off abi 2 m cepte he :=) adam unutmuş ayda o para onun gözünde 2k falan ben cz de 1 k olsun onuda harcıyom şu elmoradalra gitmesin die :=)) bu arada ohh be koydun en sonunda :=))
ferhat abi bide şuraya geçen elmorad spotlarını bastığımız anda ss ler varsa ve koyarsan sevinirim ben bu topic i bilseydim ss alıp koyardım buraya bu arada yeni ismim nası olmuş :P
kendinden daha iyisinin olduğunu gördüğün yerde övünmek zor olur kardeş, bende 2 ayda benim charımı hem 60 a getirip hemde full itemlerimi dizdim ama hala daha övünemiyorum çünkü çook daha iyiler var daha iyi olmam lazım ki belki övüniyim oda belki...
quote:
yazan: korkmalaan
sence normal deilmi Haketmiyormusun İlla Bizmi seni övecez birazcıkta sen kendinle övün
haaaaaaa ferhat abi bu arada ben bu resımlerı gorunce areste orc karakter acmayı dusunuom rica etsem msn nı verırmısın bunla ılgılı bılgı almak ıstıorum plsssssssssss
off abi 2 m cepte he :=) adam unutmuş ayda o para onun gözünde 2k falan ben cz de 1 k olsun onuda harcıyom şu elmoradalra gitmesin die :=)) bu arada ohh be koydun en sonunda :=))
DÜN 57 MİLYON DÜŞTÜ MAGEDEN PARTİDEKİ HERKES İHYA OLDU DÜŞÜN 57 MİLYONDAN 7 KİŞİ :)))
quote:
Orjinalden alıntı: emresqq
alkoc sen 70 e kas be geçende yeni 64 olmuştun şimi 65%50 olmuşsun
YOK KASMAYI BIRAKTIM ŞİMDİLİK NP KASMAYA ÇALIŞIYORUZ.
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
65 'deki Absoluteness skili yediğin dmg ları ne kadar azalttı, iron necklace kadar faydası oldu mu?
MUTLAKA OLMUŞTUR DA ŞU KADAR OLDU DEMENİN İMKANI YOK SONUÇTA ALDIĞIMIZ DAMAGELER HEP FARKLI % 10 AZ DAMAGE YANSIYOR KARŞI TARAFTA BANA 1000 VURDU GÖZÜKÜYOSA BEN 900 ALDIM OLARAK GÖRÜYORUM.
quote:
Orjinalden alıntı: Alarik
char güzel ne kadar sürede kastın bu charı
1 SENE OLDU.
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
ALKOC CİDDİEN ÇOK GÜZEL CHAR. SENİN 70 LEVEL HALİNİ DÜŞENEMİYORUM :)
TEŞEKKÜR EDERİM DE ZOR 70 OLMAK 66 67 DE SKİL OLSA KASMAYA DEĞER DE 70 E KADAR KASMAK O KADAR ZOR Kİ. ŞİMDİ BİLE 66 YA 193 MİLYON XP İSTİYOR Kİ DÜŞÜNÜN /2 XP GELİYOR.
quote:
Orjinalden alıntı: korkmalaan
alkoc sence bunlar normal deilmi illa biz mi seni övecez birazda sen kendinle övün o kadar kasmısın hakkın...
YOK BEN ŞUYUM BUYUM EN İYİYİM GİBİ GEYİKLİKLERİ OLAN BİRİ DİİLİM SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE SONUÇTA BU OYUNLA ORTAK NOKTAMIZ OLAN YÜZLERCE ARKADAŞ VAR BURDA AMA BUNUN YANINDA BUNU ÇEKEMEYEN RESİM KOYULMASINDAN RAHATSIZ OLAN DA VAR Kİ O YAZILAR SİLİNDİ ŞU AN İSMİNİ DE VERİP TARTIŞMA ORTAMI YARATMAK İSTEMİYORUM. AMA YİNE DE ÇOK İSTEKLİ OLARAK KOYMUYORUM RESİMLERİ Bİ ARA Bİ YERE UPLOAD EDİP ORANIN LİNKİNİ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BÖLELİKLE RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLAR DA OLMAMIŞ OLUR..
