaya çevirmişler UBİSOFT'UN bütün ürünlerini korsan alıcam kardeş nezaman adam akıllı türk oyuncusuna ve Türkiye'yi adam yerine koyar ozaman bende orjinal alırım.Ben burdan bütün AC alacak arkadşalarada almayın derim aman aman bir oyun değil yani klasik AC... 8.5 çok bile 8 puan eh işte istanbulda getiği için olabilirmiş... HAaa unutmada ya İstanbul'da herkez ingilizce mi konuşuyor :D hadi onu onu geçtim bizim piri reisimiz İNGİLİZ Mİ olmuş..?? Ahhh ubi ahh sen IRK ayrımclığını yapmaya devam et bu topraklar üzerinde hala milletini ve vatanına aşık insan çok rahat ol elbet sıra bizede gelir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.