Şimdi Ara

Microsoft'dan Craig Mundie : Siri etkileyici değil ve çok geç kalmış bir proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Microsoft'dan Craig Mundie : Siri etkileyici değil ve çok geç kalmış bir proje











    Apple'ın iPhone 4S lansmanında dünyaya tanıttığı Siri sesli asistan uzun süredir teknoloji gündeminin ilk sıralarını meşgul ediyor. Rakiplerinin farklı değerlendirmelerde bulunduğu Siri ile ilgili en çarpıcı yorum Microsoft'tan geldi.




    Forbes ile bir röportajında Microsoft araştırma şefi Craig Mundie Siri ile ilgili bazı eleştirilerde bulundu. Kinect ile elde edilen başarıların konuşulduğu röportajda Mundie, Siri hakkında sorulan bir soru üzerine tanıtımın ardından geniş bir etki alanının olduğunu gördüğünü ve insanların kendinden geçmiş şekilde etkilendiğini farkettiğini belirtti. 




    Ancak Mundie Microsoft'un Windows Phone ile başlangıçtan bu yana sunduğu özelliklerle karşılaştırdığında teknolojinin kendisini etkilemediğini belirtiyor. Çünkü 1 yıl önce Microsoft bu fikri zaten uygulamaya koymuştu.




    Mundie'ye göre Siri iOS platformunun önemli bir parçası olacak. Bununla birlikte Siri, Apple'ın yeni bir şey vaad etmeyen iPhone 4S'in yaşattığı hayakırıklığını gidermek için kullandığı bir argüman olarak kalacak.  

     

     




  • Aman WP da çok etkileyici teknolojik şeyler varnışta etkieletmemişmiş.Arayüz yapmayı ögrenin be Siri'ye b*k atana kadar
    Yalnız son paragraf doğru o konuda hakkını yememek lazım
    Edit:Bu ne ya Apple'yi koruyoruz - Apple suçlu diyoruz yine -.İğrenç arayüzü ve 30.000 tane de uygulaması olan bir zavazingonun neyini koruyorsunuz anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 24 Kasım 2011; 19:12:27 >
  • Microsoft telefonda neye imza atmış ki,siriye laf atabiliyor
  • Çamur atma uygulamaya koy.
  • Mobil de tutunamamış dev bir şirket için komik bir açıklama olmuş.
  • Geçen Microsoft Eğitimleri Başkanı bizim üniversiteye konuşma yapmaya geldi, adam Apple kelimesine bile katlanamıyor. Elinde birkaç cihaz ile bunları 1 yıl sonra görürsünüz dedi, ama hiç etkileyici değildi, uykum geldi..

    Bir ara ismi A ile başlayan ürünü kullanacaksanız, siz bilirsiniz dedi, salondakilerin yüz ifadesinden anlamış olsa gerek..
  • Craig Mundie mi? Yürü git işine :)
    http://www.youtube.com/watch?v=QG2MnhrrY7s
  • zaten siri yeni bir şey değil. siri yerine keşke arayüzü geliştirselermiş çok kötü ios da arayüz.
  • arayuz kotu filan degil ama artik baydi.
  • Ulen butun ezikler gelip apple catiyor

    Mobilde halin ortada ona buna bok atacagina eser koy ortaya eser

    Ne is arkadas apple a sarkmak primmi getiriyor nedir

    Benim gibi mutedil birini bile zivanadan cikarttilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'dan Craig Mundie : Siri etkileyici değil ve çok geç kalmış bir proje
  • tabiyki siri yeni bir teknoloji degil. ama su an sesli kontrol olayini en iyi yapan sistem. bide microsoft bu sistemi bir sene once uygulamaya koydu demezmi. ona bakarsan fii tarihindeki nokia 8210da bile ilkelde olsa bir sesli komut sistemi mevcuttu. microsoft degilmi adamlarin her isleri camur. acikcasi google in en begendigim yani boyle durumlarda dobra dobra rakiplerinin hakkini vermesi, lafla camur atmak yerine icraatla cevap vermesi.
  • wmp 7 nin i osu geçeğinden adım gibi eminim kimse microsoft a yok b*k atıyo yok yapta görelim falan demesin daha durun yeni başladı ve gerçekten süper bi işletim sistemi olacak android in yerini alırmı bilmem de ios un yerine geçeceği kesin ben fanboy falan değilim sadece alışveriş yaparken fiyat/performans oranına göre satın alırım böyle olunca da apple ın ürünlerini satın almıyorum bir ara hatırlarsanız windows 7 çıkmadan önce apple mac snow leopard x i öve öve bitiremiyodu tabi apple fanlarıda öyle yok snow leopard çıkcak şöyle olcak böyle olcak microsoft batıcak vs vs ama ne oldu ? windows 7 bi çıktı 500 milyonun üzerinde sattı korsanları saymıyorum apple ın sesi kesildi şimdi aynı şeyi telefon piyasasında da yaşayacağız dünyanın en büyük yazılım firması microsofttur bunu bi kenara yazın
  • kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş aynı hesap.. sanki daha iyisini yapmışlar gibi işe yaramaz demesi komedi olmuş... önce kendi geliştirdikleri ve çok güzel olduğunu zannettikleri metro arayüzüne bir daha baksınlar.. saçma sapan birşey sürekli kaydırıp durduğunuz ekranda menünün neresinde olduğunu anlamanız için çok iyi takip etmeniz, dikkat kesilmeniz gerekiyor... bunun adı tamamen bende yoksa kötüdür demektir.. kedi ciğer meselesi..
  • siri gerçekten yeni bişey değilki ford fiesta nın yeni versiyonunda bile var o özellik bluetooth tan arabayla telefonu eşleştirip şunu ara diyosun isim istiyo söylüyosun ve arıyo çok değişik bişey değilki bu klima da aynı şekilde buğu gidermeyi aç diyosun açıyo sanki cep telefonunu yeniden icat etmişler gibi abartılmasına gerek yok gençler
  • Vaaayy ülkemin insanlarına bak. Herkes iphone-ipad i yalamış yutmuş. ios değişsin baydı diyorlar. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gennosuke

    Ulen butun ezikler gelip apple catiyor

    Mobilde halin ortada ona buna bok atacagina eser koy ortaya eser

    Ne is arkadas apple a sarkmak primmi getiriyor nedir

    Benim gibi mutedil birini bile zivanadan cikarttilar

    Haklısın valla
  • Siz yapında Siri'den etkileyici olsun.
  • Adam microsoft un arastirma sefi
  • microsoft'un apple'a laf atması için 10 yıl beklemesi lazım belki anca yetişir.sen daha microsoft donanımını dandik yapıyorsun yazılım desen pertsin tamamen.Ios ve Android microsoftu bitiren olacak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.