quote:
Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:
quote:
Orjinalden alıntı: alkoc
sawaş
Ufaltılmış ön izleme resmi
wayyy abi artık lord_mozart larla takılıyon :=)
YOK ÖLE DENK GELDİ BİZ MELE ARKADAŞLARLA TAKILIYORUZ :)) MAGELERLE YOK DENECEK KADAR AZ SAVAŞTA ONLAR PARTİ ATTI ÖLE GİRDİM DE Bİ FAYDA GÖREMEDİK NP OLARAK :))AMA DELİ MAGE O BAŞKA 70 LEVEL MAGE SONUÇTA METEORU YETER :)
quote:
Orjinalden alıntı: stunned
alkoç kardeş çok sağlam kasmışsın areste yardımlarını beklıorum ama ben insanım seni gördükten soora orclara kanım ısındı bu arada lwl 51
NE DİYİM :)) ORC OLMAK BAŞKA BİŞİ İNSAN NEDEN SE Bİ TÜRLÜ CAZİP GELMEDİ BANA 70 LEVEL ADAM DA VERSELER HUMAN OYNAMAM DİYE İDDİALI KONUŞUYORUM ÇÜNKİ ORC OLMAK O KADAR İŞLEMİŞ ARTIK.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: stunned
alkoç kardeş çok sağlam kasmışsın areste yardımlarını beklıorum ama ben insanım seni gördükten soora orclara kanım ısındı bu arada lwl 51
muhahahah orc sevmeyeni sewdiriz böle dimi ferhat abi :=)
EVET ORC OLMAK AYRICALIK DERMİŞİM :)) HUMAN ARKADAŞLAR KIZMASIN TAKILIYORUM.
quote:
Orjinalden alıntı: serseri_esk
ferhat abi bide şuraya geçen elmorad spotlarını bastığımız anda ss ler varsa ve koyarsan sevinirim ben bu topic i bilseydim ss alıp koyardım buraya bu arada yeni ismim nası olmuş :P
WALLA CZ DE HER ANIMIZ SS LİK ASLINDA ÇÜNKİ SPOTLAR İLLALLAH DEDİ BİZDEN SPOTLAR OLMASA ZOR YAPARDIK O KADAR NP Yİ :))
quote:
Orjinalden alıntı: RedShade
kendinden daha iyisinin olduğunu gördüğün yerde övünmek zor olur kardeş, bende 2 ayda benim charımı hem 60 a getirip hemde full itemlerimi dizdim ama hala daha övünemiyorum çünkü çook daha iyiler var daha iyi olmam lazım ki belki övüniyim oda belki...
quote:
yazan: korkmalaan
sence normal deilmi Haketmiyormusun İlla Bizmi seni övecez birazcıkta sen kendinle övün
VALLA BAZILARI GELİYOR İŞTE FORUMDA HAVA YAPIYOSUN VSVS. NE DENİR ŞİMDİ BUNA BİLMİYORUM. BEN İYİYİM BÖLEYİM ŞÖLEYİM DEMİYORUM ZATEN DİYEN ADAM ŞIMARIK UKALA DIR. BEN OLANI BURAYA KOYUYORUM. BUNU BURAYA KOYMAK HAVA ATMAK ŞIMARIKLIKSA DİCEK BİŞİ BULAMIYORUM.
Kİ YAZIYORUM BENİM GİBİ BENDEN ÇOK ÇOK İYİ BİR SÜRÜ ADAM VAR. ONU BIRAKIN BENİM GİBİ 3 ADAMI ALAN TEK ADAM LAR VAR BİZİM BİLE ŞAŞTIĞIMIZI DUURMLAR VAR. REDSHADE NİN DEDİĞİ DOĞRU KENDİMİZDEN ÇOK İYİ ADAMLAR OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ.NE OLURSA OLSUN HAVA ATMAK UKALALIK BANA TERS ÖYLE ANLAYAN VARSA ONU ALLAHA HAVALE EDİYORUM.
quote:
Orjinalden alıntı: ali_ismet
haaaaaaa ferhat abi bu arada ben bu resımlerı gorunce areste orc karakter acmayı dusunuom rica etsem msn nı verırmısın bunla ılgılı bılgı almak ıstıorum plsssssssssss
WALLA BENCE AÇMA ARTIK HERKES 70 OLMUŞ GİDİYOR YENİ Bİ CHAR AÇMAK ARESTE PEK MANTIKLI DİİL BENCE. Bİ YERE GELMEK ZAMAN İSTER O ZAMAN SÜRESİNCE DE ZATEN ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ OLUR. BENİM FİKRİM YANİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 16 Şubat 2006 13:11:37 >
bise sorcam nie bu resimde 80350855/19344245 yazıo ex yerinde normalde buyukyer yani payda sagda bulunur
quote:
.
