Şimdi Ara

ACİLLLLLLL BMW 3.30D LÜTFEN YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar acil lütfen bmw 3.30d buldum 2001 model 132.000 km de 35 bin tl ye bırakıcak kaza yok tek kapı lokal boya var lütfen nasıldır bu araba nasıl yakar kullanan arkadaş ş.içi 0.27 krş yakar dedi lütfen yardım ne diosunuz!!!!



  • yardım yardım yardım
  • beyler yardımmm
  • O ilanı gördüm. 330D ben de araştırıyorum. Ama 35 bine kanma, gerçek değeri daha yüksektir (şu anda 38 bine çekti zaten). Almaya karar verirsen bile iyi bir expertiz yaptır, ben güvenemedim ve o ilanı direk geçtim. Adam 60 bin dese bakardım gerçekten, ama arabada sorun vardır ve satamıyordur. 3.0D çok masraflı bakıma girerse. Arabanın içini göstermediler bir de. Manuel olduğuna pek inanmıyorum. Sana tavsiyem, parayı az daha toparla 2003-2004 model 200Beygir üstü modeli al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alx

    O ilanı gördüm. 330D ben de araştırıyorum. Ama 35 bine kanma, gerçek değeri daha yüksektir (şu anda 38 bine çekti zaten). Almaya karar verirsen bile iyi bir expertiz yaptır, ben güvenemedim ve o ilanı direk geçtim. Adam 60 bin dese bakardım gerçekten, ama arabada sorun vardır ve satamıyordur. 3.0D çok masraflı bakıma girerse. Arabanın içini göstermediler bir de. Manuel olduğuna pek inanmıyorum. Sana tavsiyem, parayı az daha toparla 2003-2004 model 200Beygir üstü modeli al.

    hocam içinin resimleri var bi kaç kez konuştuk istediğin yere göster dedi ama bn manuele pek sıcak bakmıorum anlattı bana bi şey yok istediğin yere göster ev aldıma ciliyetten satılık dedi ama nasıl yakar bakımları nasıl merak ediyorum yani arabadan korkmadım binmeye korktum bnde ya




  • Benim tercihim her türlü MANUEL olurdu. Otomatik çok sıkıcı benim için. Senin nasıl kullandığını bilemem tabi. Ayrıca şu anki aracımda şanzımanda ufak sıkıntı/vuruntu var ona bile 2-3.000tl civarı istiyorlar, düşün artık. Manuel daha sağlam ve masrafsızdır. Adam arabaya iyi baktıysa sıkıntı çıkarmaz kolay, ama 6 silindir dizel bakımı çok ucuz değilmiş, baktım parçalara falan. İyi bir yerden ekspertizini yaptır emin olmak için. Ayrıca bakım kayıtları varsa onları da incele.
  • Bu arada şu anda kullandığın araç nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alx

    Benim tercihim her türlü MANUEL olurdu. Otomatik çok sıkıcı benim için. Senin nasıl kullandığını bilemem tabi. Ayrıca şu anki aracımda şanzımanda ufak sıkıntı/vuruntu var ona bile 2-3.000tl civarı istiyorlar, düşün artık. Manuel daha sağlam ve masrafsızdır. Adam arabaya iyi baktıysa sıkıntı çıkarmaz kolay, ama 6 silindir dizel bakımı çok ucuz değilmiş, baktım parçalara falan. İyi bir yerden ekspertizini yaptır emin olmak için. Ayrıca bakım kayıtları varsa onları da incele.

    bnde 2008 golf vardı 1.6 benzinli manuel di şimdi evlenme olayı var da manuelde sıkıntı çekioruz =)) bilmiorum kafam çok karışık sizde ne var hocam?
  • 2008 Golf'tan inip 2001 330D'ye binmek ne kadar mantıklı bilemem. BMW masrafının altından kalkamazsın, yani maddi durumun şu anda öyledir diye tahmin ediyorum... Bende 2001 325Ci var, 361.000km. Yani arada sırada para istiyor ve bu bir tutku olduğu için harcıyorsun... Benizini de iyi yakıyor, ama düp asla düşünmedim... O yüzden performanstan ödün vermeden güçlü bir dizel BMW almak istiyorum...
  • merak ettim aldinmi arabayi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: askiim

    merak ettim aldinmi arabayi ?

    yok ya almadım ama hala aklımda bide vergisi aklıma geldi senelik 2.000 tl çok geldi 3.20d ye yöneldim bakalım şimdilik
  • şehir içi 0.27 kuruş yakması imkansız bende 320 d var 0.25 yakıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sobek

    şehir içi 0.27 kuruş yakması imkansız bende 320 d var 0.25 yakıyor

    Nasıl kullandığına bağlı. Ama evet, genelde 10 litrenin altına düşmez tüketimi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.