Şimdi Ara

Hyundai Elantra'yı nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
40.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hyundai elantra görmüyorum pek istanbulda
    nasıl bilirsiniz ?
    motoru yakıtı performansı ve kaportası
    şu ilanı buldum merak ediyorum .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-mukemmel-temiz-full-65271872/detay/



  • arac güzel ama donanım ve motor secenekleri kısıtlı hatta tek bir motor secenegi var diyebiliyorum. ben son zamanlarda baya görmeye başladım özellikle iç anadoluda ve karadeniz bölgesinde accent blue ve elantra görmüştüm. accent blue cok daha iyi tutuldu.ama bu donanımlarla ve motorla cok hata yaptılar o reklamlardaki vişne çürügü rengi ve jantı gelmemiş arkdasa almaya gittik kadın onlar yok dedi bende niye getirdiniz o zaman dizeli yoksa dedim yüzüme bakıyor öyle allahım yaa
  • araç hakkında pek bilgim yok ama pek tutmadı yüksek fiyat benzinli olması sportif tasarım satılık ilanı çok araç yere oturmadı heralde yüksek hızlarda sallantı yol tutuşu kötü olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruoja

    arkadaşlar hyundai elantra görmüyorum pek istanbulda
    nasıl bilirsiniz ?
    motoru yakıtı performansı ve kaportası
    şu ilanı buldum merak ediyorum .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-mukemmel-temiz-full-65271872/detay/


    Yakın bir arkadaşım 1.5 yıldır kullanıyor deneme fırsatım oldu performası ve yakıt tüketimi çok iyi onun araç dolu versiyondu 20küsürbine almıştı ama gayet konforlu bir araçyı dijital klima çelikjant 4 hava yastığı vardı hatırladıklarım fiyatına göre gayet dolu ve performansı iyi bir araç
  • Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar .,
    biraz daha araştırma yapayım bakalim
    saygilar
  • 3 yıldır kullanıyorum..Öncelikle yol tutuşa laf yok..Mükemmel bir yol tutuşu var savrulma falanda yok(Yüksek hızlarda dahi zaten araç ağır 1248 kg standart)..Malzeme kaliteside iyidir,yumuşaktır..Ön ve arkadaki diz mesafesi süperdir..Motoru lpgye çok uyumludur..Performansı iyidir..Konforu on numara, donanımlıda..Tasarımı çok güzel..En önemlisi araba sorunsuz bir sorun çıkartmadı bana 3 yıldır bakımdan bakıma giderim servise..20000 tl civarlarında alınacak en iyi araba..Elantra hakkında tüm sorularınızı cevaplayabilirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackElantra -- 24 Kasım 2011; 11:00:16 >
  • iyi biliriiiikk.



    Ekspertize sokun ve de aracın şasisinde bir sıkıntı yoksa ya da motor kaputu ve bagajdan kontrol ederek davlumbaz ve bagaj içindeki kaporta kısımlarında kazadan mütevellit kaynak yoksa dıştan boyalı olması gözünüzü o kadar korkutmasın.
  • Benim yasadigim ulkede tas atsan kia hyundai basina duser .aldim sattim kullandim su anda Dodge kullaniyorum cok memnunum.dolayisiyla size detayli olarak anlatabilirim istediginiz baska sorular varsa bunlarla alakali.
    gelelim hyundai elentraya 1.6 lik vardi bende sifir aldim ve iyi kar ederek sattim:)cunku baya cabuk satiliyor bizim burdaki galerilerde.
    bu tur araclar ticari olarak uretiliyor.dolayisiyla cok metanetsiz kaportaya sahip crom olarak gorunen jantlar bir kac ay sonra kabuk atmaya basliyor yani boya crom:)
    hizi ve motoru iste fena sayilmaz guzel surusu var.ama 60,70 binden sonra motor yari omrunu bitirmis diyebilirim baska orijinal arabalara gore.
    klimasi olaganustu ve super,gercekten su koreliler klima isini cozmusler.ses sistemi guzel eksiksiz.
    eger temiz bir elentra bulursaniz alin bence guzel araba ama eger o fiyaya baska orjinal araclar varsa ayni yeni model bence o digerlerini tercih edin bir kac yil kullanacaksaniz.
    Az daha unutuyordum benzin tuketimine gelince 50 litre benzine 600 km yol yapiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jon_allesi -- 24 Kasım 2011; 14:17:23 >
  • yorum için teşekkür ederim.
    sayın jon_allesi
    saygılar
  • pek kullanan yok galiba beş altı tane mesaj var sadece
  • 5 yıllık konuya daha ne mesaj olacak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.