kardeş demek istediğin resim bu deil ama dediğini ben anladım cwbı ben vereyim 80m ex kasmış payda doğru yani ama yazı karakteri büyüdüğü için 193m olan exin son hanesi görünmüyo 19m gibi geliyo sana
ferhat abi ver ha unutturma yanı benım ıcınde ıı olur bılgı alırım oyun dahılınde bıde dusun ben n00b sen ıse 65 lvl kapı gıbı asassın ne guzel ver ha ferhat abi vermessen darılırım ve beklıorummmmmmmmmmmmmmmmmm:_?
ya abi oyunda çok lag war neden acaba bunu herkeze soruyom sonra pmde ata bilirdin demeyin bana !!
we asassı soydular :'(
LAG HERKESTE VAR MAALESEF HAREKET EDİLMİYOR BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.. ASSASİNLE DEĞİŞTİRMEK LE HATA YAPTIN BENCE CHARINI. CHARINI DEĞİŞTİĞİN KİŞİLERDEN ŞÜPHELENMEKTEN BAŞKA ALTERNATİF VARMI BİLMEM.. GEÇMİŞ OLSUN.
quote:
Orjinalden alıntı: salamurayaprak
güzel char bendede asas war,63 lwl bende senin gibiydim ama archer a döndüm beceremiorum asasken cz de orc kesmeyi...
ASSASİN OYNANMAZ EN ZOR CHAR SANIRIM. AMA EN ETKİLİ CHAR DA KENDİ KENDİNE YETEBİLEN TEK CHARDA ASSASİN DİEBİLİRİM.
quote:
Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
abi bisi soracagım areste a:l:k:o:c diye bi adam var o senin adamınmı yoksa taklitmi ?
EVET O CHARDA BENİM ESAS CHARIM BANLADIĞINDIKTAN 2 AY SONRA ZORAKİ AÇTIĞIM Bİ CHAR. AMA O DA 62 OLMAK ÜZERE. YEDEK CHARIM YANİ OLAKİ BAŞIMA BİŞİ GELİR ONDAN DEVAM ETMEK İÇİN O DA FAAL OYUNDA. ARKADAŞ OYNUYOR.AMA EZİK DAHA :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
abi bisi soracagım areste a:l:k:o:c diye bi adam var o senin adamınmı yoksa taklitmi ?
ben cvb werem yan char denile bilir :D
EVET DOĞRU SÖLEDİN :)
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE
alkoc sen charı 70 yapmayı düşünüyomusun?
YOK ŞU ANDA YOK ÖLE Bİ DÜŞÜNCEM KAS KAS KAS NEREYE KADAR. 70 SKİLİDE BANA GÖRE AMAN AMAN Bİ SKİL DİĞİL HANİ %900 GİBİ Bİ SPİKE AÇILSA AMENNA :)) MUTLAKA İİ SKİLLERDİR KİM İSTEMEZ 70 OLMAYI AMA BANA UZAK. BEN CZ DE KEYFİME BAKAYIM DÜŞÜNCESİNDEYİM. KASMASI KOLAY DİİL BU SAATTEN SONRA HADİ 66 OLURUM OLMASINA AMA ONDAN SONRASI OLCAK GİBİ DİİL. NP KASMAYI TERCİH EDERİM. BU ARADA 71 OLAN 72 KASANLAR VAR SÖLEYİM :)
fasul evet fontlar değiştiği için xp de ki rakam eksik gibi gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ali_ismet
olsun bea ferhat abi sen ver de msn nı senın konusmak bıle gurur verıcı olur:) lutfen yaz rica ediyorum
walla msn ye bakmıyorum desem yeridir.Arada foruma bakıyorum o kadar.Burdan yazmaya cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince.Msn de oyuna dönecek zaten yakında. Aga para piliz item piliz demeye başladı millet hiç ama hiç çekilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 17 Şubat 2006 20:02:34 >
YOK ŞU ANDA YOK ÖLE Bİ DÜŞÜNCEM KAS KAS KAS NEREYE KADAR. 70 SKİLİDE BANA GÖRE AMAN AMAN Bİ SKİL DİĞİL HANİ %900 GİBİ Bİ SPİKE AÇILSA AMENNA :)) MUTLAKA İİ SKİLLERDİR KİM İSTEMEZ 70 OLMAYI AMA BANA UZAK. BEN CZ DE KEYFİME BAKAYIM DÜŞÜNCESİNDEYİM. KASMASI KOLAY DİİL BU SAATTEN SONRA HADİ 66 OLURUM OLMASINA AMA ONDAN SONRASI OLCAK GİBİ DİİL. NP KASMAYI TERCİH EDERİM. BU ARADA 71 OLAN 72 KASANLAR VAR SÖLEYİM :)
alıntı yapamadım ama 70 ten sonra bugg yokmuydu????
