Şimdi Ara

DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
19.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neredeyse 2 haftadır DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı kullanıyorum; eminim bu ürün hakkında yorum arayan vardır.. :)

    Önce evden bahsedeyim, İzmir' de biraz iç kesimlerinde yazlık. Camlar çift cam. Duvarlar ise oluklu tuğla; yani yalıtım pek iyi sayılmaz. Müstakil. İç kesimlerde olduğumuz için; İzmir' den genelde 3-4 derece daha soğuk oluyor. Ürünleri aldığım odalar ise: salon için; 28 metrekare - 70 metreküp, çalışma odam için 9 metrekare - 23 metreküp.

    Ürünlere gelince; beklediğimden küçük çıktığını söyleyebilirim. Fakat gayet şık. :) Kablosu 1.5 metre kadar. 3 kademesi var. Biri yalnızca soğuk hava üflüyor; diğer 2' si ısıtma için. Birinci ısıtma kademesinde 1100W, ikinci ısıtma kademesinde 2000W harcadığı belirtilmiş. Oda termostatı mevcut, fakat üzerinde rakamları yok. Dijital bir oda termometresi lazım. :)

    Gelelim çalışmasına; öncelikle gürültülü çalıştığını belirtmek isterim. Çocuk odasına falan alacaksanız; bir kez daha düşünün. Uykum ne hafiftir, ne ağırdır; ama uykudan kaldırıyor resmen. Pervanesinin metal olmasından kaynaklı sanırım gürültü. Birinci kademe tüm gün çalıştırırsam çalışma odamda; üşümüyorum.. Ama salon için yetersiz kalıyor birinci kademe. Hızlı ısıttığı söylenebilir. Yalnız ürünün kullanım kılavuzunda 65 metreküpten küçük odalarda kullanınız yazılmış. Salon 70 metreküp. Ama bayağı bir eşya var. :) 2. kademede 3 saatte 14 dereceden 20 dereceye çıkartabiliyor salonu.

    İzmir'de çoğunluk klima ve benzeri elektrikli ısıtıcılar ile ısındıklarından özellikle mesai saatti sonrası millet eve gidince; voltajda da bayağı bir düşüş oluyor. Gün içinde 230-240 seyreden voltaj, 190 lara kadar gerilediği oluyor.(APS kesintisiz güç kaynağımdan aldığım bilgiler) 3 fazlı ve direkten yalnızca ben ve komşumuzun elektrik aldığını söylemeliyim. Direkt elektrik enerjisini ısı enerjisine çevirdiği içinde ürünün performansı 18.00-01.00 saatleri arası düşüyor.. 1 den sonra alev alev ısıttığını söyleyebilirim. O yüzden eğer evinizde voltaj sorunu varsa verim alamayabilirsiniz, aklınızda bulunsun..

    Sarfiyattan da bahsedeyim, yanılmıyorsam elektriğin KW birim fiyatı 0.32 TL. 1100W' da 10 saat çalışmasının size maliyeti günlük; 3.52 TL. 2000W' da ise 6.4 TL. (Sabit tarifeli elektrik)

    Kısacası ürün:
    +Şık
    +Küçük
    +Kaliteli, gerçekten uzun seneler kullanabileceğiniz bir ürün.
    -Gürültülü
    -Voltaj düşüklüğünde, verim alamıyorsunuz
    -Termostatın üzerinde rakamlar yok

    Umarım, işinize yarar. :)




     DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı


     DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı


     DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı


     DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 26 Kasım 2011; 18:07:38 >







  • Bende bu ürünü alıcaktım ama gürültü konusu aklıma takıldı veito ınfrared le arasında kaldım paylaşımınız icin cok sagolun teşekürler
  • Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim :)
  • Peki 40m2 dükkan icin uygun olurmu kapı sürekli acılmıyor zaten ortamın heryeri aynı oranda ısınırmı ufo tarzı ürünler sadece karşısında durarsan ve yakın mesafeden ısıtma saglıyor bu ürünü 65 tl civarında buldum sizce alamama degermi saygılarımla
  • 40 metrekarelik alan bayağı büyük, yaklaşık 100 metreküp eder; eğer taban-tavan yüksekliği 2.5 metre ise.. Isıtması zor olur. Yukarıda da bahsettiğim gibi 28 metrekare-70 metreküp salonu (eşyalar var, 50 metreküp civarı hava vardır sanıyorum.) 14 dereceden 20 dereceye 3 saatte çıkartıyor. Dükkanınız için küçük kalır bu ürün. Bence almayın. :)
  • Tamam dır veito ınfrarede karar kıldım wattı yüksek alıcam biraz ilginiz için cok teşekür ediyorum sağlıcakla kalın
  • Rica ederim, yardımcı olduğuma sevindim :) İyi günlerde kullanınız Veito' yu :)
  • hocam bende tesconun benzer bir ürününü kullanıyordum.. ısıtıcı fan.. aynen 3 kademeli..1 kademesi sadece normal üflüyor diğerleri ısıtıyor ve ısı şiddetini de ayarlayabiliyorsun.. neyse.. sadece 1 kış kullandım oda zorunluktan zira donuyordum.. gayet verimli çıktı kerata.. kaloriferin veremediği ısıyı 1 saatte veriyordu.. içersi resmen hamam gibi oluyordu.. kısa kol-şortla geziyordum o derece.. üstelik en düşükte idi.. yalnız tek ama tek sıkıntım şuydu, havayı kurutuyordu.. sabah bir kalkıyordum dudaklarım kupkuru.. gece kalkıyorum su içiyorum vs vs.. sende de bu tür sorunlar oldu mu acaba? gerçi oluyordur diye tahmin ediyorum.. zira bir taraftan çektiği havayı sıcak olarak yani nemi alarak üflüyor dolayısıyla havayı kurutmuş oluyor.. yanlış mıyım?




  • Aynen havayı çok kurutuyor.. Beni de rahatsız etmeye başlamıştı, biraz nemlendiriyorum ben içeriyi bu yüzden :) (Islak havlu falan asıyorum sandalyeye :) )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkwinter

    Aynen havayı çok kurutuyor.. Beni de rahatsız etmeye başlamıştı, biraz nemlendiriyorum ben içeriyi bu yüzden :) (Islak havlu falan asıyorum sandalyeye :) )

    şu sıkıntıya da çare oda nemlendirici cihazlar sanırım..
  • A101' e bu perşembe 2.000Watt lık Luxell fanlı ısıtıcı geliyor.
    15 metrekarelik odayı ısıtır mı bu cihaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    A101' e bu perşembe 2.000Watt lık Luxell fanlı ısıtıcı geliyor.
    15 metrekarelik odayı ısıtır mı bu cihaz?

    Isıtır :)) Tabi yalıtıma da bağlı. Benim 9 metrekare odamı hemen ısıtıyor; 1000 W ile. Problem yaşamazsınız bence.
  • Hocam ben işyerimde düşünüyorum. 10-15 metrekare civarı. kalorifer tam ısıtmıyor. Yalıtım iyi değil ama sorun olmaz sanırım.
    Bir de soğuk hava fonksiyonu olduğunu da okumuştum bir yerlerden. Yazın da işimizi görürmü acaba?
  • 10-15 metrekareyi rahatlıkla ısıtıyor, hatta terletiyor diyebilirim. Yalnız yukarıda da bahsettiğim gibi biraz gürültülü, soğuk hava modu mevcut; ama kafa şişirebiliyor. :)) Hava debisi iyi bu arada; yazın serinletecektir. :)
  • hızlıcevap için teşekkürler hocam.
    luxell den yeni haberim oldu. perşembe ona bakarım artık. o iyi değilse bunu sipariş ederim. hepsiburada da 65 tl.
  • Rica ederim. :) Ben de Hepsiburada' dan aldım. 2 günde elimde idi. :) Şimdiden hayırlısı olsun, güle güle kullanın.
  • Teşekkürler Hocam . Sağolun
  • en ucuz nereden alırız bu cihazı
  • cevap çokmu geç oldu bilmiyorum ama koçtaşda fiyatı uygun

    http://www.koctas.com.tr/U/Delonghi-HVY1030-Fanli-Isitici/-/62462?R=124
  • gerçekten tatmin edici bilgiler tşk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.