+8 mirage daggerla 1 tek eline alsan kaç atack olur ama 1 tanesini eline alcan o zamanda 1 veya 2k vurursun gibime geliyo ark var benim işte lvl 63 onunda 2 tane +7 mirage dagger var 3k girio arenada
+8 mirage daggerla 1 tek eline alsan kaç atack olur ama 1 tanesini eline alcan o zamanda 1 veya 2k vurursun gibime geliyo ark var benim işte lvl 63 onunda 2 tane +7 mirage dagger var 3k girio arenada
DAMAGELER İSTİKRARSIZ ARENADA ÇİFT BIÇAK 1000 VURUKEN TEK BIÇAK 700 VURUNCA KALKAN ALMAYI DÜŞÜNDÜM HALA DA HEVESİM VAR :))
YİYOSA TAM TAM KES SANA KES DEDİMDE TIRSMIŞTIJN ARKADAŞLAR ALKOÇ TAM TAM DAN KORKUYO
22 Ocak 2006; 22:27:15
Beyler f9devilin videoyu izlerken hiç mi dikkat etmediniz.f9deville NyChris teke tek yaptinda NyCHris öldünde f9devilin canının %30unu almstı.' ye tek olunca alkoc da boru deil ya Bence f9devilin hiç şansı yoktu kacıosa uraşmak istemedine deil altta NYChrisveyaAlkoc defeat F9devil yazısının cıkıp rezil olacandan.
korkmalaan
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 3 günü kaldı.
22 Ocak 2006; 22:29:44
Alkoc madem lwl kasıon charının şifresini bana meil atta beraber kasak2 kişi daha çabuk kasılır xDD Meil:charhackerzz@güvenkurtul.com
Beyler f9devilin videoyu izlerken hiç mi dikkat etmediniz.f9deville NyChris teke tek yaptinda NyCHris öldünde f9devilin canının %30unu almstı.' ye tek olunca alkoc da boru deil ya Bence f9devilin hiç şansı yoktu kacıosa uraşmak istemedine deil altta NYChrisveyaAlkoc defeat F9devil yazısının cıkıp rezil olacandan.
+1905 ZATENBEN F9dan nefret ederim ikiye tek imkansızdı ikisinide alması birini alırdı belki ama muttlaka YATARDI TAM___TAM A geklincebir videosu war sert_cocuk ile tam__tam bir tane wariro karşı ma lvl 70 warior birde MALİCE YEMİŞ malice yedigi halde 2 kişiyatımadı.TAM__TAM bence sandigın kadar iyi bir char degil
YİYOSA TAM TAM KES SANA KES DEDİMDE TIRSMIŞTIJN ARKADAŞLAR ALKOÇ TAM TAM DAN KORKUYO
TAM TAM DEFEAT OLAN Bİ SS VARDIDA BULBİLİRSEM PASTE EDERİM.. AMA 1V1 DE ALINMAZ O :)) YİĞİDİN HAKKINI VERMEK LAZIM. :))
quote:
Orjinalden alıntı: korkmalaan
Bİ ONA ADIMI YAZDIRAMADIM KS MS :)) NE ZAMAN GÖRSEM DALIYORUMDA YOK OLMUYO BAKALIM Bİ GÜN ŞANS YAVER GİDER ELBET :))
quote:
Orjinalden alıntı: korkmalaan
Alkoc madem lwl kasıon charının şifresini bana meil atta beraber kasak2 kişi daha çabuk kasılır xDD Meil:charhackerzz@güvenkurtul.com
ALLAHTAN KORK VİCDANSIZ :=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 23 Ocak 2006 22:01:58 >
alkoc sen benim dedigim videoyu izledin mi? alcozer mi neydi warriorun adı full shell +8 raptor fialn malice yemiş bir halde ikiside aldı(tam__tam ile sert__cocuk) ikiside birşey yapamadı
hheh kimse dalmamıştır dimi hani bole artıslık olsun dıye dalanlar war ya onlarda dalmamıstır BU PARTY party mükemmel aslında bole np kascaktınız süper olurdu
görmemishin charl oLmsh tutmush her yere komush .. Shaka shaka harßyden cok güzeL char eLLerine ve emeine saaLlk .. teßrik eder ve ßasharlLarlnln devamlnl diLerim ..
tebrikler super bi char başarılarının devamını dilerim
Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost , Prison Break , Dexter How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC , Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park
alkoç kardeş senden rica edicem benim için lord_tyranus hjakkında bi araştırma yaparmısın? lord_tyranus bundan yaklaşık 3 ay önce areste 61-62 lvl insan bi wariordu 2 gün önce girdim adam 70 lvl olmuş bunu nasıl yaaapmış sadece sor ona eger bi gm tanıdıgı varsa edit için nasıl ulaşabilecegimizi sorarmısın kardeş çok ihtiyacım var buna adam 2 ay önce benden party istiyodu yalvarıyodu düpeci hileci die almıyoduk bizde adam sonunda turnanın gözünü vurmuş gibi görünüyo. ARAŞTIRIRSAN ÇOK SEVİNİRİM KARDEŞ.
o char ı sende yap sora kendini beğenme...azcık zor gibi yani.hem bu da kendini beğenmişlik mi şimdi.adam bakalım diye koymuş çok da ii etmiş zannımca.helal alkoç kardeş tebrik edyerom seni.
BU LAFI SÖLEMEN İÇİN Bİ YARAN OLMASI LAZIM.. YA AÇ GİBİ GELİP PARA İTEM İSTEYİP CEVAP ALAMAYANLARDANSIN YA DA BAŞKA BİŞİ. NEYSE NOOB DİEN EZİĞİ GÖRMEK İSTERDİM ÖNCE.HOŞUNA GİTMİOSA BAKMASSIN YARAN VARSA GOCUNMAYA DEVAM ET.
İLK MESAJIMDA RAHATSIZLIK VERİRSE TOPİC SİLİNSİN YAZMIŞIM DAHA İLK MESAJIM BELKİ BUNU OKURDA AZCIK UTANIRSIN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 26 Ocak 2006 10:18:19 >
kardeş senin/(sizin) gözlerde bi bozukluk mu var ????? o alkoc un elindekiler kukry diil mirage bi kere pls dikkat li bakalım ... böle muhterem şahıslarla da lafla filan uğraşmaya gerek yoq plsss......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof125 -- 25 Ocak 2006 17:21:08 >