BU asas partisinin mage i bendim İşim çıktı çıkmak zorunda kaldım The_Roq ta bizim clanın sağlam asaslarındandır. oandada +8 mirageler +8 sheller var Ben devam etseydim hala öldüremeden çekerdim adamları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 16 Şubat 2006 22:21:47 >
Nokia 6120c (White) v04.21 || Symbian s60 3rd Os v9.2 Feature Pack || 369mhz Omap ARM-11 Cpu "Elbise insana yürümeyi, para insana konusmayı ögretir." Asus M51VA253DV // C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache // 512MB ATI HD3650 // 4GB RAM // 320GB HDD // 802.11n+BT // 64Bit
Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma; eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!(Lord Chesterfield)
ferhat abi ben zaten onlar gibi yüzsüzlük yapmam sadece maksadım sohbet ve bılgıydı ama olsun burda konusuruz yanı ben areste yenı varrıor actım FurioustheKing diye adım cok dehsetmıs orc olmak bea
VALLA BUGU BİLMEMDE BUG OLSA KASMAZLARDI SANIRIM. AŞAĞIDAKİ RESİM DÜN GECEYE AİT CLANDAKİLERİN XP KASMASI BURDAKİ 2 KİŞİ 70 LEVEL VE KASIYORLAR. BUNLARIN DIŞINDA 71 OLAN BİLİYORUM BAŞKA CLANDA. SONUÇ OLARAK 255 E KADAR YOLU VAR Bİ ENGEL OLMAMAZI LAZIM.
AMA BENCE ÇOK BÜYÜK HIRS BU. BANA GÖRE DİİL. BENİM ÖYLE BİR HIRSIM YOK. 66 DA STOP EDERİM SANIRIM. BUNUN DIŞINDA KASMAM DESENDE ORTAMINA GÖRE FARKINDA OLMADAN KASIOSUN ZATEN 3-5 O DA Bİ YUZDE TUTUYOR.
BU ARADA YENİ TROL DAMAGE REKORUNU KIRMIŞ OLDUK 7042 DAMAGE İLE
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
quote:
dün geceden enstantaneler..
BU asas partisinin mage i bendim İşim çıktı çıkmak zorunda kaldım The_Roq ta bizim clanın sağlam asaslarındandır. oandada +8 mirageler +8 sheller var Ben devam etseydim hala öldüremeden çekerdim adamları
İYİKİ İŞİN ÇIKMIŞ ORDA SENİN İSMİNİDE GÖRMEK İSTEMEZDİM:))) ÇOK SAĞLAM ASSAS GÖRDÜK :))(((ÇOK SAĞLAM ASSAS DAN ZİYADE SAĞLAM PARTİN OLMASI ÖNEMLİ BANA GÖRE. BEN PARTİ HALİNDE 3-4 K KASTIMI BİLİYORUM 1-2 SAATTE. SOLO OLARAK BUNU KASMAK ÇOK ZOR AZ KİŞİ KASAR YANİ. BU ARADA BENDE +8 SHEL +8 SHARD FİLANDA YOK. ONLAR OLMADAN DA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.
İYİKİ İŞİN ÇIKMIŞ ORDA SENİN İSMİNİDE GÖRMEK İSTEMEZDİM:))) ÇOK SAĞLAM ASSAS GÖRDÜK :))(((ÇOK SAĞLAM ASSAS DAN ZİYADE SAĞLAM PARTİN OLMASI ÖNEMLİ BANA GÖRE. BEN PARTİ HALİNDE 3-4 K KASTIMI BİLİYORUM 1-2 SAATTE. SOLO OLARAK BUNU KASMAK ÇOK ZOR AZ KİŞİ KASAR YANİ. BU ARADA BENDE +8 SHEL +8 SHARD FİLANDA YOK. ONLAR OLMADAN DA BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.
Büyük ihtimalle göremezdin beni farklı yerde kuytu köşelrde dururum bu tür partilerde
Nokia 6120c (White) v04.21 || Symbian s60 3rd Os v9.2 Feature Pack || 369mhz Omap ARM-11 Cpu "Elbise insana yürümeyi, para insana konusmayı ögretir." Asus M51VA253DV // C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache // 512MB ATI HD3650 // 4GB RAM // 320GB HDD // 802.11n+BT // 64Bit
Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma; eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!(Lord Chesterfield)
ferhat abi sana bi sorum olacak :::: su orc human meselesı varya dıolarkı gm orcları muslumanlar olarak humanlarıda hristyanlar olarak nitelendirerek bu oyunu kurmus ne kadar doğru ne kadar yalnıs bılmek ısterım :_?? bılgılerını bızımle paylasırsan sevınırım
ferhat abi sana bi sorum olacak :::: su orc human meselesı varya dıolarkı gm orcları muslumanlar olarak humanlarıda hristyanlar olarak nitelendirerek bu oyunu kurmus ne kadar doğru ne kadar yalnıs bılmek ısterım :_?? bılgılerını bızımle paylasırsan sevınırım
ÖYLE BİŞİ DUYMADIM. AMA YABANCILARIN TÜRKLERİ SEVMEDİĞİ BİR GERÇEK. O DA NERDE DUPECİ HACK VE İLLEGAL BİŞİ VARSA TÜRKLERDEN ÇIKIYOR DİYE BÖYLE BİR İZLENİM VERMİŞ ONLARA O YÜZDEN BÖYLE BİR YARGILARI VAR. KENDİLERİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK GİBİLER AMA GÖZ ÖNÜNDE OLAN HEP BİZİZ. KEŞKE BU İNTİBAYI OLUŞTURAN KİŞİLER ARADA ERİTİLSE KEŞKE BUNU YAPANLAR ÖNCE ELİNİ VİCDANINA KOYSA BEN DUPE YAPIP OLMAYAN Bİ MALI ADAMA GAGALIYIM DERKEN İNSAN HİÇMİ VİCDANI SIZLAMAZ BİLMEM. ONLARIN PEK DİNLE İLGİLERİ YOK AMA DEDİĞİM GİBİ TÜRKLERE KARŞI ÖNYARGILARI VAR.
AMA ÖYLE YABANCILARA DENK GELDİM MESELA AYNI DİLİ BİLE KONUŞAMIYORUZ AMA ABBYSTE BERABER +9 ÇIKARIP PAYLAŞIYORUZ BU DA GÜZEL YANI OYUNUN TABİ.. MESELA BİZİMKİLER DE NE YAPAR RAVENDEN MİRAGE ÇIKAR YA DA BOSSTAN İTEM ÇIKAR DİSBANDLAYIP KAÇAR HADİ BAKALIM. NE DERSİN ŞİMDİ BÖYLE İNSAN MODUNA GİRMİŞ YARATIĞA. SONUÇTA BU BİR OYUN AMA İNSAN GERÇEK HAYATTAKİ KİŞİLİĞİNİDE YANSITIYOR BU OYUNA BANA GÖRE. HERKES KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİ BİŞEYİ BAŞKASINA YAPMASA ZATEN SORUN OLMAYACAK.
sanada kanım ısındı ferhat abi ıı bırıymıssın obur yuksek lvl adamlar gıbı fazla ukela deılsın sevdım senı abi bundan sonra benım abim sayılırsın mesela bı olay anlatım sana ferhat abi gecenlerde 00000000 la konusmak ıcın pm actım ''hi'' dedım derdemez adam bana shut up,lol ve n00b deyip gitti bu ne yüzsüzlüktür böle ama sen ıı bırısın bole ukelaklıklar yapmıon kendını beenmıs gıbı davranmıon sevdim seni bundan sonra dedııö gıbı abim sayılırsın
akıl sır erdirmek zor. böyle acaip bi topic nasıl bı kadar tutuldu
Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı. Son, başlangıçtı...